Nå er vi høøøøyt oppe i himmelen, woho. Dette er min første flytur med wifi. Mye gøyere. Vil spole litt fram da, til vi er på hotellet og kan bytte til bikini og hive meg ut på en solseng, og bade!
Tror jeg har sagt det før, men jeg gleder meg!

Et bilde ut av vindu må jo til.

Nå får vi mat! Jeg er kjempesulten. Men om maten er god er jo alltid like spennende.

Vi snakkes!

-Hannah Emiliia.
Nå sitter vi på flyet og tar snart av mot Kypros, gleder meg!

Fresht bilde på flyet av meg og Isak!

Lite søvn i natt, så håper at jeg får sove på flyet, så jeg er klar til soling og bading med en gang vi kommer ned. :)

Oppdaterer senere, håper det er wifi i luften, Hehe.. Håper på det!

-Hannah Emiliia.
Heihei! Nå driver jeg og pakker, for i natt drar jeg til Kypros! wiii
Jeg gleder meg veldig veldig masse, og nå kjenner jeg at det begynner og nerme seg. Zelda har dratt, og jeg syns det er fælt og si hade til henne. Men ser henne igjen om 2 uker da, og hun har det jo fint hos Marie.

Fine jenten min!


Nå lurer jeg på om det er noe jeg har glemt som vanlig... Men jeg vet ikke hva det skulle være.. Jaja jeg får fortsette! Etterpå skal jeg møte Linn. Vi skal på kebaben hvis den er åpen :)

Bilde jeg tok akkurat nå, haha.. Påtide og få litt sminke i tryne? :)

Håper dere koser dere i solen alle sammen! :)

-Hannah Emiliia.
Nå har jeg tenkt på og blogge i flere dager, faktisk begynt på et par også, på bussen, men så skulle jeg av og glemte hele greiene, og når jeg kom hjem var jeg kjempesliten. Meen jeg kan jo gi dere en liten update. På onsdag var jeg i byn og møtte Elena og Adela. Vi så litt i butikker, også satt vi og solte oss og sånt i byn. Og lekte med Adela. Så søt hun er! Når jeg kom hjem var jeg veldig veldig sliten.

På torsdag var jeg også i byn med Elena, og vi gjorde omtrent det samme. Vi skulle egentlig videre til nipedalen, for der var det noen og grilte og noe styr. Men så når vi skulle på bussen kom jeg på at jeg hadde kjøpt Megafon, så jeg hadde bare nok busspenger til og komme meg hjem. Det ble litt dumt det der, for jeg kunne da ikke være med likevel, og dro hjem. Kan jo ikke dra langt, forså og vite at jeg ikke har penger til og komme meg hjem, det går ikke. Jeg var også veldig sliten, så det gikk egentlig greit, jeg trengte hvile. Hjemme rakk jeg akkurat maten, pappa og de hadde grillet :)

Fredag var jeg hos frisøren med isak, og klipte også tuppene selv. Ble fornøyd egentlig, ser sunnere ut når tuppene er litt tjukkere, og ikke flisete. Også passet jeg på at Isak fikk fint hår, sånn som han (vi) vil ha det. Etterpå gikk vi på dyrebutikken og kjøpte en knivbørste til zelda, for og tynne hår noen steder. Den var genial og funket kjempebra! Den var litt dyr, men det var verdt det. senere gikk jeg ned til Stian og Marius, og de fikk også besøk av to andre jenter som marius hadde møtt på byn dagen før. Det var koselig, men jeg ble ganske dårlig. Og stian var trøtt og ville legge seg. Så jeg gikk hjem litt før de andre :P

I dag hadde mamma bursdag! Gratulerer mammaa! Hun fikk nye sko og sandaler og kjempefine roser av pappa. Har ligget ute på terrassen og solt meg i dag og slappet av. Eivind fikk noen timer forsprang siden jeg sto opp så seint. Men de timene skal jeg ta igjen! Har også vasket Zelda i dag, eller mamma har. Også har vi fikset henne, børstet og klippet og sånt. Hun ble kjempefin. Verdens beste hund! Jeg tok bilde, men det ligger på ipaden, kan legge det ut i morgen. Jeg kommer til og savne henne syyykt mye når vi drar, det er alltid trist og dra fra henne. Men hun får det jo fint hos Marie. :)

Det er nå et døgn til vi er på flyplassen sånn ca. Noe som vil si at jeg burde sovet for lengst. Men jeg klarer ikke snu døgnet mitt... Må klare det der nede da, for jeg skal jo få utnyttet alt av sol! hehehe. Jeg gleder meg utrolig mye!

