Hei!  Dette ble en ganske så sein oppdatering, men jeg har vært veldig sliten etter vi kom hjem, så har ikke orket å gjøre det før nå. 

Vi hadde en awesome tur!  

Det startet allerede 5 min etter vi kom på flyplassen - vi skjønte ikke hvor vi skulle, hva vi skulle, og hvordan vi skulle få boarding pass osv. Så 5 min etter pappa hadde dratt ringte jeg han å spurte.  Han mente vi bare skulle vente litt (grunnen til at vi ikke skjønte en dritt var at check in maskinene ikke virket. det sto bare "kontakt personale" ) Men personalet var tydeligvis ikke stått opp, for det var INGEN der. som jobbet altså.   Jeg moste meg fram i et par køer og fikk jagd folk litt fram og tilbake før vi endelig fant en maskin som funket, og fikk sendt bagasjen vår.  Vi kom oss avgårde.  

På flyet var taxfree pakkene til oss, mine og Linn sine.  Linn ble utrolig stresset fordi hun ikke hadde bestilt noe, men jeg fortsatte bare å si at det var hennes, og lo av at hun hadde kjøpt en gul snorkel og dykkermaske... Det var såklart jeg som hadde bestilt det i hennes navn, og pengene var så verdt den reaksjonen!  Hahaha. 


Prøvde å spise litt før flyturen.....  les: PRØVDE.    Maten var ikke god. Haha. 


Haha, digger det bildet.   


Hannah =  Hyper         -         Linn = Livredd  
(Btw, jeg har fletter langs siden av hodet, jeg er ikke skalla.)


Her er bevis, til dere som sikkert trenger det.   Ja, det var veldig viktig for meg å bevise det.  Haha. 

Da vi kom fram til hotellet kom det en PICCOLO dude og tok bagasjen vår.   Fikk sånn skikkelig hotel cæsar følelse, plagde meg litt at han ikke hadde den rare hatten, men ja. 
På hotellrommet var det en flaske champagne i masse isbiter og 2 glass... Første jeg legger merke til er alle isbitene og blir skikkelig glad.  


Endelig framme på hotellet! 

Smakte drit, som hentet fra fjøset!    Vi tok sånn 1 slurk også helte vi det ut.  Haha .  usj, ekkelt. 

Vi gikk for å utforske hotellet, og finne spaet (som vi ikke gikk på, haha. )   Jeg spurte etter et kart over hotellet, og fikk et kart over hele kypros... Jeg spurte igjen om å få et kart over hotellet og får bare " NEI " som svar...
Linn spurte, og fikk det med en gang.   Teitinger. haha. Men jeg fikk kartet!  Var umulig å finne fram uten det, vi gikk bare i ring...  Det var ganske mange broer, og vi gikk over alle et paaar ganger. Haha. stedsans <3 

Hotellet vårt bestod av veldig veldig snobbete folk (de ansatte mest) ,  småbarnsfamilier med slitne, sure, drikkende foreldre, skamsure gamlinger og trusemenn.   

OG MEG OG LINN!   Haha.  

Meg og Linn hadde det iallefall veldig gøy.  

Eksempler:Skjønner?

I resturanten ved stranden var verdens sureste og rareste servitør, han var sykt lei av jobben sin, haha.   

Når Linn bestilte carbonara uten parmesanost og sopp sa han bare "Så ta noe annet hvis du ikke liker det!"

Og når vi var ferdig, spurte jeg han om å få se dessertmenyen. 
han: VENT! (også gikk han og kom tilbake med regningen) 
meg: kunne vi få se dessertmenyen?
Han: NEI! Det er melon der borte, gå og ta!!!!  

eh?    


Her er  han!   


Og her er grunnen til at jeg ikke vil ha all inclusive, æsj.  

På hotellet vet de heller ikke hva milkshake er.   De forvekslet milkshake med fjordårets riskrem med gjørme i.  Den var så seig at sugerøret hadde god motstand når det skulle oppi.   De lagde "milkshaken" av noe hvite greier som de hadde i en slush maskin, og helte jordbær / sjokolade saus over.    Smakte grusomt. 


Usj.   så enda verre ut før vi rørte....

