Da var endelig extensionet kommet, er ganske fornøyd med at det kom i dag, så kan jeg bruke det i kveld.  Planen er at Jarle skal hente meg, så håper han gjør det i dag.   

Jeg har nå fått både blondt og brunt med blonde striper extension, det brune fikk jeg av eivind, julegave, som forsvant i posten, men for 2 dager siden sendte motehus nytt, og det kom i dag!  wii..  Og det blonde fikk jeg av Jarle, han bestilte det da jeg hadde blondt hår.   men det er samme farge som stripene i det andre, så kan jo bare legge inn fler striper med det, så blir det tjukkere også!  

Jeg skal prøve og ta bilde av fyrverkeri i kveld, hvis jeg ikke har drukket for mye, da drar jeg ikke med meg kameraet ut.  
(Eller de rundt meg har drukket for mye, kan gjøre like mye skade det, haha)  

Håper kvelden blir bra! Jeg tror det :)    


Her er meg med extensionet jeg
fikk i dag, fra Eivind <3  

Vi snakkes nok senere!  Håper dere får en kjempefin kveld og koser dere kjempemasse!  

Godt nyttår!! 

 

-Hannah Emiliia
 
Hei folkens, jeg var alt for trøtt til og skrive resten i går. Men julekvelden gikk akkurat som den skulle, det var kjempekoselig!  Jeg har fått masse fint, jeg jeg er veldig glad! Jeg tror alle hadde en kjempefin kveld i går, og ble glad for alt.   Skal fortelle dere hva jeg har fått.  :)   Jeg tar bare tingene på kvelden, siden jeg la ut det andre i det forrige innlegg!

*TV


Philips 37"   Kjempe fornøyd. 


*Klær


Hettejakke - hettegenser

Strikkejakke - genser

2 topper - tights

fleecejakke 

CULT Sko fra bestemor og bestefar, foret  

Tråløst tastatur og mus - HDMI kabel

Penger

OG en -verdens beste søster- sjokolademedalje av mine brødre 

Jeg er kjempeglad, og jeg hadde en super kveld! Litt synd dagen er over...  Men den var bra!!  
Gleder meg til nyttårsaften nå.. :)     Ha en fortsatt god jul alle sammen !

Hva har dere fått ? 

-Hannah Emiliia 
Hei igjen! Nå er det kommet ganske langt utpå dagen, og jeg er kjempesulten, snaart mat!    Tenkte jeg skulle legge ut bildene av gavene jeg har fått til nå, som jeg lovte i det forrige innlegget. 

 Her er da morgen gavene mine!   

*Film - brides maids
*Tøffler
*Genser
*Teppe med ermer
*Sminke - Sminkekost (rooosa), øyenvipper med blå stener, 2 mascaraer og en dipliner
*Extension striper i 3 farger, blå, lilla og rød. (4 av hver)

Og julesokken med masse snop såklart :D   


Også kom jo såklaaart nissen, mens jeg holdt på og lime på meg vipper!   Men i år fikk vi ikke se han, han løp avgårde.   Jeg fikk beyonce parfyme pakke, med dusj gele og body lotion.   (Fra Eivind og julenissen)
 Jeg glemte og poste innlegget, så jeg gjør det nå, resten får dere se i morgen, siden jeg er faktisk for trøtt til og ta bilder og skrive og sånt nå! Håper dere har hatt en kjempefin kveld. så kommer det nytt innlegg i morgen  med resten av gavene og sånn! GOD JUL!

-Hannah Emiliia
God julemorgen! Nå sitter jeg såklart og ser på barnetv med brødrene mine.  Mine lillebrødre ødela litt tradisjonen i år, med og stå opp like tidlig som meg og eivind!!!   Jeg og Eivind pleier og stå opp først, så vekker vi isak og jacob litt senere.    Jeg har åpnet gaven fra Jarle (han har godkjent at jeg fikk åpne den om morningen)  Også fikk jeg morgen gaver av mamma og pappa, 4 stk.  Et par tøfler, en genser, en film og en mascara pakket inn, og lagt i sokken. heheh. 
Også har jeg fått julesokken med maaasse snop.   Julen har startet VELDIG bra.    

