Hei!   I dag har jeg vært hos vetrinæren med Leo.   Vi skulle egentlig bare chippe han og gi han vaksine.   Og spørre når de hadde tid til kastrering, men de hadde visst tid i dag og tok han inn til kastrering også, stakkars Leo'en min.   Han var borte rett før vi skulle dra dit, da hadde han gått ut, veldig typisk, men han ble funnet mens jeg sto og sminket meg. Han var litt fornærmet av og bli satt i et bur, han har aldri blitt satt i bur før.   Nå ligger han på badet, siden han skulle ligge et varmt sted uten ting og hoppe opp og ned fra første dagen.   Siden han er dopa :P    Vi har ingen rom uten noe og hoppe på, men er minst på badet, og han ser ikke interessert ut i og gå opp på ting heller, han legger seg bare rett ned, han kan såvidt gå.     

Vi må holde han inne en uke, det blir en utfordring.    Han er veldig glad i og være ute, men han må iallefall holdes inne til han er ferdig og få smertestillende, altså 3-4 dager.    
Nydelige Leo pusen min <3    God bedring!!!   Håper dere får en fin dag alle sammen, i bergen er det sommer og soool :)   


-Hannah Emiliia.
I dag er jeg litt bedre, og det er deilig. Jeg våknet med veldig veldig vondt i tryne og hodet, men det ble bedre :)

Nå har jeg sittet på terrassen ute mens vaskedamene vasket huset. Så nå er rommet mitt ryddig og reint. Takk til mamma og vaskedamene <3 må si det er mye bedre og sitte her inne når det er ryddig. Til vanlig får jeg såvidt opp døren min engang. Og nå sitter jeg og spiser melon og roter på ebay. Er så mye jeg vil haa... Har funnet smykkeutstyr til 2000 kr jeg har veldig lyst på, men tror jeg skal vente til i høst. Det er sølvtråder man lager jumprings av, og utstyr til og lage ringer i sølv. Og også i gull og sånt såklart, men er sølv jeg vil ha. Så det kan bli gøy :D håper jeg får prøvd det før operasjonen da.. Hadde vært typisk at jeg fikk det dagen etter operasjonen eller noe, haha (bank i bordet) det er sol og sommer ute, og bare det gjør meg bedre. :)
Nå er jeg kommet hjem.  Er litt surt, for jeg hadde det veldig fint der nede, men er også litt godt og komme hjem igjen!   Ble sååå glad da Zelda kom hjem, var veldig fint og se henne !  Og Leo, han har vært i huset hele tiden, med linn som barnevakt, hehe :) Han har hevet av seg mye pels, og har ganske kort pels nå, siden det er sommer :o  var rart og se.. siden han hadde myye pels da vi dro.   

Var godt og kose med bamsejenten min igjen :D   

Hva skal dere i sommer? :) 

 

-Hannah Emiliia.


 
Hei!   Nå har jeg lånt mamma sin mac og kan poste et skikkelig innlegg for en gangs skyld.  Bare syns bildene ligger på ipaden, haha.   Men ipaden vil ikke publisere.  ond sirkel.    Nå sitter jeg på terrassen og løser sudoku 1-25 :)  Har vært på paula's i dag, og vi gikk opp igjennom partygatene på vei hjem. det var jeg fornøyd med, jeg liker og gå igjennom der. Jeg vil ikke være med på livet, jeg vil bare se.  Men ble halveis dratt inn på et utested hver meter jeg gikk.  Såå jeg kom med den "jeg må bare møte venninnen min, så kommer vi tilbake" greia, og den funket, jeg kom meg unna i livet :D  

Jeg har hatt en fin dag, som alle andre dager her nede.  kjøpte en bademadrass i dag og lå og solte meg litt i vannet, helsikken at jeg ikke har gjort det før, da kunne jeg vært neger nå, brunfargen på ryggen ble doblet, wihu!  jeg har et par dager igjen på og bli skikkelig brun, og de dagene skal jeg nyte.   Ja hvis vi kommer oss hjem da!   Streiken truer hjemreisen vår litt.   Ikke at jeg hadde hatt noe imot noen ekstra dager da, så lenge vi får bli på hotellet, og ikke må være på flyplassen hele tiden!!  *bank i bordet*  ja.   Jeg savner de syke samtalene med Linn, vi er jo aldri pålogget samtidig.... linn linn linn.... du altsåååå!!  

Nå holder jeg på og laste inn bildene mine på macen, og det var over 1500 bilder :)   Så dette tar tiiid, håper batteriet holder...   Uansett, nå er jeg kjempetrøtt, men må jo sitte litt på nett.. hehe. 
gleder meg igrunn til og legge meg i sengen og lukke øynene. i morgen er det en ny dag med soling.    

Nåå har jeg ikke mer og skrive fra i dag.   heheh.  


