tok ansiktsmaske i morges.  og jeg må bare si at jeg holdt på og le meg ihjel da jeg skulle ta den av. så ut som jeg byttet hud eller noe, derfor var jeg så grei, og tok bilde til dere.  Jeg syns det ser dritmorsomt ut, meeen ja.   Håndkle på hodet og halveis ansiktsmaske i fjeset og i veldig dårlig form, sykt fint. Fint? Hahahah

 

God natt! :)

-Hannah Emiliia 
Hei og god kveld! Jeg sitter og ser best ink på tv, og der er det en ROSA dame.  Alt er rosa på henne, og hun har itillegg farget hunden Rosa! og nå vil hun ha en rosa tatovering av den rosa hunden.  Haha tåpelig... man farger ikke hundepelsen.. Men ja!  Jeg har kjøpt meg en liten pakke fra makestyle.no.   Og det skal dere jo såklart få se. 

 • Eye Revitalize - go-minerals (295 kr) 

 •  Brush cleaner - Penselrens spray - glò-minerals (250 kr)


 • Bølgetang - Gammapiù Triferro (899 kr Nedsatt fra 999,-)
   

 • Snap Bag - Taupe - Frontrow Living ( 1999 kr )
  Gleder meg til det kommer!    

  Jeg har også kjøpt en app,  Sketchbook pro heter det.   Det er et tegneprogram. Det kostet 209 kr.   Liker det veldig godt til nå, har ikke prøvd det så mye enda. 
  God natt og sov godt!    God kveld dere der ute.   Jeg skal legge meg nå, men tenkte og skrive et lite innlegg til dere først, selvom det kommer til og bli utrolig uinteressant. Jeg sitter og ser på CSI, som er veldig gøy og spennende, men jævlig skummelt, det skremmer meg.  Jeg har kontrollen klar til og trykke på lydløs og ser vekk.   Såå hvor mye jeg får med meg er en annen sak.  

I går fikk jeg en gave av mamma.  Hun hadde kjøpt en capo, noen plekter og en sånn plekter holder til og henge på gitaren.   Noe jeg virkelig trengte, for jeg roter bort de der plekterene hele tiden.  Bruker de som engangs plekter :)  Ble veldig glaad.  BTW. Jeg øvde litt i går også, og etter jeg hadde spilt litt tenkte jeg at jeg bare skulle prøve på den sangen jeg bare IKKE har fått til pga. de idiotiske barre grepene.   MEN jeg fikk det til, på første.  Lyden bare kom liksom.  Og jeg måtte prøve noen ganger for og se om det bare var tifeldig.  Men nå får jeg de til.   LYKKE.   Har vært så utrolig irriterende og se isak og eivind sitte og spille de duste barre grepene når jeg ikke får de til.  Gjør meg utrolig irritert.   (De er flinke, er at jeg ikke fikk det til som var problemet)   Men nå får jeg også til.  Wiiii

Her er det jeg fikk av mamma: 

 

Nå er det natt her!  God natt folkens, sov godt.   


-Hannah Emiliia.
Hei!  Jeg manglet visst noen ting, så måtte ta meg enda en runde på ebay!  Sølvtråder og en arbeidsmatte...  jeg håper at sølvet er tjukt nok.. for jeg aner virkelig ikke hva jeg skal ha. Håper det er riktig.   Her er det! 

? 1 ft 12" jewelry making soft 15 ga 1.5mm round pure fine 999 silver wire (kjøpte 2 av denne)
? 3ft jewelry making o.9mm 19ga gauge round sterling 925 silver wire (kjøpte 1 av denne)
? 3ft sterling 925 silver 1mm 18ga gauge round jewelry making wire (kjøpt 2 av denne)

? new self-healing artist's cutting mat X-large A3 30x45 protective (kjøpt 1 av denne)
? PMC polymer clay non-stick art sheets teflon 6x6 fnb (kjøpte 2 av denne)? Silver 4 port usb hub + tea coffee beverage cup electric warmer heaterJa! Alt dette til rundt 600 kr.  
Jeg gleder meg masse til det kommer og jeg får begynt!  

