I dag har jeg lekt masse med Maja.
Jeg var med hun og Kjersti til byen i dag, for og kjøpe vogn og sko til Maja.  Først kjøpte vi en vogn som hjulene datt av, haha!, også når maja satt seg oppi datt begge forhjulene av.  Også når vi dro tilbake til butikken for og si ifra om det, sa hun damen i butikken bare "nei, det går ikke an."  og det gjentok hun fler ganger.  Men vi fikk byttet vogn, og nr. 2 var mye bedre!   Ikke at Maja ville sitte i den da, hun ville gå, uten sko.  Eller sitte på armen.

Så dro vi i skobutikk nr. 1... Der var det en dame som spurte hun i kassen om hun kunne få bytte skoene, hvis de ikke passet barnet hennes.  Og da svarte hun "Nei, kjøpt er kjøpt!" kjempe surt, og jeg tenkte bare heeerregud.  
Så begynnte maja og prøve, og en annen butikkdame kom bort. -hun fant skoene maja holdt i, i hennes str.  
Men Maja ville heller ha noen andre. og Kjersti spurte om hun kunne finne de i hennes str. og hele paret, så hun fikk prøve.  Og da var svaret "Nå har jeg funnet disse!"    og mens de diskuterte sko, fant maja en skofus bamse der, som hun holdt på mens hun prøvde sko.   Og da kom butikkdamen og dro den ut av hendene på henne og satt den på plass.  Hallo, maja er 2 år.   Den damen burde ikke fått selge barnesko.    Vi gikk derifra uten og kjøpe noe, til damenes store irritasjon! (som om det var noe som IKKE irriterte de, hahah!) 

I skobutikk nr. 2 var det en mye hyggeligere butikkdame, men da var maja lei sko, og skobutikker.  
Men ved bestikkelse om en rosa ballong av butikkdamen, fikk hun prøvd noen sko, som hun fikk.  Med blinkelys, det var gøy, var mye tramping etterpå ja.. hehe. 

Også måtte vi såklart kjøpe is, maja spiste både sin, halve min og halve kjersti sin, haha!
Og mens vi spiste is, så Maja en pakkisbod, med masse rart i. Dansene kuer bl.a. Der fikk hun seg et par leker.

Så var iallefall kjersti sliten, jeg var også litt sliten.  Men det var da Maja begynnte og få energi.
Vi møtte Olaf, som vi skulle sitte på med tilbake. Pappaen til maja.  Vi møtte han på en dyrebutikk, der hadde de SVÆRE pappegøyer, som snakket, ååh, jeg fikk nesten lyst på en.  

Også i bilen kom maja såklart på at bestemoren hadde jo trossalt lovet henne bøtte og spade...  Så måtte vi innom en butikk til, så hun fikk det.

Tilbake i hytten skulle hun spise og litt sånn, så ble jeg invitert bort, og vi drakk kaffe/te ogsånt mens maja løp rundt som en turbo, og gjor så mye rart, haha.   Så tok jeg med meg Maja en tur ned på stranden for og lage "sandkake"  
Vi lekte en god stund der, før jeg så at maja begynnte og bli veldig trøtt. Så jeg fulgte henne opp igjen.

Vi har hatt en fin dag sammen!   Kjempe herlig jente!    

Nå kjenner jeg at jeg er litt sliten, men jeg gleder meg til i morgen.  Nå blir det litt datasløving, før jeg skal legge meg til og sove. Trenger søvn til en ny turbodag.   

Jeg fikk beskjed av Maja om at i morgen var det påtide med ny "blåbærtur", så da blir det nok det! :)  

Og 2 ting til!  

Jeg måtte kjøpe en bok for mamma som het "100 åringen som klatret ut igjennom vindu, og forsvant"   Noe flaut, jeg trodde hun kødda, for og få meg til og drite meg ut i bokhandelen, men jeg snakket med henne imens jeg var der inne, og han gutten som sto der lo, og sa det faktisk var en bok som heter det, og at noen bøker har merkelige titler,   men den der var utrolig teit. Jaja, håper boken er bra. :p

Og Helga og ungene kommer i morgen kveld. Da blir det tilsammen 7 hunder her, på 2 hytter!
Det blir nok koselig med besøk av de.  Da kan jeg ikke si jeg kjeder meg lenger, for da får jeg plutselig 7 hunder i hendene, som vil ha tur... nei, tror jeg må si jeg har det ufattelig gøy og travelt, HELE tiden :)   Haha, neida..  Jeg går nok noen turer jeg også, men kanskje ikke med 7 på en gang + maja, kanskje?   Haha.  

Nei jeg gleder meg til alt, denne sommeren er super!  Skulle bare ønske formen var bedre!   


