Hei!  Jeg kan begynne med og si at jeg blir veldig glad, når jeg har over 10 lesere, når jeg ikke har skrevet noenting... At noen faktisk sjekker bloggen min.  Det er koselig.   

Jeg har ikke blogget fordi i går hadde jeg en skikkelig drittdag.  Hadde kjempevondt fra jeg våknet til jeg sovnet igjen på kvelden, var svimmel og kjempe kvalm.  Skikkelig ubehagelig.  Men jeg vet jo at sånne dager vil komme etter operasjonen.   Jeg har det bedre i dag, men er fortsatt i dårlig form.    Mamma har spurt om jeg vil ha pizza 5 ganger nå... og tror hun har tilbudt meg alt annet som er i dette huset også. haha.   Matlysten er ikke helt til stede. 

I dag våknet jeg, gikk ut på badet, og når jeg kom ut igjen satt leo utenfor do og ventet på meg, han løp forran meg for at jeg ikke skulle lukke han utav rommet (han pleier ikke få lov til og være på rommet mitt)
Men i dag fikk han bli med meg inn. han ble kjempeglad og sto å hoppet i sengen og lagde rare lyder.  Jeg la meg til og sove igjen, mens jeg klappet han, og han la seg så lang han var inntil meg, og strøk meg på armen mens jeg strøk han på hodet.  Haha, han er så søt.   


God kosepus <3  (Trodde jeg aldri skulle få si det)

Nydelige LeoLaaaaaaang pus

Bildene ble ikke akkurat super, men han lå på venstre side av meg, og jeg kan kun ta bilder med venstre arm :P så ble litt vanskelig.  Men det går an og se hva jeg vil fram til tror jeg, og da er det jo ok ? :) 

Når jeg skulle ut av rommet våknet han til, og likefør han var med døren oppdaget han speilet!  Han freste mot det, og lagde rare lyder.   Så gikk han nermere, og vekk igjen fler ganger.   Men så begynte han og ta labben opp i været, og ned igjen, mange ganger, annenhver gang med hver fot.   Også begynte han og strekke hodet laaangt opp, og ned igjen.  

Hvis dere har sett den episoden av mikke mus når pluto finner et sånt merkelig speil, og står og gjør seg til forran det, så minte det meg skikkelig om det, hehe.   DEt så kjempekomisk ut. Og når jeg åpnet døren pilte han ut i stuen.     Men det fikk jeg desverre ikke tatt bilder av, ble bare stående og se på han, haha. 


-Hannah Emiliia
Jeg har så sinnsykt lyst på disse skoene.  De er nydelige.  Jeg har sett på de i fler mnd nå, går ofte inn på sidene som selger de og bare ser på de.   Fant de også i sandefjord på en butikk da jeg var med stine i sandefjord i sommer.   Grunnen til at jeg fortsetter og bare se på de, og ikke kjøper de er fordi jeg vet at jeg ganske så sikkert aldri kan gå med de. Og som jeg ønsker meg en frisk kropp når jeg ser de...  Dere aner ikke.    Men for meg hadde det egentlig vært nok og bare ha de i skapet, og VITE at de er mine.   Jeg hadde ikke trengt og gå med de.   Men er litt mye og bruke nesten 2000 kr på sko man aldri kan gå med kanskje?   

De er bare så perfekt gjennomført.  VIL HA. 

Hva syns dere om Jeffrey Campbell sko?-Hannah Emiliia. 
Heihei !  Nå har jeg vært hjemme et døgn og min hjemme-døgnryme er allerede tilbake. sovnet seint i natt og våknet 8 av smerter, tok smertestillende og sov videre til kl 2. 
 På sykehuset syns de jeg sov hele dagen når jeg ikke våknet før 11.  Så de skulle bare visst.

Jeg sitter og ser på bilder på google nå, på frisyrer.  Jeg er litt lei av måten håret mitt ligger på.. det henger liksom så kjedelig.  Og fargen er kjedelig.
Så nå ser jeg på frisyrer jeg kunne tenke meg.  MEn denne gangen skal jeg beholde lengden! :)  

Her er noen av bildene av sånn klipp jeg vil ha : 


Den er dritkul, men tror denne har litt for mye
lugg for meg.  


Denne likte jeg kjempegodt, og det er omtrent sånn 
jeg vil ha det i lengdene, syns luggen på denne ble litt for tung.
 


Dette er den som kommer nærmest det jeg vil ha.  Omtrent helt likt.
Håper det passer til meg. 

Fargen er jeg veldig usikker på, for jeg er utrolig lei den jeg har nå, den er så kjedelig. 
men jeg tenker på å ta lyse og/eller mørke striper i det.  Og kanskje et par striper med en knall farge. F.eks blå. 
Eller farge det helt mørkt igjen, med blått i luggen ellernoe.   Men syns det er skummelt og farge håret mørkt, fordi det er så veldig vanskelig og få det lyst igjen... 

Også blir det jo mitt største problem - finne en frisør jeg kan stole på...

Men vi får se, er jo lenge til jeg kan gjøre dette uansett. Må bli bra nok i armen til og kunne sitte lenge, og til at det ikke ødelegger noe om noen kommer borti den.

Hva syns DU om sånn frisyre?

-Hannah Emiliia.
Kopierte dette innlegget fra en som heter Lotte.  Først trodde jeg ikke på det, men jeg sjekket likevel, og mange av mine meldinger lå på tidslinjen min!!! så jeg vil råde dere til og gjøre det som står under! 

(alt som står under er kopiert fra lotte.) 

Alle innboksmeldingene deres på Facebook fra 2007 til 2011 ligger nå offentlig på tidslinjen deres så alle kan lese dem.
Ikke alle er rammet, men mange. Dette er IKKE en spøk, jeg skjønner ikke hvorfor i helvete ingen medier informerer om dette.

Gjør dette:
1. Se til høyre for profilen deres, og trykk f.eks på år 2007. Der står det f.eks ?300 venner har skrevet på Ida sin tidslinje?. Blant disse veggmeldingene ligger også alle innboksmeldingene deres.
2. Trykk på den lille blyanten, og deretter ?skjul fra tidslinjen?.
3. Gjør det samme på alle årene fram til 2011.