 
Jeg har begynt litt med det lille jeg hadde.  Jeg hadde endel sølvringer (jumprings) som jeg lagde for lenge siden. Så det var omtrent akkurat nok til og lage et armbånd, og det gjorde jeg!  Ble ganske fornøyd med det. Men nå er jeg sliten i hendene mine :P  

Her er bilder av det: 
Det er laget av jump rings, kronglete jobb, men ble ganske fornøyd til slutt :D 

Hva syns dere?  Kom gjerne med meninger :D 

 

Nå sitter jeg og snakker med Linn på msn, og jeg savner henne skikkelig! Er så merkelig at hun har flyttet så langt vekk, og at vi ikke kan møtes når vi får lyst.... Hmm.. Men gleder meg masse til og dra på besøk til henne, og til hun kommer hjem på besøk :D  SAVNER DEG, loveyou <3 

 

-Hannah Emiliia 
vet dere hva? jeg lette videre etter "metal clay dryer" for det er jo det det heter på alle sidene med pmc3...  Men gjett hva da?  denne tørkeren er egentlig en kopp varmer!  Så nå fant jeg det på ebay, billig også.   Så kjøpte et par av de. 


Det som også er genialt med den jeg fant er at den kobles til via usb.  Også er det 4 ekstra usb på den! så når den er koblet til har jeg 4 ekstra usb.  og om jeg ikke bruker den til og lage ting med, kan den holde teen min varm :)  Nå tror jeg at jeg har alt jeg trenger. Og gleder meg masse til alt kommer :D 
 
Hei!  I hele går satt jeg på ebay og diverse andre sider og lette og lette, etter alt jeg trenger til og starte med pmc3.   Pmc3 er sølv, blandet med noe så det kan formes og sånn, også når det stekes er det bare sølvet igjen :)   (eller gull, cobber osv.  Men jeg har valgt sølv)   Lurte på og også kjøpe noe cobber eller stål, så jeg kan øve meg på.  kjipt og bruke opp alt sølvet på og øve, også blir det ikke noe fint.   Jeg har kjøpt en startpakke, og noe ekstra utstyr.  Og sølv ofc.    

Det jeg har kjøpt er:  (skriver navnene som de står på ebay. ) 

? PMC precious metal clay silver pot starter kit for rings & jewerly + tools kiln


 

? Black ring sizer tool EU 41-76 JAPAN 1-36

? Ring sizer finger sizing tool gauge size 43-74? Finger ring sizer gauge jeweler jewelry size tool 3-13


?  Finger ring sizer


? Engarving pen electric tool

? 6pc drill set 


 

? Precius metal clay silver art clay pack 55g mitsubishi pmc3 japan


 

Jeg har også kjøpt litt utstyr for og lage smykker med jump rings.  

? Jewerly making tools kit hand tools for design & repair -bench-pin-pliers-saws +


 
? 10x copper jewelry closing finger tool jump ring A260


 

? 1 raw brass jump ring open tools new 19x19x9mm TL0016Gleder meg til alt kommer :D  Alt til sammen ble ca. 2500 kr. :) 

Jeg leter fortsatt etter en ting som heter "metal clay dryer"  men finner den bare på steder jeg må betale over 700kr i frakt for og få den hit... og det er det ikke verd. Jeg betaler ikke mer i frakt enn jeg betaler for selve tingen jeg skal kjøpe.    Sååå hvis noen vet hvor jeg kan kjøpe det, eller finner det på ebay (jeg fant det ikke) så skrik ut!!! kan legge inn et bilde av den til dere, så dere vet hva jeg  mener, hehe :)


Vil haa... Billigst mulig, hehehe :) 

Hva syns dere?? 


-Hannah Emiliia.

 


 
Hei! nå tenkte jeg og komme med en liten oppdatering. Je har ikke blogget i det siste både fordi jeg ikke orker og at innleggene mine blir utrolig rotete (altså mer enn vanlig.) Mine innlegg er alltid rotete, men det er fordi jeg er litt rotete, haha.   Men når innleggene mine blir så rotete at jeg ikke forstår SELV hva jeg vil fram til er det likegreit og la vær.  

Jeg husker ikke når jeg skrev sist.  Men nå er jeg iallefall hjemme, ligger og ser alle episodene med paradise hotell jeg ikke har sett, som er nesten en hel sesong.  Fint og ha noe og gjøre på, men blir litt sliten av de danske stemmene.   


For en uke siden var jeg hos dyrlegen med Leo, han hadde et ekkelt sår ved halefestet, som var hovent og betent.  De sa han var blitt angrepet av en kråke, og at det var blitt betent, derfor måtte han gå 6 dager på smertestillende og 8-10 dager antibiotika. Og han fikk ikke gå ut.  Dakar pusen min.  Han måtte gå en dag med krage siden han slikket sånn på såret, men vi tok den av igjen dagen etter, og da var han visst bedre.   Nå ser pusen min fin ut og såret gror fint.  Han har noen merkelige klikkebyger der han plutselig rister på hele seg og løper igjennom huset i full fart, han ser så morsom ut.  Men han viser heldigvis ingen tegn til smerte lenger, og det er godt. Hater og se når dyrene mine har det vondt.   - Jeg tror jeg vet når det skjedde, for det var en natt i sandefjord vi hørte at han hylte og løp frem og tilbake, men det jeg syns var rart da var at jeg bare hørte hans skritt, og det gir jo mening om det var en fugl.  Og når han kom inn freste han bare jeg bevegde på meg og han var skikkelig skummel.  Men vi sjekket han dagen etter og fant ingenting på han.  Men vetrinæren sa det var fordi det plagde han nok ikke så veldig før det ble betent, og når det ble betent merket vi det på han.   MEEEN jeg er glad han begynner og bli bra, bøllepus. 


verdens beste bøllepus.