Nå skal jeg se mer barnetv, og klemme på pakker...  Hehe, god jul!   opdaterer med litt bilder senere! :) 

 
Hei folkens! 

Nå føler jeg meg endelig litt bedre, er så deilig! Kanskje medisinene funker litt, håper det. Håper det varer over nyttår iallefall :)    

I dag har jeg ryddet rommet mitt, tilogmed i skuffer og hyller (det skjer ikke sååå ofte)  Så nå har jeg plass til og putte inn mer tull, hahah!    

Også har meg og mamma vasket, tørket, nappet og klippet zelda, så nå er hun fiiiin, og lukter godt.   Bedte hunden i hele verden, lover dere.    På julaften har jeg hatt Zelda i 5 år, for 5 år siden fikk jeg lille Zelda oppi en liten kurv.  Ååh, som jeg savner det!!! Men hun er fortsatt fin da, og egentlig ganske liten også, bare ikke SÅ liten!  

Jeg har også pakket inn et par gaver :)  Jeg gleder meg, og enda mer nå som jeg kan være våken i mer enn 5 min omgangen! Deilig...      

Og nå er mamma og pappa og henter bestefar på flyplassen, som skal være her i julen.  
Det blir koselig, er ikke så ofte vi ser han, siden han bor i lillestrøm.  


Verdens beste Zelda.    (Hun er forresten slank,men siden
hun sitter som hun gjør, gjør pelsen henne større, heheh! )   
GOD JUL!

 

-Hannah Emiliia
Hei folkens.  I dag var jeg og tok noen blodprøver, og når jeg kom hjem, sovnet jeg.  Jeg tror jeg hadde sovet helt til i morgen hviiis ikke min kjære hadde vekket meg fordi han kommer innom.  Han lovde og komme og være med meg i dag, men det endret seg til at han kommer inn NÅ med simeon. Siden jeg har en gave og gi han og litt sånt... Håper virkelig han kommer i morgen også. Siden jeg tenkte jo og være med han, ikke bare at han skulle komme i døren og snu..  Men men, han kommer jo iallefall.  Men dere aaaner ikke hvor trøtt jeg er! :P   
Jeg hadde forresten ikke gjort ferdig pakken, eller pakket inn, så jeg måtte skynne meg opp for og gjøre klart. og det gikk, sånn til informasjon, jeg fikk den ferdig!   Så nå ligger den på bordet, pakket inn, og de har enda ikke kommet. 

Det er 2 dager til julaften, og jeg gleder meg VELDIG!!!   LITT sint for at linn drar UTEN pc, det skulle ikke vært lov...  Meen håper hun får en fin jul med familien sin :)     

Jeg vet iallefall at jeg får en kjempefin jul, med familien min :)   Bestefar kommer i morgen ettermiddag trooor jeg, ja iallefall i morgen.   Blir fint og se han igjen også :)!  

Nå skal jeg se litt mer home and away til han dukker opp utenfor :)    

GOD JUL ALLE SAMMEN! 

 

-Hannah Emiliia 
Hei!   Nå sitter Jeg og Jarle i stuen og hører på musikk og slapper av. Burde egentlig ligget oss for lenge siden, siden vi skal opp og være barnevakt i morgen, for Maja :)   Jeg gleder meg veldig til det, jeg håper virkelig jeg kommer meg opp!  Haha...  Døgnrytmen er helt på topp som dere ser!  -.-     
Og på kvelden skal vi kanskje være sjåfør / være på hotellet.   

MEN - Jeg må fortelle dere hvorfor jeg er våken enda.  Meg og Jarle kjørte bil, også plutselig løp det 2 hjorter over veien, og på andre siden av veien stoppet de, bare noen meter fra bilen, og så på oss.  Jeg har aldri sett noen så skikkelig før!   Men jeg hadde såklart ikke kameraet med.. Men vi dro og hentet det og håpet de skulle være der da vi kom tilbake, og det var de! Når jeg skulle til og ta bilde av de kom det en TAXI!!! bak oss, så vi måtte kjøre, og jeg fikk ikke bilde av de.   Vi så de etterpå også, men da var de for langt inn i mørke skogen, så ble ingen bilder av de... Søte bambiene.    De var nydelige.   Skjønner ikke hvordan folk klarer og ta liv av de egentlig, jeg hadde aldri klart det.  
Ta bilde av de er mye mer fristende!  Håper vi ser de en annen dag, så jeg kan få et bilde av de!!!  