Tok bildene av Isak og Zelda når vi gikk en tur for et par dager siden. 
hva syns dere? 
Hei :)  
Nå har Maja kommet ned, og det er koselig.  Gleder meg til og være med henne i morgen.

I dag har jeg både klippet gress og raket sammen med mamma.  Jeg er kjempesliten, og vondt i det meste, hehe.
Men nå som pappa har dratt hjem, måtte jeg jo hjelpe til, hun kunne jo ikke gjøre alt alene. Var greit der og da, da.  Men etterpå har jeg vondt, det har hun også. Pappa måtte dra hjem for og jobbe, og kommer tilbake om en uke :) 

Jeg har solt meg litt i dag også.  Deilig vær ute.

OG. - jeg har laget fler design i Dreamweaver, men jeg skjønner ikke hvordan jeg skal sette den sammen med bloggen.
Jeg får designet inn, men da kommer bloggen under... jeg får det ikke inni.  hmm..  Noen som vet hvordan jeg skal gjøre det? Isåfall, si ifra, da blir jeg glaad! 

Vi snakkes senere!
Hei!   I går hadde jeg tenkt og skrive, men jeg sovnet siden jeg hadde stått og sett på dramaet på campingplassen til ganske seint.   

Det var en mann som akkurat hadde kjørt datteren hjem med båt, også skulle han bare ut en liten tur ekstra, og da skjedde det noe, hva som skjedde står egentlig ingen plasser, men han lå iallefall livløs i vannet og båten gikk i ring litt lenger borte. 
Det kom en annen båt og tok han oppi for og redde han.  Så kom ambulanser, politi, brannbiler, og hellikopter, hadde aldri trodd at det skulle klare og lande på den lille plassen.  Men det gikk ikke bra, de holdt på veldig lenge, men mannen døde på riksen i natt.  Uff, stakkars datteren hans.   Det var veldig ekkelt og se på.

En liten stund før hadde jeg vært ute og tatt bilde av solnedgangen, og da så jeg han kjøre ut.  
Det er ekkelt og tenke på at ting kan skje så fort.  

Det kunne jo vært min pappa.. Han har ikke båten her da, heldigvis.


Sånn ble bildet. 
Det var helt mørkt ute, med mørkerosa himmel, veldig fint!  

I dag har det vært nydelig vær her, så jeg har solt meg i hele dag, også har jeg gått en tur, og sittet og hørt på musikk på dissen min :)  Fin dag.  

Maja kommer på tirsdag, det gleder jeg meg til.
God morgen!  Nå tror jeg at jeg har pakket alt, jeg er ikke helt sikker... Jeg sitter ihvertfall i stuen nå og ser på miami ink med isak, og når mamma og de er ferdig med og fikse pass, så drar vi til sandefjord.  8-9 timer med bil. 
Jeg er så glad jeg kjøpte pc med god batteritid, den varer rundt 8 timer. Også har jeg iphone med internett deling, så da skal jeg nok klare meg fint!

Jeg gleder meg faktisk veldig.  Jeg liker det stedet. Dissen min <3
Også håper jeg at Maja kommer ned om ikke så mangen dager, det ville vært fint.

Men nå begynner folk og stresse litt her, så jeg får pakke ned pc og sånt, vi snakkes!  


Tok bildet i går :) 
Hei! jeg sitter og styrer med dreamweaver nå, som jeg har gjort de siste to dagene. Det er et webdesign program. Det er nesten som når jeg begynnte med photoshop.  Det er vanskelig, men når jeg finner ut ting, skjønner jeg ikke hvorfor jeg stresset med det, siden det var jo ganske lett, hehe. begynner og få endel til, men det er fortsatt veldig mye jeg ikke kan. 
Jeg fikk nesten ferdig et i går, men fikk ikke til og legge det her på bloggen.  Vet egentlig ikke om det støtter blogg.no. Men det er jo bare html koder, og css.  Så burde jo gå og legge det inn her... hm, jaja, jeg får stresse videre.  

 På torsdag reiser jeg med familien til sandefjord, og der skal vi være i to uker.  
Snakket med Marie på meldinger isted, og hun sa at Olaf kom nedover med Maja og hundene, men hun må jobbe.
Hun visste ikke helt når de skulle nedover, men det ble ikke så lenge til.  
Det gleder jeg meg veldig til.

Også har jeg begynnt og glede meg veldig til vi skal til kreta da! Det skal bli herlig. 2 uker.   Også mener jeg det er
1 uke Thea og de skal bli med, men husker ikke helt hvor lenge det var de skulle være, om det var 1, eller begge ukene.  
Gleder meg iallefall veldig :)

Nå sitter jeg og drikker smoothie, jeg har fått veldig dilla på det.  Og de blir skikkelig gode, lover dere!