Faen ta Facebook, skal aldri mer skrive en eneste innboks-melding som ikke tåler offentlighetens lys.
Lykke til med uvennskap og skilsmisser!

-Hannah Emiliia. Hei!  Nå har jeg tatt bilder av blomstene jeg fikk av olaf, og av Linn.  :)  Så de skal dere få se! 
Jeg har jo blitt skrevet ut nå, så nå sitter jeg hjemme i sengen min og drikker te, alene, i stillhet.  Eneste jeg hører er trykkingen på tastene.. deilig... virkelig deilig!  Det var morsomt, og hyggelig på det rommet jeg lå, og de som jobbet der var veldig greie (bortsett fra to),  Men jeg ble utrolig slitenså er veldig glad for og være hjemme.    

Og min første dusj var heeeerlig!  Har ikke dusjet skikkelig på en uke!  Bare fått vasket meg med en klut, og fått vasket håret 2 ganger!!!   Daaa kan dere tenke dere hvor godt det var med en dusj, når jeg pleier og dusje hver dag! 

Jeg har vondt, men det går overraskende bra. pillene fungerer nå så jeg har det fint. 

Her er buketten jeg fikk av Linn:
Skikkelig søtt :D  Jeg ble veldig glad for at hun tenkte sånn på meg :) 
Tusen tusen takk <3  


Og her er blomstene jeg fikk fra Olaf : 
Veldig fine, sterke flotte farger!   Jeg ble veldig glad for at du tenkte på meg
og stakk innom :) Tusen takk. 


åhh, jeg elsker blomster :D  


-Hannah Emiliia. 
Da var jeg kommet hjem fra sykehuset og fikk en kjempefin velkomst av mine dyr.  Zelda hoppet og danset, og peip for at jeg skulle kose med henne, jeg satt meg ned i sengen og hun var helt crazy.  Hihi, kos og se henne igjen! Og leo kom mjauene etter meg og løp inn på rommet mitt og hoppet opp i fanget mitt, også gned han hodet mot meg og malte! :o   Det er koselig at de har savnet meg.   Zelda blir jo av og til sånn selvom man bare har  vært på butikken, men var litt mer nå :)  Og leo merket jeg veldig på at han visste jeg hadde vært vekke. 


godpus har lagt seg til i sengen min og ligger og vasker seg vedsidenav meg<3
Bilde ble tatt med webcammen mens han bevegde seg, derfor det ble litt rart med fjeset hans.  

heheh. 

Er utrolig godt og være hjemme.  Nå er blomstene jeg har fått blitt plassert rundt på rommet og jeg har plassert meg selv i sengen, med den nye sitting bullen i ryggen :D

Nå føler jeg at jeg hat kommet et skritt videre etter operasjonen :) 

Og det og få sove på mitt eget rom i natt, og lufte såå mye jeg vil :D dette skal bli en KALD natt. :D  

vi snakkes!

- Hannah Emiliia. 
Hei!  Kim postet nettopp verdens søteste innlegg til meg.  Han er god han. Trykk HER for og komme til innlegget.   Ble skikkelig glad da jeg leste det. :D

Nå har jeg tenkt til og sove litt, Hun vedsidenav begynner nemlig og bli litt crazy igjen.  Best og sovne før hun tar helt av, for da er det umulig.  Ikke at det er så lett når hun plystrer, raper og fiser hele tiden omtrent samtidig -.-  og roper.   Men er litt underholdning i måten hun holder på også.   At alle gamle har god folkeskikk og spisemanerer er iallefall tull !!!!   

Nå forteller hun livshistorien sin, wihu!   Er dødsmorsomt og høre på henne, hun sier så mye dumt xD 

Hahaha  også kommer nattevakten og gir piller så sier hun : hva gjør du bak gardinen min???? 

nattevakt: jeg skal gi deg piller. 

hun: HVORFOR DET? 

nattevakt: har du ikke vondt da?

hun: JO?

nattevakt: ja derfor er jeg her for og gi deg smertestillende!

hun: åja, men du kunne jo banket på.

nattevakt: På gardinen????  

hun: vær litt kreativ.


Og nå mener hun det er et stort lys i taket, sterkt lys, men det er helt mørkt her, og jeg har nesten  ikke lys på pc.  Og hun snakker med en plastikk kopp.  

Nå er det på tide og sove, dette innlegget ble skrevet for lenge siden, men glemte og poste det.  God natt <3

- Hannah Emiliia 
Hei !   

Nå skulle vi egentlig spise, men jeg har ikke matlyst.  Og det gjør det ikke bedre at den gamle damen vedsidenav meg sitter og raper fra måltidet starter til det er over.  Hun er seriøst døds irriterende. (samme dame som jeg skrev om i forrige innlegg.)  Var likefør jeg sa noe. Men klarte og la vær.  Håper jeg får dra hjem i morgen!!   Trenger og sove i min egen seng på mitt eget rom!!   ALENE.   Gleder meg sykt mye.

Er snakk om at jeg skal hjem i morgen, så håper det.  Er sliten av å være her.


den ville ikke laste opp bilder i dag, så får bli et gammelt et :) 

 

-Hannah Emiliia
 
Good morgen! I natt sov jeg fra kl. 12 til kl. halv 6 i morges.  Lengste jeg har sovet i strekk mens jeg har vært her, og jeg ville nok sovet lenger hadde det ikke vært for hun vedsidenav meg.  Hun fikk et crazy innfall kan man si. 

Hun var her ikke da jeg sovnet i går, siden hun var til operasjon, og på oppvåkningen. Så hun kom etter at jeg var sovnet.  rundt kl. 6 begynte hun og gråte, veldig høyt.  Jeg hadde tenkt til og stå opp og gå bort og prøve å trøste henne.  Men så kom nattevakten inn, så da ble jeg liggende og tenkte han ville gjøre det, og roe henne ned.   Men nei, han var ikke en så god trøster kan man si.   