-Hannah Emiliia  
3 juni 2012 I dag er det vel ikke blitt gjort så veldig mye mer enn i går, dagene går mye i det samme :p stå opp-stranden-hjem-dusje-fikse meg-resturant-Internett. Men i dag orket jeg ikke og gå bort i resepsjonen siden jeg var så trøtt. Så strøk Internett delen. Det var siste dagen til Thea og de i dag, er kjipt at de drar. Siste uken skal jeg bli skikkelig brun! Eller skal prøve :)  Har hatt en fin dag i dag og håper siste uken blir like fin :) håper dere har det bra der hjemme, gleder meg til og se dere igjen.  Har nesten ikke fått snakket med Linn i det hele tatt for msn bare klikker :o  Jepp, men god natt! Vi snakkes i morgen, da skal jeg publisere dette innlegget, haha :) 

- Hannah Emiliia 

 

-----------------------

 

God morgen!  Nå har jeg stått opp og vært borte og sagt hadde til Thea, Georg og Helga. Er kjipt at de drar, merket at de også syns det. Nå har jeg smørt meg inn med olje og er klar for strandlivets gleder.  Olje i håret er forresten ekkelt. Av og til savner jeg kort hår xD  i går ble det tatt masse bilder, og de har jeg lagt inn på iPaden nå, ble endel bra bilder :)  jeg har vært så opptatt av og sole meg at jeg nesten ikke har tatt bilder! :o    Vi får snakkes senere, nå venter solen på meg! Kos dere <3 

-Hannah Emiliia 

 

-----------------------

 

4 juni 2012  Hei! Idag har jeg som hver dag ligget og solt meg, drukket milkshake og spist 'fresh fruit' heheh.. Fargen begynner og komme, men har fortsatt en uke igjen til og få den mest mulig brun. Lurer på og kjøpe en madrass og ligge uti havet og sole meg xD  Jeg gikk oppi byn i dag ( vaaaaarmt! ) og fant meg en neon bikini!  De hadde mange farger, men jeg sto imellom lyseblå og knall rosa. Det ble knall rosa. Jeg liker den kjempegodt.  Jaa meg og Eivind fikk ny rekord i beachball! 117! Er ganske fornøyd med det. Rekorden vår var 22, så 79 også fikk vi 117! Og før fikk vi bare sånn 1-10.. Haha.  Så mitt nye profilbilde på face er et supersporty bilde av meg mens vi spiller, som mamma tok.  Hehe :p   Men nå legger jeg meg ! God natt 

-Hannah Emiliia. 

 

-----------------------

 

6. Juni 2012 I dag startet jeg dagen med og sole meg såklart, etter noen timer på stranden gikk jeg opp i byn og så i butikker. Fant en veskebutikk inni byn og kjøpte meg en ny veske og to lommebøker. Også noen småting i andre butikker. Var også innom spillbutikken og kjøpte meg nye øreplugger, de forrige ble ødelagt så jeg hadde bare store headset igjen. Etter og ha gått noen timer i varmen ble jeg bra sliten.. Og ja jeg var innom en butikk der en dame ble dritsur for at jeg ikke ville prøve et gult kjørt på bakrommet deres... Som btw så dritekkelt ut. Vi var på Kina resturant i sted og nå sitter jeg på terrassen på nettet litt før jeg skal legge meg. Er skikkelig trøtt og sliten.. Håper dere alle har hatt en fin dag og at Iben har hatt en fantastisk bursdag!

-Hannah Emiliia. ( fulle gamle damer som ruller rundt på bakken ser forresten ganske merkelig ut. Meen morsomt for meg, skål! )

 

-----------------------

 

Jeg skrev disse innleggene i notater da jeg ikke hadde Internett, så poster alle nå når jeg har :)

 

-----------------------
Nå har vi vært på resturant, ble kinaen igjen :) jeg sitter på terrassen på nettet, for det funker ikke om jeg går inn. Irriterende for sofaen er bedre enn utestolene :p men men, får sittet på litt iallefall :) her hatt enda en fin dag, og orket ikke noe paradise i dag heller. Tror nesten jeg bare skal se det når jeg kommer hjem, vet jo hvem som vinner og alt. Nå sitter jeg og snakker med Linn og Jarle og slapper av, er veldig sliten og tror jeg snart skal sove :)
Gleder meg til mer sol i morgen, Wii :D

( oppdaterer med bilder når det en gang vil funke. Den nekter og ta med bilder i innleggene..)

-Hannah Emiliia.
I dag sov jeg litt lenger enn planen, men kom meg på stranden med de andre :) jeg sovnet litt seint i går, så da ble det sånn. Har hatt en veldig fin dag i dag. Ligget på stranden og solt meg masse og spist frukt. Vennmelon og jordbær, nammi. Jeg er veldig sliten. Tar på og slappe av! :p

Nå har jeg nettopp dusjet, og lurte på og gå meg en runde med kameraet.
Etterpå skal jeg fikse meg også går vi vel ut og spiser. :) må også få sett paradise hotel finalen! Og snakket med Linn. Hehe.