Men vi fant en milkshake bar innover mot byn, som vi drakk milkshake på hver dag.   Egentilg var det en café, men vi kalte det milkshake bar fordi det var det vi lette etter, og de hadde god milkshake.
 


HAhahaha Linn.... Men milkshakene var veldig veldig gooode  .  pynten på Linn sin der var pittelitt spesiell, meeeen ja, gode <3 

Hver dag kl. 18:50 banket det på døren, og hvis vi ikke LØP og åpnet så låste damen seg inn selv.  Der sto det et stort creapy smil, virkelig creapy, det gikk nesten rundt hodet på henne og øynene var så oppsperret at jeg nesten begynte å rygge bakover. og hun hadde med seg en kurv med sjokolade.  Hun sa "CHOCOLATE?"  og smilte ENDA bredere.   mens hun dyttet den påskekurven sin mot oss.

Så nest siste dagen fant vi ut at vi skulle åpne døren litt anderledes.  Så jeg skulle gå i morgenkåpen, tøflene og håndkle på hodet, som vi fikk av hotellet.  og Linn i undertøy og håndkle på hodet.  Også skulle vi åpne sammen.    Og da så hun nesten redd ut, og sa "is everything ok?"      HAHA  det var dritvittig. 


Sånn gikk vi å åpnet.  Hahha.

 
Og der er sjokoladen, den var ikke god, haha. 

Vi gikk ut hver kveld på resturant og vi gikk ut en dag for å se på livet.  Vi fant en bar uten noe særlig folk,  og uten den grusomt høye musikken (SEIER!)   Vi møtte to finsker som vi satt å snakte med.  Finsk høres utrolig merkelig ut. Det er morsomt å høre på.God? eh nei.   

Og siden den var slush måtte man enten drikke, eller la det renne over.. Jeg drakk sånn at det akkurat ikke rant over, linn sin ble vulkan etterhvert.... Hahhaha. Den var litt bedre, for den var det lite alkohol i.  Men fortsatt ikke god, haha. 

Vi var også borte å så på tivoliet.  slingshoten så sååååå gøy ut, men hadde aldri fått med meg Linn oppi der, haha. 

vanlig appelsinjuice, happyface.  


Den fuglen der!!!! Den er sykt skummel og den hadde crazyeyes.  den prøvde å bite etter meg når jeg gikk forbi, den sto utenfor butikken :(

Eneste vi kranglet om på hele turen var at jeg mente vi skulle rydde før vaskedamen kom, mens Linn var veldig uenig og mente at "dronningen" skulle få se at vi levde.   Det ble ryddet, hahaha.  Det var dritmorsomt. 

 Og når vi hadde ryddet alt før hun kom var Linn passe irritert, og akkurat DEN dagen låser vaskedamen oss ute, HAHAHA, det var skikkelig komisk, og i resepsjonen måtte man være tørr, og ha på seg sko for å gå.   Men vi hadde jo badet, og ble låst ute, så vi måtte gå bort der i bikini, vi hadde ikke håndklær heller , for de lå inne.   Men vi fikk en ny nøkkel og kom oss inn. 

Om kveldene spilte vi kort! :) 


Linn er en jævlig dårlig taper btw. :) .... 

Nå tror jeg at jeg skal slutte å skrive, for dette innlegget er allerede alt for langt.  

Jeg avslutter med å hive ut enda et bilde av meg, i ayia napa tskjorten min. Vi hadde en kjempegøy tur med mye rart. :) 

Takk for turen Linn <3 

 

- Hannah Emiliia.

 
 
Heihei!
 På skolen fikk Jacob i oppgave å skrive en turistguide.   Jacob skjønte ikke vitsen med dette, for han kunne vel bare si det. Han ble fortalt at han skulle skrive guiden til en som var døv, derfor måtte det skrives.   Da gjorde Jacob det.  
Men han tok den enkleste veien å kopierte og limte inn en hel turistguide for bergen fra en annen side.   Læreren var ikke fornøyd, og sa at han måtte skrive med sine egne ord.  Jacob spurte om læreren var HELT sikker på at h*n ville det.  Læreren sa ja, og Jacob begynte å skrive og finne bilder.  
Resultatet ble veldig bra og morsomt, synes jeg!   Men jeg er ikke helt sikker på om han fikk fram bergens beste sider.... 
Nå har han laget en film av papirutgaven, og det er filmen dere skal få se her! Enjoy
video:mangel p tittel

Hva syns dere?   
Har du lyst til å komme til bergen? 
 