Når vi var i sandefjord skjedde mitt verste mareritt,  pc krasjet og alle bildene mine var på der, og jeg hadde de ikke noe annet sted.  Eller noen, men ikke noen av sommerens bilder.   Jeg tok det egentlig ikke inn først,før jeg skjønte at jeg kunne ha mistet ALT.  Jeg gjorde mitt beste for og få det ut, ved og bytte harddisker mellom min og isaks pc.  Men det gikk ikke, fordi det var harddisken som var problemet.  Jeg leverte pc på elkjøp og spurte han der om han kunne redde bildene mine, og han sa han skulle gjøre sitt beste.   Han ringte etter et par dager og sa han trodde han hadde reddet alt, men han hadde ikke tid til og se igjennom alle bildene mine, for jeg hadde nemlig 100.000 bilder.  hahaha.  Jeg gjettet 20-25-000 bilder, men det var visst helt opp i 100.000 bilder.  Er ganske mye det!!!   Håper alle bildene er hele! iallefall sommerens bilder.  Pc min var det verre med og den måtte sendes inn til acer.  Når den kommer tilbake får jeg hente både pc og bildene mine. Og en ny ekstern harddisk, som er veldig etterlengtet, og grunnen til at jeg nesten mistet mine bilder.    Gleder meg til og få de tilbake!! Da kommer det bilder fra i sommer :) Eller mest fra sandefjord tror jeg :) 

Linn har nå flyttet og begynte på skolen i dag..  hun bor nå i volda og det skal hun gjøre de neste 3 årene! :(
Jeg er glad hun kom inn, og at hun kommer seg videre og får en utdanning osv.. Meeen det er så jævlig kjipt at hun flyttet! Hun skulle kommet inn i bergen!
Vi holder såklart kontakten, men er litt rart at jeg ikke bare kan skrive til henne "Møtes nåå?" "kebab om en halvtime?" "senteret?"   Hehe, det blir utrolig rart.    
MEN jeg har bestemt at hun skal komme hjem til hver eneste nattåpent, om jeg så må hente henne. WIHU :D


Love you ♥

 

-Hannah Emiliia.
Nå sitter vi i bilen og er på vei hjem. Vi har kjørt i 1t og 40 min. Så da er det rundt 7-8 t igjen. Jeg syns det er trist og dra fra Sandefjord, iallefall når det er så fint vær der! Håper det er det i Bergen også! Gleder meg egentlig til og komme hjem. Min egen seng<3 ahh

Jeg digger den nye funksjonen til Spotify på telefon. Er "radio" så kan du velge sjanger og bla over sangene du ikke vil høre. Genialt. Er ganske fint når man er lei sangene man har.

Men nå har jeg ikke så mye mer og skrive, oppdaterer senere.

-Hannah Emiliia
Hei! Nå er det siste kvelden i sandefjord. I morgen drar vi hjem til Bergen. Gleder meg til og se igjen macen min. Hahaha og venner såklaart. Pc min har krasjet og innpå der er alle bildene mine. Og bildene fra i sommer har jeg ikke noe annet sted.. Jeg prøvde og sette harddisken inn i Isak sin pc for og redde de, men kom bare samme problemet der, så er redd de ikke kan reddes :( (og nå etterpå lager Isak sin pc syke lyder, høres ut som en tilbakestående ku/gresshoppe. Høres utrolig tidig ut)

På torsdag møtte jeg Stine i sandefjord, hadde ikke sett henne på sånn 4 år..

Meg og Stine <3

Ja nå er jo snart ferien over, og jeg har hatt det fint :) her er bilde fra vi gikk tur oppi fjellet på sjusjøen. Zelda'min<3

Leo koser seg på hytten, i en av sine vanlige liggestillinger. Godpus*

Nå tror jeg at jeg skal sove, blir mye kjøring i morgen. Det er slitsomt.
Men blir ganske godt og komme hjem også.

Har dere hatt en fin sommer?? :)


-Hannah Emiliia.

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits MALEREN - INNLEGG hwt93 - august 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.