Dere får ha god natt, jeg skal legge ut litt bilder etterhvert, men har ingen nye her. Kommer nok et pakkepakkepakke innlegg i morgen, og litt updater etterhvert, om jeg klarer og huske det da! Jaja, sov godt og drøm søtt.

-Hannah EmiliiaSom dere ser fikk jeg ikke sove.. Jeg er veldig trøtt, men smertene holder meg våken. Jeg har kjøpt Photoshop til iPad, og prøvde det litt nå isted, likte det veldig godt. Jeg redigerte litt på et bilde av Leo for og teste. Her er det:

La på litt mer blur for og få en "drømmeeffekt" også redigert litt på kontrast og lys. Hva syns dere?

Nå skal jeg gjøre et forsøk til på og sove, før det blir verre igjen. Ha en fin dag folkens :) god natt.

-Hannah Emiliia
Akkurat nå kan jeg si med hånden på hjertet at jeg HATER fotosiden min.  For noe dritt!     Jaaa, det var noe feil med svarthvit siden min, så jeg skulle fikse det.. Det gikk som dere skjønner ikke bra, og mistet masse greier og fremsiden funket ikke engang.  Så nå holder jeg på og bygge designet på nytt!   Jeg har holdt på nå i hele dag, og er døds sliten i hodet.. Men kan ikke la siden stå så stygt som nå... Haha.. 
Kommer til og gjøre litt og litt, men nå er målet mitt og få siden opp og gå igjen, og at jeg kan legge inn bilder som jeg vil.  

Html og css går meg på nervene.  Men skal få det til!      Har også ryddet i alle filene til siden min.. Tok sin tid, men nå skjønner jeg iallefall hva som er hvor, og hva jeg kan slette og ikke.  Det gjør det endel lettere.  Har tenkt til og lage et helt nytt design til siden, men det blir nok ikke nå!  

En uke til jeg drar!   Gleder meg til og ligge på stranden og spise isbiter!      

Det kommer også en ny "knapp" på siden som heter 'utstyr'.  Så får dere se hva jeg har, og bruker når jeg tar bildene mine :)    

Nå skal jeg stresse en liten stund til før jeg legger meg.  Er ganske dårlig, så håper det går uten problemer (tviler)  Så jeg kan legge meg!  


Håper dere har hatt en fin helg!  Jeg gleder meg VELDIG til og se Elena og Adela igjen! Har ikke sett de siden februar eller noe, når Adela kun var 4-5 mnd.  
Håper jeg orker og dra til de iløpet av uken!  Og kanskje ta litt bilder av henne, hvis jeg får lov av Elena, hehe :D  

Fikk en grønn ipad ledning og en penn, med ipad penn bakpå i posten i dag!  Nå tror jeg alle pakkene er kommet..  Så ingen fler pakker på meg på en stund.  
Er veldig fornøyd med alt.  Så skal inn og rate de 5 stjerner etterpå :D    

Nå hører jeg noen katter sloss!   Håper ikke det er Leo.... Selvom det helt sikkert er han.. Fæl på slossingen..   Jeg har jo sagt at det er påtide med kastrering på han, før han blir helt stygg av arr og sår og gir halve åsane kattunger...   Men får ikke lov av mine brødre og nevne kastrering, hahaha.  

God natt folkens, vi snakkes senere!  


- Hannah Emiliia 
Heihei folkens!  Ble litt seint dette.  I dag var jeg ute i hagen en liten tur og tok noen bilder.  Jeg tok mine første RAW bilder.  Jeg måtte jo finne ut hva de fotografene maste om, hehe.   Og jeg er positivt overrasket!  Jeg trodde egentlig at man gjorde det samme som og etterbehandle et bilde som er ferdig, men det var mye lettere, og det ble mye finere med bedre kvalitet, uten og måtte gjøre så mye mer med det.  Jeg har åpnet noen av de og lekt meg i photoshop, så dere skal få se noen av bildene jeg tok idag.    Var deilig og komme seg utenfor huset, selvom jeg ikke kan gå noe særlig.  Bare en tur ut i hagen hjalp på.   Her er noen av bildene jeg tok : 
Jeg ble veldig fornøyd, og kommer nok til og ta fler bilder i RAW. Eneste problemet er at det tar mer plass.  
iallefall siden jeg tar i jpeg itillegg, så jeg har de vanlige også.  Når jeg er hjemme er det greit, for da kan jeg 
bare tømme minnekortet, og hive bildene inn på macen, men når jeg skal til syden nå f.eks. Så har jeg bare ipaden min,
og jeg kan jo legge endel bilder der, men tror ikke den tar raw filer.    Når jeg får råd skal jeg kjøpe meg enda et minnekort! 