-Hannah Emiliia.
Hei hei! Nå sitter meg og Linn på flyet på vei til Kypros. Vi kom oss igjennom Flesland, ikke verst bare det? Vi stresset som faen. Mildt sagt.
Litt nedturer på flyet, fikk ikke alt jeg bestilte... Det viktigste faktisk. Solbrillene :( men reaksjonen til Linn da hun så taxfree posene hennes med gul snorkel og briller var sykt morsomt, hahaha! Ble i mye bedre humør av det! Haha jeg ler enda. Bak meg sitter folk som mener at jeg ikke kan få legge ned setet mitt, og det er irriterende. De får like god plass om de legger sitt bak også. Voooondt i ryggen, og vi har såvidt begynt. -.- jaja. Jeg gleder meg til vi kommer frem! Jeg er skikkelig gira. Tror dette blir bra! :)

Denne greia vil ikke legge til bilde :( oppdaterer med bilde når den klarer å laste det opp!
Vi er trøtte, snakkes ?
Hei hei! Nå sitter meg og Linn på flyet på vei til Kypros. Vi kom oss igjennom Flesland, ikke verst bare det? Vi stresset som faen. Mildt sagt.
Litt nedturer på flyet, fikk ikke alt jeg bestilte... Det viktigste faktisk. Solbrillene :( men reaksjonen til Linn da hun så taxfree posene hennes med gul snorkel og briller var sykt morsomt, hahaha! Ble i mye bedre humør av det! Haha jeg ler enda. Bak meg sitter folk som mener at jeg ikke kan få legge ned setet mitt, og det er irriterende. De får like god plass om de legger sitt bak også. Voooondt i ryggen, og vi har såvidt begynt. -.- jaja. Jeg gleder meg til vi kommer frem! Jeg er skikkelig gira. Tror dette blir bra! :)

Denne greia vil ikke legge til bilde :( oppdaterer med bilde når den klarer å laste det opp!
Vi er trøtte, snakkes ?
Hei hei hallo!   I dag sto jeg opp kl. 10!!!  woaw.   Fordi meg og linn skulle shoppe i dag, og jeg trengte en del, hun trengte alt , og vi hadde kun i dag å gjøre det.   Tenk at om 2 døgn er vi på kypros!!! under 2 døgn, faktisk.   Jeg gleder meg VILLT mye!  Vi skal få det sååå gøy :)  Jeg fikk kjøpt meg masse fint i dag også, og tror Linn fikk det meste hun trengte også!   Jeg har ikke helt oversikt for øyeblikket. (som om jeg noen gang har oversikt, haha)   Nå sitter jeg å manner meg opp (det har jeg sagt i mange timer nå)  til å sortere klær og sminke, og finne ut hva jeg skal ha med meg og ikke.   Linn klarte tilogmed å si at det er GØY å pakke i dag.   Pakke er ikke gøy. Merker at jeg får skikkelig reisefeber mens jeg sitter å skriver nå.  

Headsetet er klart og jeg gleder meg så sinnsykt mye, æææh!    

Fikset litt på ene shortsen min før i dag, men glemte å ta før bilde. 


Bildet ble dårlig.  Men jeg har tatt på stjernene, og naglene rundt bukselommen.
Om et døgn er vi på flyplassen! 


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jeg har brukt en hel dag på å skrive og poste dette innlegget, våknet nå og så at jeg fortsatt ikke hadde postet det... superblogger? yeah. 
Men nå legger jeg meg til å sove igjen.

Skal du til syden i sommer? 
Hva syns du om shortsen min?  
Pynter du dine klær med nagler og sånt? 

-Hannah Emiliia. 
Hei!  Nå er det lenge siden.  