Hun skriker og gråter og han sier "du får den hjelpen du trenger, så du trenger ikke gråte"  
så svarer hun : " JEG JA, JEG FÅR DEN HJELPEN JEG TRENGER, MEN HVA MED HUN SOM SITTER DER!!!!"  
Nattevakt: Det sitter ingen der.
Hun: ÅNEI ÅÅÅÅNEI, så send meg på galehus da!!!! Hun trenger hjelp!
Nattevakt: Jeg må sjekke om du har nok oksygen i blodet.
Hun: HVA???
Nattevakt: Jeg må sjekke om du har nok oksygen i blodet.
Hun: HVAAA? Kan du snakke mer TYDELIG jeg skjønner ikke hva du sier. 
Nattevakt: Nei, men det trenger du heller ikke.
Hun: SÅ du mener jeg er gal du??   Det er folk her!  
Nattevakt: Ja, du deler rom med 3 personer.
Hun: Du skjønner ingenting! Hun trenger hjelp!!!
*Pause*
Hun: HVA GJØR DU NÅ?
Nattevakt: Denne skal opp i nesen din.
Hun: NEI det skal den ALDELES ikke!  Dette er helt TUSSETE!
Nattevakt: Det er oksygen.
Hun: Jeg trenger ikke den!
Nattevakt: Jo.  Og nå må du være stille, du vekker alle.
Hun:  DE ER VÅKEN.
Nattevakt: Nå ja.  
Hun: Gå og legg deg!! Du er helt tussete!!  Jeg syns skikkelig synd i henne, for hun var jo redd og sånn, men det var morsomt, for han var så care, og hun ble enda galere. Men det var litt morsomt også, mye av det hun sa...  


Hun er ganske på tur i dag også.  Hun begynte med og spørre meg om jeg trodde på at damer bare kunne forsvinne... også sa jeg nei.   Og da sa hun "foten min er operert, det er nå ihvertfall ikke tull."  

Og nå stresser de med henne, for hun sier veldig mye merkelig, og hun glemmer og ha mellomrom mellom ordene, og om de ikke hører hva hun sier, blir hun veldig sint.   


Nå kom verdens mest irriterende dame på jobb.   Hun spør spørsmål, men har laget sitt eget svar på forhånd så hun driter egentlig i svaret mitt. Jeg hater sånt!!! AAAARGH. ja.
Og hun skal være med på legevisitten... Det kommer ikke til og gå bra.  En ting er at min lege ikke er her denne uken, så derfor må jeg snakke med en super arrogant dustelege, men pleier og ha med en veldig grei sykepleier, men hun er ikke her i dag og da skal hun her være med.  Har ikke møtt henne før i dag.  uff.     

Nå er det frokost, snakkes senere! :) 
Hei!  I dag har vært en helt jævlig dag, som snudde nå isted!   Det har vært forferdelige smerter i hele dag, og de vil ha meg over på kun piller fordi jeg skal kunne reise hjem.  Men det gikk ikke i dag. Mamma kom opp og fikset så jeg fikk morfin sprøyter igjen.  Også må hun ha sagt endel annet, for heksen ble grei :o   Hun har behandlet meg som luft i hele dag.  og når mamma og de gikk kom hun og spurte hvordan jeg hadde det, om jeg hadde vondt, om jeg trengte mer kvalmestillende osv... også sa hun plutselig at hun hadde litt tid til overs, så hvis jeg ville kunne hun vaske håret mitt, for hun hadde hørt at jeg hadde sagt at jeg følte meg ganske uvel.   Så hun vasket håret mitt i sengen faktisk, i en slags baljebasseng greie, også med hyttedusj. genialt. så nå er jeg glad, med reint hår!! :D    
Det er så utrolig deilig, dere aaaner ikke.  


En stk. glad jente med nyvasket hår :)

Også må jeg fortelle dere noe morsomt.... 

Hahaha i morges skjedde det  nemlig noe sykt tidig.   En ung student gutt tok prøvene om morningen som alltid blir tatt, blodtrykk og alt det dritet der.  Også var det en gammel dame som trengte hjelp til og smøre salve på/i ræven.  han prøvde og spørre fint om hun ikke klarte det selv, men hun var helt klar på at dette måtte han gjøre!  Han gjorde det.  Har ikke sett han siden.. Hva tror dere, tror dere han velger og bli lærer isteden? 

Jeg må si at jeg egentlig liker og være på dette rommet her.  Det skjer mye morsomt.   Liker det ikke om natten siden de snorker veldig høyt.  Men om dagen er det ganske så morsomt.    Hadde det gøyere med cecilie her da. For da hadde jeg noen og snakke med også. Og hun er veldig grei og morsom :D  

Jeg hadde også besøk av mamma i dag, og pappa kom innom :D Veldig koselig. 

Og Tine og Kim var her på tankebesøk, siden de er for  langt vekke til og besøke meg.   Nå har jeg laget meg to kopper te og drikker en kopp te med Tine.   Tror dere de overfører meg til en annen avdeling snart???? heheh 

-Hannah Emiliia.
da var jeg tilbake i den rutete skjorten, denne gang ble det hvit skjorte med røde ruter med en blå strek i hver rute.  Skikkelig flott altså.  Likte bedre den andre, for den var myk, denne er stiv og rar.  Denne natten var utrolig morsom, skjedde så mye rart her inne, og mange morsomme misforståelser.  Vet ikke helt om jeg skulle skrevet de her, men jeg tar sjansen.  

gammel dame: kan jeg få det der bekkenet? 
Nattevakt: Jaa.. Kan vel ordne det. Hva vil du ha til?
gammel dame: dopapir.
Nattevakt: vil du ha dopapir til baconet?    

HAHAHA var vanskelig og ikke le seg ihjel.   Nattevakten kunne nesten ikke norsk, og hun snakker veldig lavt, så da blir det fort misforståelser.  

Vi har fått en ny en her inne, som ikke har skjønt hvordan den røde knappen funker, så hun skriker til hun skjønner at det ikke nytter, så sier hun " DU, DU DER! TRYKK FOR MEG SÅ HO KJEM!"  
Og det er ikke sjelden.  nå prøver de og lære henne hvordan knappen funker.    