Så, jeg stikker på butikken for og kjøpe mer youghurt, for jeg er tom for det... Og uten youghurt, ingen smoothie :(

Snakkes senere!
Da jeg trodde skolen ikke kunne bli verre, ble den faktisk det. 
Skoleturen, den var jævlig. Ved unntak av et par elever da.  Men mente med tanke på lærerene egentlig. De klarer ikke se, de gjemmer seg for alt, de MÅ se, som lærere. Og noenting, er bare sykt at de overser.  De later som ingenting uansett hva det er.

Men så kommer jeg siste dagen, og tenker at det sikkert skjer noe da, som viser at de faktisk tar ansvar. Men nei, der står HAN av alle, og sier hvor synd det er at Alison skal slutte.   Noe som forresten er helt katastrofe, hun er skolens mamma, og uten henne, vil skolen gå til helvete.
Men tilbake til poenget.  Det var han som skulle sluttet, eller nei. Han skulle fått sparken, han skulle ikke fått sjansen til og slutte selv engang, men der står han likevel og maser.  Jeg fikk vitnemålet mitt etterpå, siden jeg ikke ville gå opp og ta de i hånden og si "takk for et fantastisk år" for dette har nemlig ikke vært et fantastisk år, det har ikke vært bra i det hele tatt.
Og i vitnemålet står det bare tull, som gjør at jeg mister all motivasjon til og gå der neste år.   Men tror det var det som var meningen egentlig, siden jeg er den eneste som sier noe, alle andre later som ingenting, og lurer seg selv til at dette har vært et bra år.  Hadde de fått meg vekk, kunne han fortsatt, og alle kunne latet som ingenting har skjedd.

Skulle virkelig tro de hadde lært noe, etter det de gjorde mot min bror i fjor, men nei.  Det hadde de ikke i det hele tatt.
Jo mer man snakker med de, jo mindre skjønner de. Eller mye gjør de nok bevisst, selvom de vet.

Nå høres alt veldig negativt ut, fordi dette året var dritt.  Men da må jeg bare få sagt, at de har hjulpet min bror mye årene før, og han har kommet langt i musikkverden. Han har opplevd mye dritt med de, men de har også hjulpet han til og komme fram, og vise hvem han er.  Men den største jobben gjor ikke de, den gjor han selv, og jeg er veldig stolt av han :) 

 Neste år er jeg veldig usikker, jeg ville gå et år til, for og ta sveise sertfikatet og lære og spille gitar. Men motivasjonen min er knust.    Jeg hadde tenkt og gå et år til, også gå et år på folkehøyskole.  Fotolinje så jeg kanskje kommer meg videre med min drøm.  Men hvis jeg ikke går nesteår på skolen, har jeg plutselig ingen steder og være neste år. Og jeg gidder ikke gå hjemme et helt år og ikke gjøre noenting.   Hodet mitt går i bergogdalbane nå.   Vi får se, hva jeg bestemmer meg for til slutt.  

Men nå er det jo endelig sommerferie, så jeg har litt tid til og tenke :) 

På torsdag drar jeg til sandefjord da, og skal være der et par uker. Jeg gleder meg.
Jeg liker hytten i sandefjord, jeg har fått en greie for den.  Selvom det ikke er så bra internett, ikke mangen folk og være med, så liker jeg det stedet.  Og, det blir jo enda bedre når vi drar med Thea og gjengen.   Som vi forresten også skal til Kreta med i år! Det blir konge. Jeg gleder meg kjempe mye nå.  Vi har vært der før, på det hotellet, og det er kjempefint! Da skal jeg bli bruuun :)  Men er første gang vi reiser med Thea og de, tror det blir veldig bra! 

Legger ut et par bilder jeg har tatt også, så dere ikke blir gal av tekst. (Det ville iallefall jeg blitt.)


Hva syns dere om bildene?


Hei!  Nå har jeg da kommet hjem fra hellas, endelig :) 
Jeg har vel egentlig ikke hatt en spesielt fin tur, har vært mye dritt.    
Men jeg hadde det gøy sammen med Raymond, han reddet turen min :)

Deilig og komme hjem til en dusj, og seng!
Jarle kom på besøk i går, når jeg var kommet hjem, og var her en liten stund :) 

Nå har vi besøk av onkel, tante, fetteren min og bestefar. 
Det er hyggelig, men jeg føler meg litt usosial, siden jeg er så sliten. Hehe. 
Katten min er kjemperedd for måten bestefar går på, siden han subber på steinflisene, haha!  det ser helt teit ut, han hopper i ring.   

Jeg er egentlig så sliten at jeg ikke orker og skrive noe serlig heller, så kommer nok litt og litt etterhvert, nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive eller noe, hehe!  

Nei dette ble rotete, men jeg oppdaterer kanskje litt bedre senere.
Snakkes!

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - juni 2011


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.