Ha en fin dag! Snakkes

-Hannah Emiliia
Hei! I dag var jeg utrolig sliten når jeg våknet. Jeg hadde en ganske vond drøm, så kan ha hatt noe med det og gjøre. Og kanskje litt sliten etter spa i går? Men kom meg iallefall opp og ned på stranden, der solte jeg meg noen timer før jeg tok turen opp til byen. Der gikk jeg og så i butikker i noen timer og når jeg kom hjem til hotellet var det og fikse meg, så dra på resturant. I dag ble det pizza hut, jippi.... Jaja, da blir det iallefall ikke den i morgen, haha.

Når jeg gikk i butikker fant jeg mye rart, blandt annet den rosa røyken Jarle har snakket om at jeg må kjøpe med til han. Da fikk jeg et stort stikk i magen, og bare gikk fra butikken.
Jeg kjøpte meg noe sminke, som var mye billigere her. Og rosa headsett med hodeskaller, 2 par solbriller, sminkefjerner, armbånd og hårspray. Så også borti matbutikken her i dag, 12 euro for en liter absolutt vodka. Det er billig det. 96 kr, eller litt mindre. :p vet ikke helt om euroen ligger på 7 eller 8 kr nå.

Skulle egentlig bort og se finalen av paradise isted, men jeg orket ikke. Håper Miguel og Vida vant!
Nå ligger jeg i sengen og slapper av og tenker jeg snart skal sove. Har hatt en fin dag, og det håper jeg dere har hatt også.

Ja meg og Thea prøvde massasjestolene i resepsjonen også, vi kom fram til at stolene hadde gresk temperament. Hardhendt stol. Men det hjalp :)

Var forresten bryllup på stranden i dag! Og festen var skikkelig død. Men håper de hadde en fin dag likevel. (Isak, Thea og Georg prøvde og redde stemningen med og danse som noen galninger der nede, men det funket dårlig, de ble bare sett rart på. )

God natt!

-Hannah Emiliia.
I dag sto jeg opp og lå ute ved bassenget til mamma og de var klar for stranden, så gikk vi sammen ned. Når vi var på stranden fant vi ut at spaet måtte prøves, og jeg, Thea, Isak og Georg gikk for og bestille time til meg, thea og helga. Etter litt styr fikk vi time til massasje og manikyr.

Jeg fikk en dame til og massere meg mens Thea og helga fikk en mann hver. Var glad jeg fikk en dame, siden man bare får ha trusa på :p men massasjen var god, og neglene ble fine. :) etter det var det litt strandlivets gleder, før jeg måtte opp og fikse meg før vi skulle ut og spise. Det ble Kina resturant, og Isak, Thea og Georg tok helt av der inne, med dansing og dramatisering av disse sangene da. Haha, de på nabo bordet stakk av. Og de på det andre bordet var dritsur. Men kelnerene hadde sansen for det. Nå skriver jeg faktisk alle innleggene på forhånd og legger de inn når blogg.no en gang vil funke. Den nekter og legge inn bilder. -.-

Jeg koser meg her nede, og drikker masse milkshake, haha.

Vi så paradise hotel episoder i resepsjonen i dag. Men det var før dagens var kommet ut, så ble mandag og tirsdags episodene. Gleder meg til finale.

-Hannah Emiliia.
I dag sto jeg opp og lå ute ved bassenget til mamma og de var klar for stranden, så gikk vi sammen ned. Når vi var på stranden fant vi ut at spaet måtte prøves, og jeg, Thea, Isak og Georg gikk for og bestille time til meg, thea og helga. Etter litt styr fikk vi time til massasje og manikyr.

Jeg fikk en dame til og massere meg mens Thea og helga fikk en mann hver. Var glad jeg fikk en dame, siden man bare får ha trusa på :p men massasjen var god, og neglene ble fine. :) etter det var det litt strandlivets gleder, før jeg måtte opp og fikse meg før vi skulle ut og spise. Det ble Kina resturant, og Isak, Thea og Georg tok helt av der inne, med dansing og dramatisering av disse sangene da. Haha, de på nabo bordet stakk av. Og de på det andre bordet var dritsur. Men kelnerene hadde sansen for det. Nå skriver jeg faktisk alle innleggene på forhånd og legger de inn når blogg.no en gang vil funke. Den nekter og legge inn bilder. -.-

Jeg koser meg her nede, og drikker masse milkshake, haha.

Vi så paradise hotel episoder i resepsjonen i dag. Men det var før dagens var kommet ut, så ble mandag og tirsdags episodene. Gleder meg til finale.

-Hannah Emiliia.
Nå sitter jeg på terrassen vår og prater med mamma, pappa og helga. Det er som alltid veldig fint her, og vi koser oss. Vi har fått leiligheten vi hadde første gang vi var her, men nå er det pusset opp her og er kjempefint! Gleder meg til i morgen, sole meg masse!

(Fikk ikke legge til bilde, og innlegget er skrevet 29 mai )

-Hannah Emiliia.

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - juni 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.