Jeg tok også et bilde oppover her, for og se hvordan det ble, og jeg ble kjempefornøyd, himmelen ble blå, akkurat som himmelen var blå! 
og alle fargene ble riktig.   Litt morsomt at jeg tok bilde igjennom mitt skitne vindu...  Men jaaa, her er det!   Her skal dere også få se det uredigerte bildet, så dere ser hva jeg mener... 

Skjønner dere hva jeg mener?!   Det over er beskjært litt, men det er akkurat samme bilde. 
øverste RAW, nederste uredigert jpeg. 

Hva syns dere om bildene?  Kommenter hva dere syns :) 

Nå skal jeg legge meg tenkte jeg.  Jeg er iferd med og snu døgnet mitt helt på tryne igjen, desverre.  
Det kommer også fler bilder ut på siden min snart, jeg sliter litt med noe.. Meeen vet ikke hva.  
Det vil bare ikke funke og oppdatere albumene, og det er sinnsykt irriterende og prøve og fikse noe, 
når man ikke ANER hva som er problemet.   Jajaa, jeg klarer det til slutt! Dette har faktisk vært et problem
før, men når jeg ikke får til noe, gjør jeg bare alt mulig for og få det til, og da går det til slutt, men aner ikke 
hva jeg har gjort etterpå..   

God natt, sov godt og drøm søtt!     Bare en uke til kypros forresten! wiii  


-Hannah Emiliia. 
Hei! Nå er det veldig seint (tidlig) og jeg får ikke sove! Selvom jeg egentlig er veldig trøtt.. Jeg er kvalm og har veldig vondt i magen.. Håper det går over fort, for jeg skal til Elin i morgen. Hun skal ha jentekveld hos seg :) langt utpå Sotra :o
Jeg gleder meg! Men hvis ikke formen blir bedre orker jeg nok ikke :(
Tror den ekstra energien jeg lever på svikter meg litt nå.

16 mai var jeg ute, og det gikk ikke heelt som planlagt. Det var veldig gøy innimellom men ble endel tull jeg helst skulle sluppet.. Og etter det har jeg vært litt nedfor, og tenker endel på ting igjen.
17 mai var fin. Litt redusert osv men. Vi var hos helga og de på middag og ellers bare slappet jeg av. Skal innrømme at 17mai for meg i år var mest vanskelig. Holdt meg unna tivoli og sukkerspinn, og prøvde og late som den dagen bare var en vanlig dag.

Jeg drar om 1 uke og 2 dager og jeg gleder meg utrolig mye. Sol og varme.. Åh, er godt og tenke på. Jeg sitter inne på siden og ser på bilder derfra nesten hver dag, Hehe. Skulle ønske jeg kunne flytte ned dit et år eller noe, det hadde vært deilig det...

Godpus koser seg på saueskinnet mitt :)

Nå skal jeg prøve og sove litt, så håper jeg at dere sover godt. Noen av dere skal kanskje opp snart :o
God natt og sov godt, håper dere hadde en bra 17 mai!

-Hannah Emiliia.
Hei! I dag fikk jeg 2 nye klokker i posten, en blå og en rosa. Jeg liker de veldig godt. Er samme type som den hvite jeg har. Her er bilde:

Jeg går ikke med to klokker altså.. Bare for og vise dere! Jeg likte de veldig godt.

Jeg var i byen i dag med Linn og spiste kebab og gikk i butikker. Så møtte vi Kenny. :) Jeg kjøpte meg noe undertøy, en bikinitopp, en jakke og en topp :)
Veldig glad jeg fant den jakken, har lett etter sånn lenge, så er veldig fornøyd med den :) pakken fra motehus er også kommet, så den skal jeg hente på posten i morgen :D