Vi hadde nettopp besøk av en fyr, vet ikke om han er sykepleier eller student eller hva han er.  Men han kom iallefall inn til hun som roper, og hjalp henne og drikke kaffen sin, han måtte holde koppen og mate henne, haha,  
men når han var ferdig med det, så spurte jeg om han gadd og hente litt mer te til meg.   Og når han kom tilbake spurte en av de andre damene om han kunne hente ny te til henne. og når han hadde gjort det sa jeg jo såklart :  DU! Du gidder ikke gå og hente litt mer te til meg da?   Og jeg bare ser han skyer over og sukker, men han sier ja.   Så sier jeg : kødda, du skal få en tepause.    Og da ler han, og sier han tenkte det var nå VELDIG fort jeg drakk den teen.  og han ler hele veien ut..   Og nå, hver gang jeg ringer på de, for enten meg eller hun andre spør de "skal du ha te?"    haha, uff.. Nå blir det bra pinlig og spørre om te. 

 


Fikk også beskjed i dag om at jeg var den minst morgengretne han studenten hadde møtt.   Jeg våknet "seint" i dag, de fikk ikke vekket meg før 8. Og da sto han studenten og maste til jeg våknet, og han skulle ta alle mulige prøver. SÅ TIDLIG.  Men jeg våknet, og så på han og spurte hva han dreiv med, og lo.  Fordi det så så dumt ut at han bare sto der med utstyret sitt... også sa han "Jeg kan komme tilbake når du er våknet litt"   så svarte jeg "nei nå har du jo allerede vekket meg, så da kan du jo gjøre det du skulle.  :) "     også mente han jeg var morgenblid, haha.   

Men nå skal jeg slutte og skrive før jeg skriver i søvne.  Snakkes senere!


- Hannah Emiliia.   
I dag fikk jeg besøk av Olaf. Jeg ble ganske overrasket over og få besøk av andre enn mamma, men jeg ble veldig glad. (ikke at det ikke er koselig med besøk av deg mamma, for det er det!!) Var veldig hyggelig at han tenkte på meg og kom innom. Fikk også veldig fine blomster og et blad om chain maille av han. (troor det er sånn det skrives.) det er smykker laget med jump rings med oppskrifter inni på forskjellige lenker :D og sånt blir man jo bedre av? :) kan legge til bilder i morgen men nå er det veldig mørkt her.

Jeg sitter og snakker med Linn nå. Får ikke sove siden jeg har veldig vondt og itillegg har et snorkekor rundt meg. Skulle ikke klagd på at jeg hadde en her som snorker... for nå er det 3 som snorker... høyt.. 
KOM TILBAKE CECILIE. 

Måtte le litt når hun som snorker mest ba om  sovetabletter fordi de andre snorket sånn. hehehehe.


Godnatt, håper jeg snart kan dra hjem!!! :)  (og ja, bildene er fortsatt speilvendt)

Nå skal jeg sette propper i ørene med musikk og håpe at jeg får sove før jeg blir vekket. hehehe

-Hannah Emiliia
Hei og hallo folkens! Nå er jeg glad glad glad glad glad glad glad, ja dere tar poenget? jeg er glad.  Og jeg skal fortelle dere hvorfor også, jeg må bare få fram poenget mitt litt bedre, som er at jeg er GLAD GLAD GLAD GLAD GLAAAAD :D    Nå skal jeg fortelle hvorfor.  


Jeg hadde besøk av fysioterapauten isted, vi trente litt og jeg klarte alle øvelsene bedre enn hun forventet, siden hun kun har vært her en gang før. Og siden alt gikk så bra, og siden jeg er så flink og uredd (Og at jeg har en dritings smerteterskel) så kan jeg nå bruke armen til noen småting, eller hånden blir det vel mer.   Jeg får f.eks lov til og skrive med begge hender på tastaturet igjen! Så lenge jeg støtter armen opp skikkelig hele veien, og bare flytter rundt på håndledd og fingre. Jeg kan også tegne om armen støttes på bordet.  Og jeg skal tegne små tegninger så det ikke krever bevegelser med hele armen.  Men bare de tingene er kjempe gode nyheter for meg!! Jeg blir så utrolig sliten i venstrearmen av og gjøre alt med den, og løfte den fram og tilbake på tastaturet når jeg skriver, er veldig slitsomt i lengden.

Jeg trodde jeg ikke kunne det før etter 6 uker.  Og sånn er det også for mange, men jeg er kommet lenger i prosessen sa hun, pga det jeg har skrevet lenger oppe her.  At jeg har en dritings smerteterskel, er flink til og trene og ikke er redd for og bruke armen til og gjøre øvelsene.

 

Nå lukker øynene mine seg selv her, så må prøve og sove litt!   Vi snakkes.  

 

JEG ER VELDIG GLAD, ER DU? 

 

-Hannah Emiliia.

 
Jeg Har virkelig verdens snilleste og beste mamma. Hun stiller alltid opp og er der når jeg trenger det, og tilogmed når jeg ikke trenger det. Jeg er veldig glad i deg mamma.

Nå når jeg ligger her på sykehuset og hun kommer opp hver eneste dag, hun kjøper masse godt til meg, som jeg skal spise når jeg orker. Kanskje nå etterpå for og feire litt, men det kommer det et eget innlegg om.

Jeg må også få sagt at pappa er virkelig verdens beste pappa :) !!!

Her er blomstene jeg har fått av mamma, pappa, brødrene mine og zelda og Leo såklart :)

Jeg har det bra, og gleder meg til og komme hjem.

Takk for alt dere gjør for meg. dere er verdens verdens beste :)

-Hannah Emiliia.
Hei! idag fikk jeg faktisk en ensfarget lyseblå sykehus skjorte :O er ganske så sjokkert. Den er bedre stoff i også, den klør ikke. *bank i bordet* jeg hadde ikke en grei natt i natt, veldig vondt og fikk ikke sove. Også snorket de jeg lå på rom med høyt. Jeg fikk til slutt sove fordi jeg ble så trøtt av den siste dosen jeg fikk med smertestillende i natt. Men så ble jeg jo vekket i 7 tiden igjen. Nå har jeg fått frokost, men er egentlig veldig kvalm... Teen min skal jeg iallefall drikke. Dere aner ikke hvor mye te jeg drikker her... Er liksom ikke noe annet og gjøre på, enn og drikke te. hahaha! I går var det liv på sykehuset. Detvar brannkamp og det var skriking og jubling uti stuen. Itillegg hørte vi jublingen igjennom vindu, fra der de spilte.  Var godt med litt liv her. Det er jo vanligvis så stille. eneste man hører her til vanlig er snorking og når noen mister noe i bakken.  