I dag har jeg vært hos frisøren og stripet håret.  Jeg er alltid nervøs når jeg skal til frisør, for det kan endten ende godt, eller helt i katastrofe.   Og jeg har hatt et par katastrofe frisørbesøk.  
Men i dag ble jeg kjempefornøyd!  Jeg ville ha en kaldere farge, nesten grålig.   Og det ble sånn som jeg ønsket.   Det hun gjorde var å ta platinablonde striper.  For å gjøre fargen kald.  Det ble bra syns jeg.  Også har jeg jo den hårfargen jeg hadde i resten, så det blander seg til en mye kaldere finere farge.  Også er det blitt endel lysere da.

Utrolig godt å få vekk det røde og gule i håret som jeg fikk etter forrige gang det ble farget, da ble det ikke såå vellykket..  

Jeg syns det ble mye finere etter jeg stripet det. 
 

Hva syns du? 

-Hannah Emiliia

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - juni 2013

Hei!  Dette ble en ganske så sein oppdatering, men jeg har vært veldig sliten etter vi kom hjem, så har ikke orket å gjøre det før nå. 

Vi hadde en awesome tur!  

Det startet allerede 5 min etter vi kom på flyplassen - vi skjønte ikke hvor vi skulle, hva vi skulle, og hvordan vi skulle få boarding pass osv. Så 5 min etter pappa hadde dratt ringte jeg han å spurte.  Han mente vi bare skulle vente litt (grunnen til at vi ikke skjønte en dritt var at check in maskinene ikke virket. det sto bare "kontakt personale" ) Men personalet var tydeligvis ikke stått opp, for det var INGEN der. som jobbet altså.   Jeg moste meg fram i et par køer og fikk jagd folk litt fram og tilbake før vi endelig fant en maskin som funket, og fikk sendt bagasjen vår.  Vi kom oss avgårde.  

På flyet var taxfree pakkene til oss, mine og Linn sine.  Linn ble utrolig stresset fordi hun ikke hadde bestilt noe, men jeg fortsatte bare å si at det var hennes, og lo av at hun hadde kjøpt en gul snorkel og dykkermaske... Det var såklart jeg som hadde bestilt det i hennes navn, og pengene var så verdt den reaksjonen!  Hahaha. 


Prøvde å spise litt før flyturen.....  les: PRØVDE.    Maten var ikke god. Haha. 


Haha, digger det bildet.   


Hannah =  Hyper         -         Linn = Livredd  
(Btw, jeg har fletter langs siden av hodet, jeg er ikke skalla.)


Her er bevis, til dere som sikkert trenger det.   Ja, det var veldig viktig for meg å bevise det.  Haha. 

Da vi kom fram til hotellet kom det en PICCOLO dude og tok bagasjen vår.   Fikk sånn skikkelig hotel cæsar følelse, plagde meg litt at han ikke hadde den rare hatten, men ja. 
På hotellrommet var det en flaske champagne i masse isbiter og 2 glass... Første jeg legger merke til er alle isbitene og blir skikkelig glad.  


Endelig framme på hotellet! 

Smakte drit, som hentet fra fjøset!    Vi tok sånn 1 slurk også helte vi det ut.  Haha .  usj, ekkelt. 

Vi gikk for å utforske hotellet, og finne spaet (som vi ikke gikk på, haha. )   Jeg spurte etter et kart over hotellet, og fikk et kart over hele kypros... Jeg spurte igjen om å få et kart over hotellet og får bare " NEI " som svar...
Linn spurte, og fikk det med en gang.   Teitinger. haha. Men jeg fikk kartet!  Var umulig å finne fram uten det, vi gikk bare i ring...  Det var ganske mange broer, og vi gikk over alle et paaar ganger. Haha. stedsans <3 

Hotellet vårt bestod av veldig veldig snobbete folk (de ansatte mest) ,  småbarnsfamilier med slitne, sure, drikkende foreldre, skamsure gamlinger og trusemenn.   

OG MEG OG LINN!   Haha.  

Meg og Linn hadde det iallefall veldig gøy.  

Eksempler:Skjønner?

I resturanten ved stranden var verdens sureste og rareste servitør, han var sykt lei av jobben sin, haha.   

Når Linn bestilte carbonara uten parmesanost og sopp sa han bare "Så ta noe annet hvis du ikke liker det!"

Og når vi var ferdig, spurte jeg han om å få se dessertmenyen. 
han: VENT! (også gikk han og kom tilbake med regningen) 
meg: kunne vi få se dessertmenyen?
Han: NEI! Det er melon der borte, gå og ta!!!!  

eh?    


