I dag har vi fått besøk av litt av hvert.. Når vi satt ved frokostbordet i morges så jeg en hare ut vindu!  senere kom sauene på besøk, som jeg og isak var ute og hilste på og tok bilder med og ga litt salt. De kommer fortere bort nå enn jeg husker at de gjorde, rett bort for og hilse, kose og sånn.   De voksne sauene er litt creapy, men de små er søøte. Isak var litt helt i dag og fant moren til et bortkommet lam, og fikk moren til og følge etter seg og de fant ungen sammen.   søtt.     Og når jeg satt ved vinduet og puslet, så jeg ut vindu, og der kom en REV gående forbi RETT utenfor vinduet, på terrassen.  Den stakk da pappa åpnet døren, ellers skulle jeg prøvd og få bilde.    Så ble nok bare bilde av sauene.   
Hahahahhaha!


Men nå er jeg så trøtt at jeg sovner fler ganger iløpet av et innlegg her.. Kanskje jeg oppdaterer med fler bilder, vi får se! I morgen skal vi til lillestrøm, så blir pakking (ompakking) og utvasking av hytten i morgen.    Til søndag skal jeg til kiel, og må pakke om så jeg har en egen bag med det jeg skal ha med meg til kiel.  Og i tillegg må jeg ha pc og sånt der, som jeg skal bruke i lillestrøm.   Uff, ble sliten nå når jeg tenkte på det.   Men jeg gleder meg veldig til jeg skal til kiel, og sandefjord!   

vi snakkes i morgen!  God natt og sov godt! 

 

- Hannah Emiliia. 
Hei! Litt treige oppdateringer her.   Jeg begynte på et innlegg i går kveld, men sovnet før jeg hadde skrevet ferdig en setning.   I går gikk vi oppi fjellet, en tur vi alltid gikk når jeg var mindre,  og når jeg var mindre syns jeg den turen var EVIG lang.  Mens nå var den helt vanlig lang.  Det var en veldig koselig tur.  Det var meg, isak, eivind, mamma, pappa og zelda som gikk :)  Vi gikk opp til hytta der og skrev i hytteboken.  De var fått opp 2 postkasser.. På den store sto det "Ros/gode forslag"  og på den lille sto det "Ris/dårlige forslag"  Hahahaa, mamma foreslo at vi skulle foreslå og male ALT svart inni der.  Men vi skrev det ikke.  Vi spiste såklart en kvikklunsj, tradisjon. Og jeg hadde med kameraet og tok bilder.   Zelda badet der oppe og koste seg, og løp rundt..  Nesten som en HUND, hahah.   Tussi har våknet <3 


Meg og verdens fineste <3 Elsker deg Zelda. 

 


Koser seg på fjellet. 


Tok seg et bad.. 


Postkassene!  "Ros/Gode forslag" og "Ris/Dårlige forslag"     HAHA


Hahaha, måtte jo ha litt tull i hytten, og da ble det såklart et dramatisk "se ut av vindu" bilde av isak. Vi skulle tent lyset.... Velfortjent pause i god Isak stil! 

Takk for turen! 


-Hannah Emiliia 
Bestemor var veldig flink til og ta bilder og legge de i album, alle bilder.   Men kvaliteten på bildene var ikke alltid heeelt super, hun var VELDIG glad i og ta bilder i feil situasjoner.  Spesielt når folk spiste, nettopp hadde våknet, kjempe trøtt eller syke. og noen bilder av en vegg med et hode nedi gjørnet. hahah.     Ja, men noen bilder ble jo bra også da, hun skal få den.   Og det er en HAUG med album.   Syns det er veldig koselig og sitte og se i dem.  Selvom jeg hater 90% av bildene av meg.  Spesielt når jeg ble litt eldre... sånn 9-13 år er de verste, ÆSJ! Meen ja, tilbake til poenget.   Jeg fant noen bilder jeg tok bilde av med telefonen, som jeg tenkte og dele med dere :)   


Meg


Meg


Eivind, bestefar og meg. 