(Bildene er speilvendt, er fortsatt høyre skulder!)

Her er noen bilder jeg tok med photo booth nettopp:


sykt positiv.  hoven i tryne. digg. 


viser hvordan jeg egentlig føler meg. hahaahaha. 


Går tilbake til smilet, har det egentlig ganske OK.  
Legg merke til at det ikke er mønster på skjorten!!! :O


siden de hadde så sykt stort mellomrom mellom knappene måtte jeg få en 
sikkerhetsnål for og lukke den litt. Sånn at jeg ikke går og viser fram kløften min.
Får jo ikke på meg bh enda heller så -.-


Og der var fatle på igjen.... blæ

 

Sånn, nå har dere fått sett min morning i bilder. haha.  
Håper dere får en fin dag alle sammen!  

Nå må jeg avslutte, det kom nemlig en nervøs dude som vil ta prøver av meg, hade :D


-Hannah Emiliia. 
Hei hei, nå skal jeg sove. Er litt vanskelig siden 3 stk snorker på samme rom som meg, og jeg kan ikke akkurat hive noe på de heller.. Vurderer og spørre etter sovepille... Ellers så er sittingbull'en jeg hadde bestilt kommet hjemme :) gleder meg veldig til og dra hjem, sove i min egen seng, på mitt eget rom, uten noen andre... Det blir godt. Og ikke minst dusje!!!! Savner og dusje..

Veldig gammelt bilde, men det fikk meg i godt humør akkurat nå. Syden <3

Nå skal jeg sove (prøve)
God natt og sov godt alle :)

-Hannah Emiliia.
hei folkens! her blir man vekket mellom 7-8 og jeg kvepper like jævlig hver gang. De står der bare, med utstyret for og sjekke puls og blodtrykk. De har sikkert prøvd og snakke til meg men det har ikke jeg fått med meg, hehe. Nå har jeg fått frokost. Har ikke noe særlig matlyst, og enda mindre når det sitter en i rommet her som må faste, det syns jeg ikke er noe greit. 

Jeg savner Cecilie, som også lå her etter skulder operasjon. Men unner henne såklart og komme seg hjem! Men ble utrolig kjedelig uten henne, hun gjorde de første dagene etter operasjonen bra! Morsom jente!

Teen her er god, så jeg lever på te nå, og prøver og spise litt.

 


Bilde fra sykesengen. bra dopa, og i eivind sin t-skjorte :D  
Godt og bytte fra sykehus skjorta. klødde sånn, så prøvde alt for og få det til og slutte, så smørte hele meg inn i masse eurax og byttet klær. det hjalp :) 
Er ikke gøy og være allergisk for så mye når man er på sykehus, iallefall ikke teip/plaster!!! 

Men nå er jeg sykt sliten av og skrive med en hånd, kommer sikkert med et nytt innlegg senere.

-Hannah Emiliia.
 
Jeg har ikke orket å skrive noe særlig etter operasjonen? Så tenkte jeg skulle vente så jeg kunne poste et litt mer skikkelig innlegg! Nå går det trengt her, siden jeg bare har en hånd og skrive med. For noen dager siden fikk jeg en sykt kul blomsteroppsats, det er et konjakk glass med en mini rose oppsats inni. Er ekte roser, og de skal visst kunne leve veldig lenge oppi der :)

Og i dag sto det plutselig en veldig fint innpakket gave på bordet her, til meg. Og det var også noen veldig fine blomster, i en vase med en hjertesjokolade festet på. Veldig søt. Begge fikk jeg av mamma, pappa, Eivind, Jacob, Isak, Zelda og Leo :)

Jeg har det ganske greit, men innimellom har jeg grusomme smerter... Jeg får sprøyter i magen med morfin, og de hjelper! Sliter også mye med kløe over hele kroppen. Men mamma er super og kom opp med salve til meg. Og jeg har allergi medisiner :)

Operasjonen varvellykket. Det var sykt ekkelt og våkne med lam arm, men jeg vet jo hvilke smerter jeg får uten den lokal bedøvelen, så er glad jeg tok den..
De mishandlet meg også med veneflonen, de stakk 10-12 ganger med den og vrei den inni alle gangene. De bare satset siden de ikke så noen årer.. Til slutt brukte de ultralyd for og se årene, og siktet etter det.... Da traff de etter 2-3 forsøk. Og lover dere.. Ligge våken på operasjonsbordet mens de driver med det der var ikke mye kult!

Ellers har jeg det ok. Har fått låne macen til mamma og sitter og prater med Linn. Skal snart sove. Blir jo vekket veldig tidlig her :)

-Hannah Emiliia.
Hei!   Idag begynte dagen grytidlig, har ikke stått opp så tidlig siden jeg gikk på skolen, og det begynner og bli en stund siden!   Vi var på sykehuset hele dagen, og jeg er så overrasket. Før, så var alle leger idioter, de oppførte seg skikkelig dårlig mot meg og mine brødre. Og var skikkelig ekle. Og sure, VELDIG sure.   Mens pasientene var greie, smilende og ja, var koselig og være rundt de.   

