Jeg redigerte et par bilder i går.  Har ikke så mange bilder fra i sommer, bare de som lå inne på kameraet da pc min krasjet (hate you.)  Ja men iallefall så hadde jeg bilder av måker.  Det er stortsett det jeg har.   

Her skal dere få se et par av de.  (De er jævlig skumle.)

 
Hva syns dere?
 

-Hannah Emiliia
Hei og hallo.   

Jeg satt på kjøkkenet og drakk te med mamma nettopp, og jeg fikk en liten naturfagtime da jeg spurte om hvorfor jeg blir oppned når jeg ser inn i en skje.  Heldigvis sa hun ikke at det var naturfag før helt til slutt, for da ville jeg ALDRI hørt etter.  Naturfag er noe av det kjedeligste jeg vet. Naturfagtimene føltes som om jeg satt i 4 dager i strekk der, per minutt.   Uansett så satt vi å snakket om det og hun sier til meg at hun skulle egentlig hjelpe isak med noe naturfaggreier.  og at hun hadde sett i boken hans og tenkt at det var så grusomt kjedelig at det orket hun bare ikke...  Og da ville nå iallefall ikke isak gjort det.  Haha.   

Jeg lurer litt på hvorfor lærere gjør fag mest mulig kjedelig.. for det hadde ikke trengt å være så ille. 

Liker at mamma er enig i at lekser er dritt og at naturfag er gørrkjedelig.  (på skole da. )  

?
#foto:  Google

Liker du naturfag? 

-Hannah Emiliia.
Er det mulig?   før elsket jeg pc, og spesielt min, for den funket SÅÅÅ fint.  MEN så krasjet den i sommer, og alle bildene mine ble vekke.... 100.000 bilder.   Elkjøp er noe jævla dritt og reddet bildene mine, men så rotet de bort igjen. og hadde pc min i over en mnd UTEN å gjøre noe som helst med den.  MYE stress for å sende den inn til acer, og når jeg endelig fikk den tilbake derfra så var den treig, usb'en var ikke fikset, den blinket i skjermen hele tiden, ble svart, vanlig, svart, vanlig.  og for hver gang den ble svart, klikket alt jeg var innpå og jeg måtte utav alt, restarte pc og gå på igjen. da mistet jeg det jeg drev med.  Meen den var fortsatt brukbar.. såvidt. i går skulle jeg legge meg, skrudde av pc og la meg... når jeg våknet skulle jeg slå den på... 

Men gikk den på? NEI.  Da var det det samme igjen, den stopper rett før passordgreiene kommer. så nå er den ubrukelig igjen.   HATER DEG PC.  Faen i helvete.  

Jeg må bare si at jeg elsker mac, mac holder det den lover <3 og nå ønsker jeg meg en bærbar mac, så jeg kan hate pc min på heltid.  haha.

 


I hate you. 

 

 

 

 

 

 I love you.

 

 

Hva mener dere?

Mac eller pc? 

 

 

-Hannah Emiliia.


 
Hei! Nå ble det seint i dag også, døgnrytmen er ikke helt på lag med meg.  Men skal legge meg nå!    

Ble ganske glad i sted da jeg ble invitert på fest/besøk.  Og håper jeg orker å gå.  Er allerede i morgen, men er ikke lett å vite med kroppen min. Håper den gir meg en god dag i morgen. Trenger jo heller ikke være lenge, vil bare iallefall orke å gå, og være der en stund.    Vi får se i morgen.  

Er også litt redd for skulderen min.   For uansett om jeg ikke hadde drukket og hatt kontroll, kan fortsatt andre dra i den, komme borti den, eller noe..  Uten å tenke seg om.  Er jo ikke alle som vet at jeg akkurat har operert den.   Kanskje jeg skal gå med skilt på meg "OPERERT SKULDER, IKKE RØR" eller noe.  Men det ville vært litt vel overdramatisk, jeg er ikke der for å snakke om skulderen min.  Håper uansett at jeg orker, det kan bli gøy :) 


Aner dere hvor irriterende det er at eksternharddisker kun funker en vei.?   altså enten mac-pc eller pc-mac ...   mamma har en jeg kunne låne, for å ta over bildene fra macen til pc min, meeen det gikk ikke fordi da måtte jeg formatert den først, og da ville jo alt forsvunnet fra den.   Så nå sitter jeg med en minnepenn som tar under 2 gb og overfører litt og litt.. hver mappe må deles opp i 7-8 mapper.    Men jeg må ha de over, så da gjør jeg det likevel.   Bildene som er tatt med 7D  er store, og da går det bare noen få bilder om gangen, WIHU!   jaja, jeg er over halvveis.    

