Hei og hå!  I dag er det julaften, og jeg er som alltid supergira. Jeg elsker julen!   Jeg har allerede fått en stor julesokk stappet full i snop, et smykke, ipadcover og film!  

Tenk at i dag er det 7 år siden pappa kom opp heisen bærende på en liten kurv med et teppe oppi, og jeg skjønte ikke hva som lå der.   Men under teppet lå den fineste lille valpen.  
Ingenting kan nok overgå følelsen av å få en liten valp til jul!


Her er det første bildet som ble tatt av meg og Zelda.  Jeg var 13 år og hun var 7 uker gammel. 


God morgen i sandefjord

Verdens beste <3 

Nå skal jeg se reisen til julestjernen!  Håper dere får en kjempe fin julefeiring! 
 

- Hannah Emiliia 
Hei! Nå sitter jeg godt pakket inn i et teppe, med en kopp te i ene hånden, telefonen i den andre og macen på fanget.  Jeg holder på å kjøpe julegaver.  Jeg begynte for en time siden og er snart ferdig.  Jeg har tenkt en stund på hva jeg skal kjøpe da, men er skikkelig godt å få det gjort. Er ganske utrolig hvor lett det er, at man bare kan sitte å trykke på noen taster og få pakkene levert hjem.  Perfekt for meg!   Noen sier det ødelegger julekosen, men jeg får like mye julestemning av dette.  

Mangler kanskje et par sure gamle damer som sniker og dytter i køen, stressa butikkarbeidere, køer og bæring på en haug med alt for tunge poser, men jeg tror jeg overlever uten!   
Og kjenner jeg meg selv rett, blir det nok en tur på senteret også.  For jeg liker faktisk å gå der, selvom det ikke så sånn ut i forrige setning.    Men jeg liker mye bedre å gå der når det ikke er noe jeg MÅ finne der.  
Jeg er utrolig glad i å kjøpe og gi gaver. Spesielt hvis det er noe jeg virkelig synes er fint, og spenningen da de skal åpne gaven. Også såklart en redsel for at de ikke skal like det, men stort sett er jeg ganske sikker på at de vil like det før jeg kjøper. De jeg kjøper til kjenner jeg jo veldig godt. 
Mamma ringte meg isted og sa at julestjerne var kommet opp i vinduet på rommet mitt, da kjente jeg virkelig julestemning og jeg gleder meg virkelig til jul med familien.   Og tenk at på julaften har jeg hatt Zelda i 7 år! 

Klar for julemiddag! 
Gleder du deg til jul? 
Kjøper du julegaver på nett?

-Hannah Emiliia

#Jul #Julestemning #Juleglede #Julegaver #Happy #Girl #Glad #Advent #Gaver #shopping #fashion #Nettshopping #hund #katt #dyr #foto #photo 

 
Hei!  Jeg har holdt på med et syprosjekt på skolen, jeg skulle sy en hettejakke. Jeg ble kjempefornøyd.  Det er det første prosjektet jeg faktisk har fullført bortsett fra et par sløydprosjekter på barneskolen.  Jeg er faktisk ganske stolt for at jeg fikk det til.   Jeg har interessert meg i sying og sånn før, men har aldri kommet noe i gang med det pga. jeg ikke kunne noe om det.  Men nå blir det nok mye mer av det, når jeg har lært mye mer. 
Ganske stor, hehe.


Hva synes dere? :)  
- Hannah Emiliia 

#DIY #sy #klær #genser #jakke #fashion #glede #happy #norwegian #girl #smile #love #style #swag #fun #style #stylish #design 
Hei!  Nå er desember begynt, og vi er kommet helt til 5 desember!   eller 6 da.. Men det er ikke 6 for meg før jeg har sovet litt og våkner i morgen tidlig. 

Julekalender, varm drikke og tente stearinlys - ÅH så jeg gleder meg til juleferie, hjem til julehus med stjerner, lys og engler.. Og ikke minst et par stygge nisser vi lagde da vi var små.. Hører jo med det også? Jeg gleder meg til å se familien, hunden og katten min, rommet mitt..  Og verste av alt, jeg savner PEISEN som jeg vanligvis hater over alt på jord, fordi vi alltid har det så alt for varmt.  Pappa synes det er koselig å fyre i peisen, og han fyrer til vi sitter der i 70 grader og svetter bort i sofakroken.   "bare en kubbe til, varmer ikke så mye mer" "fint med litt fyr i peisen" "Det er jo kaldt ute"  ...  Men her på skolen er det så grusomt kaldt, er nok derfor jeg savner den. 

Jeg har ryddet rommet mitt i dag, og begynt å vaske. Det trengs!  Er ikke koselig å tenne stearinlys når man må stable det på rot. 

Er forresten orkan her.   Det blåser noe helt villt, og det er snøstorm ute.   Jeg var litt rastøs i dag og gikk litt spontant ned til butikken når det ikke var på det verste.. Rett nedi bakken her kom den sykeste snøstormen, jeg så ingenting og haggelet svidde som fy i tryne.  Jeg ble også flyttet på av vinden noen ganger, og holdt på å tryne an skikkelig.   Men nede på butikken møtte jeg internatlederen, som kjørte meg opp igjen på skolen når jeg var ferdig å handle. 

Skal visst bli enda verre i morgen.   Jeg foreslo å gå ut å prøve den den værbestandige paraplyen, som også skal holde i sterk vind!  Men det var visst en dårlig idé, haha.

Hele stavanger ble stengt i dag og alle ble rådet til å holde seg inne.  Tak flyr, trær faller og pass opp for flygende trampoliner og julelys.


Her f.eks er et bilde fra et sted i stavanger i dag, fant det på vg.no.   Er ganske skummelt.   Internatet jeg bor i knirker, knaker og uler.  Høres ut som jeg snart får hele greia i hodet, bank i bordet. 

Nå skal jeg legge meg til å sove, som om jeg ikke har sovet nok i det siste, haha. 
Spennende å se om vi kommer oss bort til skolen i morgen, eller om vi bare må bli her!

God natt ♥

-Hannah Emiliia 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r • D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG hwt93 - desember 2013


  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Desember 2013
  Oktober 2013
  September 2013
  August 2013
  Juli 2013
  Juni 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Februar 2013
  Januar 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011


  K a t e g o r i e r


  Blogg

  L i n k e r • D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.