MEN NÅ!    De har byttet TOTALT roller!  Alle som jobbet der som jeg møtte var greie, noen bedre enn andre, men alle var greie.  Mens mine med pasienter satt der pottesure.  Og dere skulle sett blikkene jeg fikk da jeg prøvde og dra en sykt god spøk.   Hun ene moren løsnet litt etterhvert, og var sånn passe ok.  Hun lo iallefall, når jeg sa noe.    Syns jeg ble mottat veldig bra i dag. Først var jeg på labratoriet og fikk tatt blodprøver, og da var det sånne "båser" vedsidenav hverandre der de hadde hver sin på en måte, så ble pasientene ropt opp med sånne tall, kølapper. Jeg kom i den i midten, og hun som stakk var veldig grei.  Jeg lo da, og spurte om jeg var på sykehusets speeddating, siden man skulle inn, sette seg, bli stukket, prate litt også neste.. hahaha.  Også sa jeg at jeg skulle skrike skikkelig og kommer gråtkvalt ut i venterommet og skrike "ikke gå til hun i midten, ikke gå til hun i midten!!!"  for at hun skulle få fri resten av dagen, hun mente det var en god ide! Haha.   Men jeg gjorde det ikke.  Så hun fikk ikke fri.... 

Da vi kom opp ble vi tatt med inn på et lite rom med sofaer og bord og sånt, og fikk kaffe/te og mat og skulle sitte der til vi ble ropt opp av forskjellige.  Skulle jo snakke med 4-5 stk.  Og kunne hende jeg måtte bli der helt til 3, men så lenge ble det ikke.  Der var det 2 damer som "styrte"  vimsete, men greie damer. Også alle de andre pasientene da.. Hahahha. ja.    

Møtte kirurgen, som fortalte hva de skulle gjøre i skulderen min, og han tegnet på meg med tusj og signerte! Haha.  De pleier og tegne med tusj, for at de skal ta riktig skulder.  Men de pleier ikke signere.  Han vil bli kjent!   Han følte tegningen ble så bra.


Hadde heldigvis med allergimedisin i vesken...  

Skjedde mye annet morsomt også, bl.a. en ille nervøs turnus lege.  Meeen nå er jeg trøtt og må sove før jeg skal opp igjen.  skal stå opp før 6 !!!!  Må være på sykehuset 07:15.  Men har ikke operasjonstid før ca.11.   Men må være der tidlig itilfelle den som skal operere før meg ikke kommer, for da tar de meg tidlig.    

Er utrolig sliten etter en dag på sykehus. 

Nå skal jeg og min signerte arm sove!    Wish me luck - god natt :D  -Hannah Emiliia 
 
Ja, jeg så blogg.no har konkurranse der man kan vinne 500 kr i gavekort fra gina tricot, og alt man trengte og gjøre var å se en video, og poste et innlegg med den videoen i. Så da må jeg jo såklart prøve .. :)  

 

ni12keDet er søndag, alle sier det er en daff og forferdelig kjedelig dag.   Men for meg, er denne dagen akkurat som de andre, og jeg trodde faktisk det var lørdag i dag.  Bombom.  Jeg er så utrolig glad.  Jeg kan sitte på rommet mitt og bare se meg rundt.  At dette lille rommet mitt har blitt så fint, er noe jeg ikke trodde kom til og skje.  Er så deilig med forandring! Sier vel kanskje seg selv at man ikke liker det samme når man er 8 år, som når man er 19 år.  Og sengen min, den er så god.  Og den ser skikkelig god ut også, nesten fristende og legge seg.  Jeg har fått et hobbybord, noe jeg har trengt lenge lenge.  Og nå har jeg det.  Jeg kan tegne, male, lage smykker, osv.. og det er plass til det, samtidig som jeg har plass til mus og tastatur til macen, ja og selve macen.  Og skapet, SPEILET.. Arh, elsker det.!    Jeg gleder meg veldig til min store saccosekk kommer, den kommer til og gjøre sengen min perfekt.  

Nå sitter jeg her, og forteller dere om alt man kan gjøre her, men jeg gjør ingenting.  Haha neida. Jeg sitter faktisk og tegner.   Jeg føler nesten jeg må gjøre alt på en gang før onsdag. Men det kommer jo en tid etter operasjonen også, etter opptrening og fatletid.  - forhåpentligvis en bedre tid.  Hvor jeg kan ta bilder igjen f.eks :)   Gleder meg!  

I dag har jeg en god dag. Vond, men god.  Jeg sitter og ler av mine egne vitser og tanker, og venter på at Linn skal logge på msn. Men tar nok en stund før hun logger på. Hun er i barnedåp i dag, hun skal være fadder for hennes kusine :)  Og etter dåpen skal hun tilbake til volda.  så hun hadde ikke tid til og møte meg denne gang.  Men håper hun kommer igjen snart :) 
 


Hehhehehe psyko? 


-Hannah Emiliia.
Hei hei!   I går begynte jeg og holde på med pmc3, som jeg kjøpte for en stund siden.  Det er sølvleire, som man former og gjør klar, tørker og steker og når man steker forsvinner de andre stoffene, og det er bare rent sølv igjen.  Det var vanskelig for det måtte gå så veldig fort, før den begynte og tørke og det kom sprekker i. Jeg lagde 2 stk som knakk under tørking.    Men i dag prøvde jeg igjen, og da gikk det bra :D så nå har jeg en ferdig sølvring!   Var gøy og klare det. Spesielt siden alle forklaringer er på japansk.  Og jeg kan ikke japansk.  Haha. Så måtte prøve meg fram :)   

Her her ringen jeg lagde :

 

 
FØR steking, ferdig formet, tørket og pusset.  Ferdig stekt, pusset og polert.   

Og ringen passer faktisk også!  Jeg er veldig fornøyd, spesielt siden dette er min første. 


Hva syns du? :D 


 -Hannah Emiliia.
I går var jeg på elkjøp for og ENDELIG hente pc min, som har vært borte til reperasjon i 4 uker (trodde jeg), så når jeg kom dit kom han med pc, men det sto ingenting om den, og plutselig sto det at den var levert inn i går?   Han kom fram til at den bare hadde ligget der i 4 uker og at INGENTING var gjort med den.   Men det som er rart er at han fikseduden (som ikke var på jobb)  ringte meg bare noen dager etter at jeg hadde levert inn pc min, og sa at han hadde reddet mine 100.000 bilder, men at han hadde ikke tid til og se igjennom at alle funket.  Men at det så ut til at de fleste var ok, iallefall.  Jeg var så utrolig glad, dere aner ikke!   Men nå finner de ikke de heller, de har aldri hørt om at bildene mine skulle reddes engang.   Er så utrolig irriterende.   Vi skulle komme tilbake på mandag og spørre etter den... Så skulle de prate med han fyren som skulle fikse den. ÆÆÆÆH, er så UTROLIG irriterende!!  Men håper de finner utav det, så jeg får pc OG bildene mine. 