 Nå skal jeg legge meg her!  Natta folkens, sov godt! 
Håper dere har en fiiin ferie! 

-Hannah Emiliia.
Heyhey!  Nå sitter jeg på fjellet, har vært ute og tatt litt bilder,  Pappa kjøpte "det nye" til meg, og nå sitter jeg og leser det, drikker en kopp te og blogger.   Syns livet er ganske fint akkurat nå.  Liker meg bedre her enn jeg husket.  Er avslappende.   I lengden er det nok litt for øde her, men en uke går greit!    

Ja over til overskriften.   Jeg har fikset håret mitt i dag, lenge.   Hadde igrunn ikke noe bedre og gjøre mens kameraet holdt på og overføre ALLE bildene jeg hadde på minnekortet.    Såå da ble det litt sånn gammeldags bondefrisyre, haha.  Av en eller annen grunn ble det bilde veldig lite..  Meen ja...  
håret har begynt og bli ganske langt :D 


Mens dette ble større. 

Også såklart en joggebukse og litt for stor topp, haha.  

Hva syns dere? 

 

-Hannah Emiliia
Nå er vi på hytten på sjusjøen. Godt og være her, er veldig sliten og trøtt nå.
I kveld har vi spilt yatzy og sett i albumene. Er gøy og se på bilder fra vi var små. Men utrolig mange bilder jeg helst ikke ville hatt der. Haha.

Nå har jeg tatt en vaarm dusj og er klar til og sove. Fikk eget rom i år. Litt merkelig og ikke dele med Eivind. Han også har fått eget rom. Også har Isak og Jacob det meg og Eivind pleier og ha. Håper på sol i morgen!
Også gleder jeg meg til og prøve den nye luft pistolen til pappa, haha :D

God natt fra meg! Sov godt folkens.

-Hannah Emiliia.
Nå sitter vi i leiligheten til Helga, Thea og Georg.  Den er kjempefin og veldig fancy..  Skjønte først ikke hvordan jeg skrudde på vasken på badet liksom, haha.   Og lysene styres av fjernkontroll.  Digger det!   Jeg syns den var dritkul.   Nå er jeg trøtt og jævlig og vi skal snart dra videre.   Jeg sov ikke så godt i natt, siden jeg måtte passe på pusen min, Leo.  Han fikk sånn reisesyke tabletter for katter, som jeg kjøpte da jeg var med han til dyrlegen sist.  Men når vi kom fram ble han mer og mer borte, sto bare og ropte, skjeglet og klarte nesten ikke gå.  Vi prøvde og ha han på badet, siden det var der han likte best og ligge, men han var så sykt oppmerksomhetsyk samtidig, så det gikk ikke.  Jeg hentet han opp i sengen til meg og lot han sove i armene mine, da sov han.  Han lå på ryggen helt utstrakt med armene ned og hodet på armen min, haha følte jeg hadde en hårete baby i armene.   Nå liggger han under sengen her og sover. Håper han er bedre i dag, og han får IKKE mer beroligende.  Dette var skummelt! Var livredd han skulle slutte og puste i natt.    Vi sovnet til slutt i 4 tiden.  

Jeg følte vi kjørte laaangt når vi skulle hit, og tanken på at i dag skal vi kjøre dobbelt så lenge er ganske umotiverende. Haha.  Men gleder meg til vi er framme og kan slappe aav.  
Nå ønsker jeg meg sol og varme, så vi kan være ute litt også disse 3 ukene.    

 Litt av utsikten tatt med super iPhone kvalitet.  SYNS jeg ser litt blå himmel inni der???   :D 

 

Vi snakkes senere!  