Random bilde fra Google, siden taxien ødela for meg!!  

 

God natt alle sammen, og god jul!!! Bare 8 dager igjen (etter 12)  Gleder meg!!!  

-Hannah Emiliia 
.. Dette er første gang jeg prøvde blogg.no appen til iPhone, og jeg må si jeg er fornøyd. Har sett at en del klager på småting med den. Men jeg syns den var helt super til og skrive enkle innlegg mens man egentlig driver med noe annet / har dårlig tid, eller lignende. Veldig fornøyd :)!
Da er meg og Jarle på vei hjem til han etter og ha gått på senteret i noen timer. Vi sto opp i 12 tiden og dro inn til Åsane. Det var søndagsåpent i dag fra 14-19 og for første gang gikk jeg før det stengte!
Fikk kjøpt et par gaver, og litt ting jeg trengte :) det var veldig fullt på senteret i dag, er noe med når det skjer noe på en søndag, hehe.
Jeg gleder meg sånn til juul!!!

Snakkes senere!

-Hannah Emiliia
Heihei!  Oppe halv 10 i dag! Det er ikke ofte skjer.. Var litt deilig og for en gangs skyld sove på riktig tid av døgnet! 
Nå har jeg dusjet, og det er fortsatt like uvant og se meg i speilet. Men jeg er fornøyd :)  I dag vet jeg egentlig ikke hva jeg skal enda, har ikke kommet så langt.  Kanskje være med Jarle, hvis han en gang våkner... :)  

Nå tenkte jeg at jeg skulle sminke meg og sånt, itilfelle jeg skal noe i dag.   Pleier ikke få så god tid når jeg plutselig har planer. Haha.  


Slenger inn et av bildene mine.  Resten av bildene mine kan dere finne HER.
Hvis dere er interessert :) 
 
Ha en fin dag!  


-Hannah Emiliia 
.. Er jeg i lykkerus.     Det var salg på extension på motehus.no, også så jeg det i natt, og da tenkte jeg at jeg kunne tipse mamma litt i dag..  Det gikk videre til min bror, Eivind.   Han sa ja, som den fantastiske broren han er.  Men da vi kom inn på siden var det ikke salg mer !!! Så da kostet det plutselig 1199,- kr.   Istedenfor 600,-  .... 
Jeg spurte veeeldig fint om det gjorde noe,det var jo "baaaare" 600 kr til.... OG HAN SA JA!!!!  Han skjønte hvor viktig håret mitt er, høhø... Vel, tror ikke han egentlig skjønner det, men han vet at det er det!  Så han bestilte, og nå kommer det til meg i løpet av 1-4 arbeidsdager!   Førjulsgave :D  I fjor fikk jeg jakke, og i år extension... (han kjøpte jo det forrige extensionet mitt også da... forresten.. bursdag<3 )   Men har ikke jeg bare verdens beste storebror???  


OG!!


Så bestilte jeg jo brun med lyse striper, siden det var sånn jeg hadde tenkt og farge håret.. Så da kunne jeg jo ikke brukt det før jeg fikk farget håret mitt, som ville tatt laaang tid om jeg skulle spart selv.   Men mamma og pappa ville også gi meg en førjulsgave, en frisørtime!  Farge, striping ++   (men ingen klipping siden håret mitt ikke var noe slitt!!)   Så nå har jeg stripet hår, med 3-4 farger.  Jeg ble veldig fornøyd, det er ganske lys brun, med blonde striper, og enda blondere striper.   Vi tok vare på noe av det blonde håret mitt, så de ble striper på en måte.  

Har dere lyst til og se før-etter bilde?

..Dere får det uansett. 


FØR:   ( Ettervekst :(!!  ) 


NÅ :  


 Hva syns dere ?  