I dag er det bare 4 dager igjen til operasjon.. Kjenner jeg gruer meg veldig nå, men samtidig gleder jeg meg jo til og bli ferdig med det.   Jeg husker smertene fra sist, og hvor utrolig tungt det var i starten da armen ikke kunne brukes i det hele tatt.  KJEDELIG.  Sist fikk jeg en utrolig flott orange rutet sykehusskjorte.   De skjortene er alltid like spennende.  "hvilke skjorte får jeg denne gang? Orange rutet eller kanskje orange med gule prikker?"   Ja, jeg syns det er morsomt.    Men sånn helt ærlig, så er det jeg gruer meg aller mest til - Veneflonen.  Hater den. Og tapen som jeg ikke tåler.  Au.   

Men over til noe litt mer positivt!  

I går fikk jeg meg 4 nye store hodeputer, og ny dyne + to svarte laken som jeg har lett etter.  (Gjett om jeg sov godt i natt a) 

Og pcpute/plate, sånn til og ha på fanget med pc på, så man ikke har pc rett på beina eller på dynen. 

2 rosa bokser
 
en pyntepute til

4 hyller til skapet

ny musematte


Trooor det var det :D   Men jeg er glad.  Rommet mitt er så fiiint. Hiver inn et random gammelt bilde, som dere ser. Er på rommet sånn det så ut før! 
Siden jeg ikke orker og ta et nytt.   

Vi snakkes! 

-Hannah Emiliia. 
Hei!  Nå sitter jeg og prøver ut PMC3 tingene jeg kjøpte.  Jeg lager en helt enkel ring.  Vet ikke om det blir så bra enda, men håper det blir OK ihvertfall!  Er jo første gang jeg prøver det, og siden jeg ikke kan japansk må jeg nesten bare prøve meg fram. :)  

Også lovde jeg jo dere bilder av rommet mitt FØR - ETTER , og det skal dere få nå.   Ja.. Kan vel egentlig bare begynne og laste opp bilder, som går så utroooolig fort? :)

 

FØR: 

 
ETTER : 

Mangler et par hyller i skapene, som jeg nå har kjøpt.  

Jeg er suuuper fornøyd :D   Men synes det ser bedre ut i virkeligheten enn på bilder.  Er ikke så lett og ta sånne bilder. 
Uansett, håper dere klarer og se det  litt for dere iallefall, dere som har vært her inne klarer vel det :) 

Hva syns dere? :D   

JEg er så glad, fornøyd og ja.. dere aner ikke! Jeg har fått arbeidsbord, skap og speil på rommet! DET har vært savnet det!   Elsker det.  

 

-Hannah Emiliia.
Min første natt i mitt nyopppussede rom.  Er sååå digg. Elsker det!  Endelig har jeg fått et skikkelig hobbybord, med plass!  Og skap... speil..   Ja er kanskje litt merkelig for dere, for dere tenker sikkert at skap og speil på rommet er normalt.  Men jeg er 19 år og har aldri hatt mitt eget skap. JEg hadde skap på det rommet jeg hadde før vi bygde om, men det delte alle. Nå har jeg mitt eget, STORE skap.  Elsker det!   Det skal legges inn to hyller, så er det ferdig.  For de hyllene var de utsolgt for da vi kjøpte skapet.   

Jeg har tatt bilder og lagt de inn på macen, men jeg er alt for trøtt til og lage et skikkelig innlegg nå, så får bli i morgen!  Det lover jeg :)  

I dag var det bursdagen til Jacob også, min lillebror som er blitt hele 16 år!  :)  Gratulerer så myye med dagen som var!  Håper du fikk en fin dag og koste deg :)  

I helgen er det hjemreisehelg for eivind, men vet ikke enda om han kommer hjem :)  Jeg er veldig glad for at han er usikker på det, for det betyr at han har det skikkelig bra!  Men jeg vil jo han skal komme hjem, er lenge siden sist!!   Han kommer vel hjem i påsken uansett :) Jeg er bare glad han har det så bra!  

Også kommer Linn hjem i morgen, for hun skal være fadder for kusinen sin, og dåpen er på søndag :)   Er ikke sikkert hun har tid til og møte meg, men håper det!  


Men nå skal jeg legge meg, i mitt nye fine sengetøy, i mitt nye fine rom.  Sovner med et smil!   Natta folkens, sov godt :)  

Bilder kommer i morgen!! :)  


-Hannah Emiliia. 
Da har jeg, mamma og pappa vært på ikea og kjøpt nye ting til rommet mitt!  

Sånn så det ut når vi kom ut fra ikea:

 
Tenk at alt dette skal inn på mitt mini lille rom?  

 

Her er det jeg har kjøpt meg : 

 

 • EXPEDIT Bordkombinasjon - hvit ( kr 998,- ) 
 • 12 stk DRÖNA Boks - Svart (kr 39,- stk )
 • 2 stk DRÖNA Boks - Rosa (kr 39,- stk)

 • JANSJÖ LED Klemmespotlight - Svart (kr 98,- )
 • JANSJÖ LED Klemmespotlight - Hvit (kr 98,- )
 • 6 stk Dokumentsamler -sølvfarget (kr 60,- stk) 
 • 2 stk SPONTAN Magnettavle - hvit (kr 119,- pr stk) 
 • SPONTAN magnet - svart og rosa (kr 49,- pr 4pack)
  Husker ikke helt hvor mange jeg kjøpte av disse, men tror det var 8 rosa og 20 svarte :) 
 • Av en eller annen MERKELIG grunn har de ikke bilde av det utrolig flotte fine fantastiske klesskapet jeg har kjøpt meg! Meeen skal legge ut bilde når rommet er ferdig da, så da får dere jo se det.  Virkelig elsker det allerede, er skyvedører, med speil over hele utenpå (elsker det)   Har ikke hatt skap eller speil på rommet mitt før, så det blir fiiint. inni kan man henge, også er det rom nede til oppbevaring. Skapet kostet rundt kr 2800,-   

 • 4 stk. GRANAT Pyntepute - turkis (kr 29,- stk)

  Er ikke ferdig enda.  Skal ha nye puter, kanskje dyne, sengeteppe, små pynteting som lys osv, HÅPER på ny taklampe, nytt nattbord, skal hente hyller til skapet på torsdag, persienner osv :)   
  Gleder meg veldig masse til det er ferdig :D  

  Hva syns dere? 