-Hannah Emiliia. 
Nå drar vi! Her er da Isak og mine gale dyr som stresser veldig og er redd de ikke får være med.. Leo og zelda - dere skal være med :) jeg gleder meg til og være framme. Vi drar til ustaoset i dag, og videre til sjusjøen via Lillestrøm i morgen. :) håper jeg har fått med meg alt jeg trenger... Har en følelse av at jeg mangler noe, men det har jeg alltid. Haha. Snakkes senere, blogger sikkert på veien, hvis jeg har bra nok Internett til det. Snakkes!

-Hannah Emiliia.
Vi skulle egentlig dratt til østlandet i går, men det ble ikke sånn siden meg og mamma er for dårlige. Så nå reiser vi nok ikke før pappa er ferdig og jobbe. Jeg skal til Sjusjøen, Lillestrøm, Sandefjord og Kiel . Meg, Isak, Thea og Georg skal dra med Olaf til Kiel og tilbake med cruise :) det gleder jeg meg til.

Også skal Maja være i Sandefjord første uken jeg skal være der. I nabohytten. Det blir koselig. Jeg liker og være med Maja.

Her er et bilde fra sist jeg passet henne :)

Gleder meg!

-Hannah Emiliia.
Nå sitter jeg og har veldig lite og gjøre, så da hiver jeg inn noen innlegg, haha.
Det er utrolig varmt om dagene og jeg hater og sove i et varmt rom. Jeg vil helst ha det litt kaldt, og varme meg i dynen.

Men sist jeg var på senteret kjøpte jeg noe genialt!!! En vifte nb putter i USB også går den, funker fint og er liten. Da får jeg kjølt meg litt ned.

Digger den!
Kjøpte den på nordli for 99 kr.


-Hannah Emiliia.
At jeg fikk en hel haug med pakker forrige dagen. Jeg hadde bestilt deltaker fra ebay, og som vanlig ble det litt fler enn jeg først tenkte.

Her er en liten haug, haha!

*4 blanke deksler
*et hellokitty som skal lyse når telefonen ringer (funker ikke :( )
*et kanin deksel med ører og hale, svart.
*et svart med hvite hodeskaller
*et blankt og blått med dråper på.
* et blått med oppladbart ekstra batteri i.
*4-5 iPhone posedekselting
*og et som lyser, men det har jeg ikke hentet enda.

-Hannah Emiliia
Jeg har tegnet litt igjen, i går og i dag.   Det er gøy, og godt og få det til.   Skulderen min irriterer meg kraftig, og har mest lyst til og rive den av, ikke at det ville hjulpet meg så veldig mye egentlig..  Men jeg fikk tegnet endel før den sa stopp.  Ja, var egentlig ikke skulderen min jeg skulle snakke om.   Jeg fikk et bilde av en jente i hodet, som jeg ville tegne, og her er resultatet av det : 

 


Noen detaljer blir litt feil, og fjeset ser skeivt ut når man bare tar bilder med telefonen, så er mye mer fornøyd med 
tegningen sånn den er.  Men klarte ikke ta bedre bilde.   Jeg ble ganske fornøyd med denne.  
(denne ble tegnet i går) 

Hva syns dere?  

 

-Hannah Emiliia 
I dag har det vært nydelig vær ute, varmt og fint! Vi fikk besøk av helga, Thea og Georg. Det ble er par skuespill i dag også, jeg fikk dessverre bare med meg et. De er flinke, og veldig morsomme. Er gøy og se på.

Vi spiste reker. Også var det brownies, is og jordbær til dessert. :) vannmelon hadde vi også, og da er jeg veeeeldig fornøyd.

Thea hadde med sims spillene sine, så jeg kunne installere de på macen. Jeg har kjøpt mine sims spill digitalt og det ligger i origin, som jeg ikke får lastet ned på Mac, så må nok kjøpe siste spillet på nytt. Men nå har jeg iallefall alle bortsett fra det siste :) så takk til Thea!

-Hannah Emiliia
Heihei!  Jeg ble ferdig, eller iallefall fåreløpig.  