Jeg ønsker meg en ekstern harddisk.  

Haha, jeg ønsker meg syyykt mye. mine brødre må tenke seg om før de kommer på noe de ønsker seg... Jeg kunne ramset opp ting i fler dager i strekk hvis jeg hadde giddet, er iallefall nok ting å si.  Jeg tror ikke det er mulig for meg å gå tom for ting å ønske meg... Men det syns jeg egentlig er bra.    Men er jo såklart noenting jeg ønsker meg mer enn andre.  

 

Gleder meg til å begynne å ta bilder igjen! 2 random bilder jeg har tatt :)   


Nå er det natta!  Det tordner og lyner noe sinnsykt ute og jeg har vondt i hodet.  Vi snakkes! 

Har du helgeplaner?  

-Hannah Emiliia
Jeg har skikkelig julestemning.. Noe jeg syns er litt merkelig, med tanke på at ute blåser det, regner og er skikkelig surt.  skikkelig høstvær.  Men det er vanskelig å ikke få julestemning når naboer allerede har hengt opp lys ute, i vinduene sine henger stjerner og julekuler..  Uansett hvilke kanal jeg ser på er det julereklamer, på nettet legger folk ut julesanger og bilder av kakemenn og julebrus..  Og dette startet igrunn for lenge siden.   
Men i morgen er det jo bare 1 mnd til jul!  Jeg gleder meg kjempemye.  Men er litt for tidlig.. blir litt redd julestemningen skal forsvinne før jul igjen.. Men det gjør den nok ikke.  Jeg er veldig glad i jul.  

 

Nå tennes tusen julelys

Det stråler rundt vår jord

Og himlens stjerner blinker ned

Til liten og til stor

 

Og over land og by i kveld

Går julens glade bud

Om han som fødtes i en stall

Vår Frelser og vår Gud

 

Du stjerne over Betlehem

Send dine stråler ned

Og minn oss om at julens bud

Er kjærlighet og fred

 

Til hver et fattig hjerte send

Et lysstreif ifra sky

Så finner det den rette vei

Og det blir jul på ny

 

Jul jul jul <3   Jeg har faktisk begynt å lage noen julekort også. not good. 
Jeg har kommet ganske langt med julegavene også.  Men de kan jeg jo ikke vise dere, det ville jo ødelagt litt kanskje.  

 

Gleder du deg også til jul allerede? 
Hva liker du best med julen?

 

-Hannah Emiliia. 


 
Hei!  Som alltid kommer det sene innlegg fra meg.  Jeg har sovet i hele dag! Og jeg er fortsatt trøtt, haha.  Nå sitter jeg å overfører bilder fra macen til pc min.  Fordi jeg skal prøve å fikse litt på designet mitt og lage en header etterhvert.  Og med det utrolig raske internettet vårt... Tar det endel tid. 3 bilder = 10 min. (underdrevet)   Elsker det.  

Uansett, så skal jeg komme tilbake til overskriften nå.   Jeg fikk en hjelpende hånd fra afrika i posten. Høres jævlig merkelig ut.  Men jeg har kjøpt en hånd på ebay, utstillingshånd til smykker.   Den er kjempefin, syns jeg da.  Og litt creapy, hvis jeg våkner og den hånden er det første jeg ser.  Uansett så skal dere få se bilde av den!  
 
Kul sant?   Jeg hang noen av smykkene jeg har laget på den, så dere ser hvordan det blir med smykker.  

Dere aner ikke hvor mye jeg stresset med å overføre det bilde fra telefonen.. for noe drit.  
Får laste ned picasa kanskje.  

Jeg merker at jeg har fått blogg motivasjon igjen! Og det er godt.  
Nå har jeg sinnsykt lyst til å gå ut og ta bilder, ikke bokstavlig talt nå, men nå disse dagene..  Men har jo ikke engang lov til å løfte opp kameraet mitt enda, så må nok vente.  Og skulderen min er egentlig det friskeste på meg for tiden. 

Jeg varierer mellom en 3 mnd gammel baby og en 90 år gammel dame i funksjonsnivå.   