Her er  han!   


Og her er grunnen til at jeg ikke vil ha all inclusive, æsj.  

På hotellet vet de heller ikke hva milkshake er.   De forvekslet milkshake med fjordårets riskrem med gjørme i.  Den var så seig at sugerøret hadde god motstand når det skulle oppi.   De lagde "milkshaken" av noe hvite greier som de hadde i en slush maskin, og helte jordbær / sjokolade saus over.    Smakte grusomt. 


Usj.   så enda verre ut før vi rørte....

Men vi fant en milkshake bar innover mot byn, som vi drakk milkshake på hver dag.   Egentilg var det en café, men vi kalte det milkshake bar fordi det var det vi lette etter, og de hadde god milkshake.
 


HAhahaha Linn.... Men milkshakene var veldig veldig gooode  .  pynten på Linn sin der var pittelitt spesiell, meeeen ja, gode <3 

Hver dag kl. 18:50 banket det på døren, og hvis vi ikke LØP og åpnet så låste damen seg inn selv.  Der sto det et stort creapy smil, virkelig creapy, det gikk nesten rundt hodet på henne og øynene var så oppsperret at jeg nesten begynte å rygge bakover. og hun hadde med seg en kurv med sjokolade.  Hun sa "CHOCOLATE?"  og smilte ENDA bredere.   mens hun dyttet den påskekurven sin mot oss.

Så nest siste dagen fant vi ut at vi skulle åpne døren litt anderledes.  Så jeg skulle gå i morgenkåpen, tøflene og håndkle på hodet, som vi fikk av hotellet.  og Linn i undertøy og håndkle på hodet.  Også skulle vi åpne sammen.    Og da så hun nesten redd ut, og sa "is everything ok?"      HAHA  det var dritvittig. 


Sånn gikk vi å åpnet.  Hahha.

 
Og der er sjokoladen, den var ikke god, haha. 

Vi gikk ut hver kveld på resturant og vi gikk ut en dag for å se på livet.  Vi fant en bar uten noe særlig folk,  og uten den grusomt høye musikken (SEIER!)   Vi møtte to finsker som vi satt å snakte med.  Finsk høres utrolig merkelig ut. Det er morsomt å høre på.God? eh nei.   

Og siden den var slush måtte man enten drikke, eller la det renne over.. Jeg drakk sånn at det akkurat ikke rant over, linn sin ble vulkan etterhvert.... Hahhaha. Den var litt bedre, for den var det lite alkohol i.  Men fortsatt ikke god, haha. 

Vi var også borte å så på tivoliet.  slingshoten så sååååå gøy ut, men hadde aldri fått med meg Linn oppi der, haha. 

vanlig appelsinjuice, happyface.  


Den fuglen der!!!! Den er sykt skummel og den hadde crazyeyes.  den prøvde å bite etter meg når jeg gikk forbi, den sto utenfor butikken :(

Eneste vi kranglet om på hele turen var at jeg mente vi skulle rydde før vaskedamen kom, mens Linn var veldig uenig og mente at "dronningen" skulle få se at vi levde.   Det ble ryddet, hahaha.  Det var dritmorsomt. 

 Og når vi hadde ryddet alt før hun kom var Linn passe irritert, og akkurat DEN dagen låser vaskedamen oss ute, HAHAHA, det var skikkelig komisk, og i resepsjonen måtte man være tørr, og ha på seg sko for å gå.   Men vi hadde jo badet, og ble låst ute, så vi måtte gå bort der i bikini, vi hadde ikke håndklær heller , for de lå inne.   Men vi fikk en ny nøkkel og kom oss inn. 

Om kveldene spilte vi kort! :) 


Linn er en jævlig dårlig taper btw. :) .... 

Nå tror jeg at jeg skal slutte å skrive, for dette innlegget er allerede alt for langt.  

Jeg avslutter med å hive ut enda et bilde av meg, i ayia napa tskjorten min. Vi hadde en kjempegøy tur med mye rart. :) 

Takk for turen Linn <3 

 

- Hannah Emiliia.

 
 


  0 kommentarer på "Kyprosturen med Linn! + Bilder"Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.