Dere kan få se! jeg syns den ble søt.  store skjermen <3 


Hehe, spesielt den første bamsen der, rosa kaninbamse.  Det er finderen min.     

hva syns dere? 

 

I dag har jeg fikset neglene mine, de ble rosa! kjøpte blå, rosa og lilla neglelakk i går.   
Kjøpte også en bukse, en burton genser og DC sko, som jeg er blitt forelsket i.   jeg har ikke tatt bilder, såå det får isåfall komme senere (lover ingenting)  


Rosa negler :D   når jeg fikser neglene pleier jeg alltid og ta fransk manikyr, men jeg er jo blitt veldig glad i disse 
neon fargene, så da måtte det jo prøves på neglene også.


også et random cam bilde.

 

hva syns dere om docken min? :D
 

-Hannah Emiliia. 
Hei og "god morgen"   

Jeg sitter og styrer med og pynte litt på macen min, haha... ja altså finne bakgrunner og endre ikonene..  det blir nokså jentete, godt jeg kan bytte om jeg blir lei, eller ikke forstår hva som er hva.  men det venner jeg meg nok til!  Pc min har jeg hatt i et år, og den har ENDA ikke fått nytt bakgrunnsbilde, er bilde av acer'n min bare, haha. Det som var på når jeg kjøpte den.   Macen har en helt lilla, ensfarget bakgrunn og vanlige ikoner, men nå skal det fikses.   Det er sånt jeg begynner med når jeg kjeder meg.   Men tror det blir ganske fint, hvis ikke er det jo bare og tilbakestille.  


Her roter jeg da.. Er ikke begynt og bytte ut her enda.   Skal legge ut nytt bilde når jeg er ferdig :D  
Vet ikke om det går an og se, siden bilde er litt lite i forhold til hva skjermen er, men bak der er facebook, og den 
øverste posten er at Kenneth liker wiesefoto.com!   Det liker jeg veldig godt! Hehe! 

 

Jeg stresser også med og finne en gjestebok til wiesefoto, jeg orker ikke kode en, jeg kan ikke php, haha.   Men skal nok finne en.   Er visst gratisgjestebøker med i one.com, så jeg lette der etter en, men neida, det står 'trykk på sett inn' men hva hjelper det meg når det ikke står sett inn noe sted???    argh, sånt gjør meg kjempeirritert, så har tatt en pause.   I helgen reiser vi, vi skal på hyttene, leiligheten til helga og de på fjellet, sandefjord og lillestrøm.    JA !!! Også har det ordnet seg, blir Kiel ferga 22. juli, gleder meg!  Jeg drar med Isak, Thea, Georg og Olaf  :)  Det blir gøy!   Er også veldig fornøyd med at Maja er i sandefjord den første uken vi er der.  Skulle ønske hun var der begge ukene, men da er hun der iallefall en av de da. 

 

Vi snakkes senere! 

-Hannah Emiliia 
Jeg er nå med i konkurransen om en mascara som framhever øyefargen! Jeg håper virkelig jeg er en av de 200 heldige som får en sånn i posten.    Det er jo utrolig mange som er med i konkurransen sikkert, så er lite sannsynlig, men jeg håper.  Jeg ønsker meg deen!!! 

mx12caraJeg sover litt dårlig for tiden så jeg sovner, våkner, sovner, våkner.   Men nå våknet jeg sånn skikkelig, æsj.   Får prøve og sove igjen snart.  
I går var en slapp dag.

Tv, jordbær, melon og pc.  Egentlig ganske flott!    