-Hannah Emiliia
nå er jeg sliiiiten.   Jeg skulle egentlig være med Marita ut og ta bilder av de da de gjorde russeknuter, også fest ikveld.  Meen så skal jeg fortelle dere noe så festelig som at  - Kreftene mine tok slutt.   Utrolig kjedelig. 
Men jeg fikk tatt noen bilder i dag da, av katten min Leo.   Tror noen av de ble ganske bra, ble fornøyd.   Mamma vil "kjøpe" det ene og ha det på veggen. :)
Ja, dere kan jo få se på noen. :) skal legge ut på siden min også, men har litt problemer med noe, så får ikke lagt inn noe enda.  Men skal prøve og få fikset det ganske fort.Også må jeg bare få sagt at jeg ELSKER kameraet mitt.  Jeg har jo ikke fått brukt det så mye siden jeg kjøpte det, men kjenner når jeg bruker det at jeg holder i kvalitet, og jeg blir glad av hele kameraet, det er så flott.  Og det går så fort!  Slipper det der "busy" dritet jeg slet med før med det gamle kameraet.     Nå er det 2 uker til jeg drar og jeg kan ikke veeente.. Og der skal jeg få tatt masse bilder :D   Eneste problemet er den satans skulderen, blir så sliten av og holde kameraet lenge.  Men det skal gå.    Kanskje det blir noen fler bilder i morgen?  Håper det.  


 Hva syns dere om bildene ? Nå skal dere også få inn et trøtt sminkefritt nattabilde fra meg.  


Sov godt og drøm søtt alle sammen!  


-Hannah Emiliia 
I dag fikk jeg 2 pakker til, i den ene var det 10 par falske øyevipper og i den andre var det tastaturcase til ipaden! Er veldig glad nå, for var litt redd den ikke skulle komme før vi dro, men det gjorde den! Jeg skriver forresten på den nå! Wiii og den er rosa! Eivind foreslo jeg skulle ha skikkelig emo stil når vi skulle dra, forså og dra opp denne! Dere vil skjønne den spøken når jeg legger ut bildet av den, hahaha.

pakkene før jeg hadde åpnet :)

HER ER DEN! Hva syns dere? Jeg digger den! søtsøt.

Og sånn ser den ut når den er lagt sammen. Enkel og fin og ha med seg.


Nå angrer jeg litt på at jeg ikke satte ipaden på ladning i natt. For nå må den snart lade, og det passer ikke inn i mine planer.

I natt var det sykt skummelt, jeg ventet på at huset skulle rase, det blåste så sinnsykt ute. Og det blåser og regner skikkelig i dag også. Kjedelig.. Har ikke hatt tv siden i går pga. været. Håper det blir fint til paradise hotel!! Så jeg slipper og prøve og se det på dette elendige nettet vårt.. VIL HA FIBERNETT!! håper telenor leser dette innlegget og syns sykt synd på meg og kommer og innstallerer skikkelig nett rundt her.

Det som er allermest plagsomt er kanskje at mamma og de ville kjøpt det, om det gikk. Men de har ikke bedre nett her vi bor, desverre. BYGG UT FIBERLINJE TIL TERTNES, please.

Nå er innlegget kommet langt ifra der det startet, men uansett så er jeg glaaad. Jeg har fått meg rosa tastatur :D

-Hannah Emiliia.
I går skulle jeg egentlig bare være hjemme og slappe av, fikk besøk av Maja, som var veldig koselig.  Ser henne ikke så ofte for tiden..   Håper virkelig de skal være i sandefjord samtidig som meg! 
Meen ja.. jeg skulle egentlig bare være hjemme og slappe av.   Men så snakke mona til meg i chatten og spør om jeg er med Linn, siden Linn skulle til henne den kvelden.  Det var jeg ikke. Men så ba hun meg også komme, så jeg ble med jeg også.  Vi var der en stund også dro vi videre til byen, og da ble jeg med der.   Det var veldig gøy.   Vi var på fotballen (etter vi hadde kjøpt oss kebab, nammi) Og der møtte jeg fler kjente.  Vi var der en stund, men så fant vi ut at vi skulle gå ut og puste litt, var så sykt mange folk der inne.  Men når vi skulle inn igjen kom ikke Linn inn fordi vakten mente hun var for synlig beruset.  Noe som igrunn var litt morsomt, for hun så ut som hun gjør til vanlig.. Vi andre derimot.. vi fikk komme inn, men vi så ikke akkurat edru ut. Så da dro meg, linn og peter hjemover. Vi sto på statoil en stund, og kjøpte oss en pomfri og pratet.   Så dro vi hjem.    Hadde en veldig fin dag :)   Ja så når vi kom hjem snakket vi videre på msn,  ble ganske morsomt.   Når jeg først la meg sovnet jeg sykt fort, og sov til laangt på dag dagen etter. Og for første gang ble jeg ikke kvalm dagen etter!  var slapp og vondt i hele kroppen og sånt, så jeg slapp ikke helt unna, men jeg slapp kvalmen!  wii  