 

            -Hannah Emiliia
Hei!  Nå ble jeg vekket av et jævla bråk på rommet.  Haha neida.  Mamma og pappa skulle finne ut hvilke ledninger som hørte til hva fordi de skulle ut til eivind med noe greier.  Og det er ikke så lett i alt rotet mitt! I går bestilte jeg meg en "sitting bull" som og skal ha som stor pute i sengen.  Helga og de har sånn på ustaoset og jeg elsker den! Bestilte i natt fra en veldig rar side, det var en designbutikk og de hadde så utrooolig mye rart! Så ble ikke noe mer derfra :P   


Kjøpte denne svarte.  Den er 140x115, Stor og god! :)  Lurte også litt på og kjøpe rød, for det hadde vært kult på rommet mitt, men rød er også en farge man blir litt lei av.  Hvis dere vet om et sted man bare kan kjøpe trekk til disse, si ifra :)  For vil veldig veldig ha en rød i tillegg.  


Her er den i rød, og der ser du også ca. hvor stor den er.   Gleder meg til den kommer :) 

Kan kjøpes HER (linken går til siden med alle farger og str) 
 

-Hannah Emiliia
.. bankkort! Og det har vært utrolig irriterende skal jeg si dere. Men i dag fikk jeg bankkort i posten, 2 faktisk!  Et vanlig og et med design.  Siden jeg bestilte feil først, et vanlig, så bestilte jeg et fint et etterpå med mitt design.   Det skulle bli turkist med knall rosa stjerner.  Men de gjorde fargene svake, så ble lyseblå med rosa/lilla stjerner.   Men det ble veldig fint!   


Jeg ble veldig fornøyd :D  

Men må få tatt nytt bilde av meg snart... Hater det som er nå, hater det virkelig! 

Hva syns dere? 
 

-Hannah Emiliia
Hei!  Nå er pappa ferdig med og male veggene på rommet mitt, og skal male lister og sånt i morgen :D Han sier at rommet mest sannsynlig er ferdig malt i morgen eller søndag.  Wii :D  Gleder meg så utrolig mye til det er ferdig!   Men gleder meg ikke spesielt mye til og sortere hvilke ting jeg skal ha inn igjen på rommet og ikke.. Jeg har så mye, og selvom jeg kastet alt som skulle kastet på vei ut av rommet, kan jeg ikke ta alt inn igjen. 


Her er noen av tingene mine, som står på Eivind sitt rom, tror han er veeeldig fornøyd med at jeg har fyllt opp rommet hans :) 


Gleder meg iallefall til og flytte inn igjen på rommet mitt, når det er helt ferdig! :D 

Nå prøver jeg og snakke med Linn, som ba meg om og ikke legge meg, haha.  tror hun er sovnet selv! 

Har også laget meg bruker på DeviantART.com.  Mye bra der.  Syns det er ganske skummelt og legge ut bildene, og tegningene mine, men til nå har jeg bare fått positive tilbakemeldinger :)  Er veldig gøy.   Heter HannahEmiliia der, om noen av dere er innpå der :) 

Uansett.. god natt, sov godt folkens! Vi snakkes!  

-Hannah Emiliia. 
 
Hei.  Nå sitter jeg og slapper av etter en dusj, som tok jævlig lang tid pga. Jeg tok feil av balsam og shampoo 2 ganger, så endte med og vaske håret 3 ganger :) Før jeg endelig klarte og ta den balsamflasken.  YEAH.   

Nå tenkte jeg at jeg skulle tegne litt, øver på og tegne ting som jeg ser de i hodet.  Mye vanskeligere enn og se på et bilde...  Men vil bli god til det, så da må jeg øøøve.

For en stund siden tegnet jeg hunden min, Zelda.  ;  


Sånn ble tegningen :)  Er ganske fornøyd egentlig, iallefall siden det var frihånd.  

Hva syns dere?? 

-Hannah Emiliia.
Hei! Nå ble det senere i dag en jeg trodde, sikkert fordi jeg sov hele dagen i dag.   Pappa har nå malt første strøk på rommet mitt og jeg gleder meg så utrolig mye til det er ferdig!   Og til og shoppe nye ting, wii ...  Håper bankkortet kommer seg hit nåå,  mitt er jo forsvunnet, rart. Trodde vi skulle finne det når vi ryddet utav rommet, men der er det ikke. Så skjønner ikke hvor det eer.   Har jo ikke vært ute...  Jaja, har bestilt nytt, så det kommer vel snart. 

Rommet mitt blir lysegrått.  Så hoved tingene blir i hvitt-svart-grått, også sikkert litt farger på småting :) Har ønsket meg en forandring på rommet lenge, så er veldig glad det skjer nå.   

Kommer med bilder når det er ferdig :)

Jeg fant et par bilder nå, som jeg tok når vi var på hytten på fjellet, siden alle nyere bilder jeg har tatt er vekke, eller jeg har ikke fått dem tilbake enda, etter at de ble reddet ut av pc. så får jeg dele litt andre bilder med dere.


Her er jeg som helt liten baby :)   Husker ikke hvor mange dager mamma sa jeg var, men det kan jeg oppdatere senere. 

Fant også et par bilder jeg har tatt fra en bok.  Jeg leser den boken hver gang jeg er der oppe, den er så koselig.  
Den heter "hva gjør deg glad?"  og er en bok av barn da, som forteller hva som gjør dem glad i ulike kategorier, med tegninger og sånt.  


Sånn ser boken ut. 

Så; 

Hva gjør deg glad? 


-Hannah Emiliia

 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits MALEREN - INNLEGG hwt93 - september 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.