19 år - kun på utseende.  (her ser jeg mer drittunge ut, men... la gå) 

 

Hva syns dere om hånden? / smykkene mine på den? 


-Hannah Emiliia
Hei! Jeg må si jeg blir veldig glad når jeg logger inn, og ser at dere fortsatt er innom bloggen min, selvom jeg ikke skriver noe særlig for tiden.   Jeg vil blogge, og logger inn ofte, men innleggene blir bare rot, også gir jeg opp.  Jeg syns det er gøy å blogge, og jeg kommer til å fortsette.  Men når jeg er så dårlig som jeg er for tiden, orker jeg faktisk ikke. 

I dag så jeg på teenage boss med mamma og Isak.  Jeg syns det programmet er veldig bra.  Morsomt og bra.  
De fleste har kanskje sett det, men det handler om at et av barna (tenåringen)  i familien får styre familieøkonomien.  I starten er det ofte sånn at de vil bruke alle pengene på seg selv. og setter av MYE penger til seg selv, og ingenting til foreldre omtrent, lite til mat, lite til bil, regninger osv. Fordi de vil ha mest mulig selv.   Men etterhvert skjønner de litt mer av hva alle pengene går til (somoftest.)  
Jeg syns iallefall programmet er bra. Dere burde se på det.

-

I dag har jeg hatt en skikkelig drittdag, virkelig virkelig drittdag!  

Men den ble litt bedre når jeg satt å så på jakker sammen med mamma.   åååh så mye fiiint.    Satt å så på skinnjakker/vester.  Fant mange fine, og mange stygge.  Og den ene kostet 33.000 kr!!!!  Hvem kjøper jakke for 33 tusen?   Jeg hadde følt meg som en gående megadiamant. Haha.  Men den var fin....   

Dette var den jeg likte aller best.   Nå har jeg faktisk kjøpt meg 2 skinnjakker da.. Som jeg ikke har brukt enda.  
Men denne var skikkelig fin... fin og dyr.  ca. 3000 kr.  

Kanskje en daag.

Hva syns dere om den?? 

Nå skal jeg legge meg, igjen.  Jeg fikk ikke sove så da tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg mens jeg hadde noe å skrive. Haha

God natt! Vi snakkes snart.

- Hannah Emiliia 
Sykt god med overskrifter. Nå er det lenge siden jeg har blogget, jeg er totalt fantasiløs.  Neida, det er jeg egentlig ikke. Jeg sitter her å snakker med katten min, og meg selv og ler meg ihjel.  Bortsett fra at jeg er jævlig dårlig har jeg det faktisk ganske fint :)  Gleder meg til å begynne å gå tur igjen, er syyykt rastløs.   Ja, jeg ser allerede nå at dette blir et sykt random innlegg.  Men jeg fikk lyst, så dere får tåle det.  Dette er ca. 1/100 del av hvor rotete det er i hodet mitt.  

Jeg sitter å ser på klær, snakker med linn og gleder meg til jul.   Jeg vet det er for tidlig, meen når folk legger ut bilder av at de har pyntet til jul, vi har julebrus, pepperkaker og kakemenn... Julelysene begynner å komme opp rundtom... Alt for tidlig, men får skikkelig julestemning.  Snøen har vært her allerede også.. Men den forsvant jo også.  
Jul er fint når man har verdens beste familie, og det har jeg!  Jeg er veldig heldig der :)    Eivind kommer hjem også :D Wihu!  

Mitt mål nå er å få råd til en ovn...  Jepp, det høres jævlig rart ut, jeg er enig.   Men det er en ovn til å steke sølv, bronze, copper, gull osv i :D  Til smykkelaging.  Og jeg har jo kjøpt masse utstyr, men får ikke brukt det før jeg kjøper ovn.  


 Her er settet jeg har tenkt til å kjøpe meg.   Det er ovn og med masse utstyr :)  
Men det er dyrt. Gleder meg til jeg får kjøpt det :D

 Hvis dere har merket at jeg har manglet header veldig lenge er det fordi jeg så helt jævlig ut på det bilde som var, ooog mangel på photoshop gjør at jeg ikke enda har fått laget et nytt, men det skal nok komme.. kanskje bare en helt enkel med skrift? hmm 

Jaja, vi snakkes :D   Får håpe jeg får mer å skrive om etterhvert :D

- Hannah Emiliia. 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - november 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.