 

-Hannah Emiliia
God kveld/natt folkens!  Nå har jeg akkurat vært i dusjen, og nå tenkte jeg at jeg skulle skrive litt til dere, egentlig vet jeg ikke hva jeg skal skrive, for jeg gjør faktisk ikke en dritt for tiden.    Regnet er tilbake til bergen og skyller vekk snøen, og nå begynner det og bli iskaldt igjen, så da blir det vel kjempe glatt i morgen.  Ikke at jeg skal ut da, hehe.

Jeg er egentlig ikke trøtt, for jeg har sovet i hele dag, og alle de andre dagene, akkurat nå, er jeg litt våken.  Men det kan vare alt i fra 2sek til 3 timer, så er jeg vel på sover'n igjen..  

Helt ærlig er jeg litt skuffet. Jeg trodde at når jeg sluttet på skolen, ville jeg få mer energi til og gjøre andre ting, siden jeg ikke brukte den opp på de få timene på skolen.  Men jeg har mindre energi nå, enn jeg hadde da.  
Men det blir nok snart bedre, håper jeg.   Jeg har veldig lyst til og besøke Elena igjen, og lille Adela.  Hun har sikkert blitt kjempestor siden jeg så henne sist!  Hun var 1 mnd da jeg var på besøk, nå er hun snart 3?  eller noe.  Håper jeg orker det snart.     Også vil jeg være med Linn, det er hundre år siden!  Vi skal jo shoppe julegaver sammen <3  

Jeg tror dette blir en veldig fin jul, og i år har jeg jo 2 armer :D  Jeg opererte skulderen 21. desember i fjor, og kom hjem fra sykehuset ganske dopa og full i smerter den 23. desember.   (Pynte pepperkaker med bare venstre arm, var en utfordring)   Men min kjære bror, var så grei og skulle prøve og bare bruke venstre han også. - hehe!  ærlig talt tror jeg faktisk jeg var flinkere enn deg (A)    Jeg ble flink etterhvert da, 6 uker med fatle dag og natt.  ikke lov og bruke høyre...  siste ukene må jeg innrømme at jeg hjalp til litt med høyre når jeg skulle skrive meldinger og sånt!
Men julen ble likevel veldig bra! Jeg koste meg veldig med min fine familie.  

Jeg gleder meg veeeldig!   


Også fikk jeg melding av Marie før i dag,  så jeg skal være litt med Maja neste fredag, det blir koselig, jeg savner henne.   Hun fylte forresten 3 år den 6.desember.  Gratulerer! 

Dette ble jo ganske rotete, men jeg fikk jo skrevet endel da, var litt redd for og stå fast på linje to.  Som jeg har gjort ganske lenge nå.   


Prøvde pixlr.com før i dag, da jeg leste på en annen blogg at hun gjorde det. 
Ganske kult egentlig, kan velge mellom forskjellige "Effects, overlays og border" 


Snakkes snart! 

-Hannah Emiliia

 
Hei!  Da var julestemingen kommet til meg, eller egentlig for ganske lenge siden, men nå er snøen kommet, alle har fått opp julestjerner og pynt, lys.. Blåfjell på tv... :)  Koskos.  Jeg gleder meg veldig!  Jeg har som vanlig maange ønsker, så ønskelisten er sendt på epost til mamma, hehe!  I år kommer bestefar (mamma sin far) Jeg har ikke sett han siden begravelsen til bestemor, siden vi bor i bergen og han i lillestrøm.  Det blir nok koselig :)   
Håper jeg blir bra nok til og gå og kjøpe noen julegaver før jul..  Spesielt Linn er vandt til og få julegavene nærmere bursdagen hennes i mars...  hehe, men det er linn, vi har nesten en tradisjon om og gi gavene for seint.  Haha.  Men skal prøve i år linn, kan ikke love noe!    


Noen bilder jeg tok ut vinduet mitt i går :)  og nå er det enda mer snø! 

Snø er fint, så lenge jeg ikke må ut i det! Hehe.  Er forresten -8 grader nå!!  Kaldt. 


Har dere julestemning, og snø?  

 

- Hannah Emiliia
 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - desember 2011


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.