Pusten min er dårlig, derfor jeg ikke sover så bra.   Jeg fant igjen astma medisinen min og etter det har det blitt bedre! heldigvis.  Håper virkelig ikke det kommer nye infeksjoner nå før vi skal dra.  Jeg tror vi drar på fredag, vi skal til den nye leiligheten til helga og de på fjellet, husker ikke hva det het der akkurat nå.  Også skal vi til lillestrøm, der bor vi i huset til onkel og tante, også bor bestefar ikke så veldig langt unna.  Etter det drar vi til sjusjøen på hytta (HÅPER PÅ FINT VÆÆR!)  Utrolig fint og gå tur der oppe, men i lengden kan det være utrolig kjedelig der.  haha.   Men etter det skal vi til sandefjord, jeg elsker hytten i sandefjord... Og Maja skal være der ene uken! det ble jeg glad for.   Skulle ønske hun var der begge ukene.  Blir vekke i ca. 4 uker, men har jo såklart pc med, og ipad!  

Om under 2 mnd flytter min bror, han skal begynne på folkehøgskole.  Det blir skikkelig rart at han ikke skal bo her på et helt år.   Men jeg håper han får det beste året i sitt liv,  jeg skulle veldig gjerne tatt alt av infeksjoner, smerter og dritt for han det året.   Så kan kunne sluppet.    Men vi kan jo håpe på at han har et bra år, det håper jeg veldig veldig mye.   Og jeg tror det, har en god følelse på dette!  

Jeg skulle egentlig flytte til jæren folkehøgskole, og gå på fotolinjen der til høsten.  Noe som jeg hadde utrolig lyst til, det var der jeg håpte mest på og komme inn, og jeg kom inn!   Men så kan jeg ikke gå der pga. skulderen.  Den må opereres på nytt, en større og ekkel operasjon, som gjør at jeg ikke kan gå på skolen.   Fotolinje uten høyrearmen blir ganske så nytteløst.   Det er 3 mnd grotid og minst et års opptrening.  Så vi satser på neste år, søker igjen..     Jeg gleder meg egentlig til og få den fikset, men jeg gruer meg noe forferdelig også.  Jeg husker smertene fra sist gang, det var helt jævlig.  Og nå er det en større operasjon....  Ja jeg gruer meg...  Men det betyr altså at jeg blir hjemme et år til!  

Mine to lillebrødre begynner også på nye skoler, isak på ungdomskolen og jacob på videregående.  Er litt sykt at de har blitt så store, jeg syns ikke det er lenge siden jeg begynte i første vgs.  Meeen ja, tiden går for fort, jeg blir gammel, æsj.      

Jeg håper det går bra med dere til høsten Eivind, Jacob og Isak. Dere er mine beste venner. 

  


 Rotete innlegg, men håper jeg fikk frem poenget mitt,   er ikke så lett så tidlig på morningen.  

Nå prøver jeg og sove litt til, ha en fin dag alle sammen, og god sommer!  


-Hannah Emiliia 
Hei!   Nå har jeg nettopp bestilt klær på Nelly.com!   Jeg gleder meg til det kommer og håper det passer.   Var ikke så lett og måle meg uten målebånd!  Meen tok den str jeg vanligvis bruker, så håper at de ikke er små eller store i str.   For buksen jeg har kjøpt er kun fin om den sitter perfekt.   

Jeg skal vise dere hva jeg har kjøpt! :D  


Her er Levi's buksa.  Den kostet egentlig 1000,- kr, men var nedsatt til 500,- kr.  
Gleder meg til den kommer i posten, skal fortelle dere hvordan den var når den er kommet. 


Også denne wonderbra'en.   Jeg syns den er fin og den ser behagelig ut. 
Håper den sitter bra og at str er korrekte.  Satser på det! :) 

Skulle gjerne fått utseende til den modellen der med på kjøpet også. haha :P 

Bildene er tatt fra nelly.com.


Jeg driver og surrer innpå der enda, for jeg har lyst og kjøpe en topp også, spesielt siden jeg får 75 kr i avslag pga. dette kjøpet.   og det tilbudet varer kun 1 mnd.  
så kanskje det blir en topp også?  Vi får see :D    

Snakkes senere! 

I ♥ SALG!  

 

-Hannah Emiliia. 


 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - juli 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.