I dag la en fyr som heter Kenny meg til på facebook.  Han var hos Mona i går han også, og jeg pratet litt med han der.    Han husket ikke hva jeg het, så han sa han hadde brukt tid på og finne meg på facebook, bare ved og huske hvordan jeg så ut.   Ble litt imponert over det altså.  Han var morsom, og vi hadde en passe rar samtale, før han stakk og la seg.  Stakkaren må jobbe UTE i morgen!   Virkelig heldig der altså, med det fantastiske været.   Vi fant ut at været har hangover etter de fine dagene som var.  Nå får vi igjen!    

Når vi snakker om været gleder jeg meg bare så utrolig mye til kypros!  :D     Hvis jeg orker i morgen skal jeg ut og ta litt bilder! Kjenner det begynner og bli en good stund siden sist!  Og jeg har jo fått nytt stativ og greier!  Bursdagsgave fra onkel og tante.   
Ja, også håper jeg på LITT bedre vær da...  Hvis ikke kunne jeg kanskje prøvd meg på noen nye dråpe bilder?  Vi ser i morgen :D  

Nå er det vel påtide og legge seg her, jeg kjenner trøttheten kommer sigende.  

Håper dere har hatt en fin helg!  


-Hannah Emiliia 
Ja igår fikk jeg 2 pakker til i posten! Sminkekoster, som er utrolig gode og myke. Jeg har funnet sånne i Norge før, men de var kjempekjempe dyre! Men nå eier jeg altså noen sånne :D også en reisevippetang.. Haha.. Den knirker og er egentlig ganske dårlig. Men måtte jo testes det også!

Veldig fornøyd! Jeg elsker og få pakker, hehe... Bare 2 uker til syden nå, og jeg gleder meg så sykt masse!

Håper tastaturcasen til iPaden kommer før vi drar! :)

-Hannah Emiliia
Jeg gikk inn på facebook og skulle se hva som skjedde i daag....  og da kom jeg over at motehus hadde fått inn nyheter, og da må jeg jo se..  Jeg så plutselig et bilde av en blå capribukse, og den var veeeldig fin, så da måtte jeg jo bestille den.   Det sto at når jeg hadde kjøpt den, var jeg 250 kr fra og få gratis frakt, så jeg så litt innpå der, og fant noen fine sko.  Så da la jeg til de.  Og da jeg skulle betale, så jeg en blå kjole.. og da måtte jeg jo nesten ta med den også.    Også fikk jeg nesten panikk, for at de skulle forsvinne ut av handlevognen, som skjer litt for ofte.  Og siden det bare var 1 igjen av alle tingene, måtte jeg nesten forte meg og betale.    Men da jeg kom til kassen, så jeg at den det var fri frakt på, ble uten sporingsnr, og det har jeg driti meg ut på før.   Med extensionet mitt i vinter.   Så da måtte jeg betale litt frakt likevel.    Det ble alt i alt 1112,- kr.    Og det er jo ganske bra, for både bukse, kjole og sko.   Gleder meg til det kommer i posten! :D    Vil dere se bilder? klart dere vil.  


 
Bukse  -  469,-Sko  -  304,-

 

Kjolen fant jeg ikke bilde av nå, siden jeg tok den siste isted.  Så når jeg trykker på
den kommer det bare opp at varen er utsolgt, så jeg får ikke se på bildene.  
Men er er den samme, bare i grønn.  Jeg har kjøpt Blå! :) 


Kjole  -  280,- 


Jeg gleder meg til de kommer.  Er godt med litt nye klær!   Syns sommeren kan komme for fullt her nå altså!  vi har jo alle værtyper iløpet av en dag, hver dag..  
Kypros om 2 uker og 2 dager da,  (Eller som jacob sier, 364  timer) gleder meg max!! :)     

Bare sånn btw.. så regnet Jacob ut hvor mange timer det var til vi skulle dra på sånn 2 min her på kjøkkenet når jeg spurte om han gledet seg.   Haha, skjønner ikke at det er mulig og regne ut sånt så fort.  Og nå la han på at det er 22.020 minutter ELLER 1.666.600 sekunder ELLER 1.666.600.00 millisekunder om du vil..   Og nå ble han litt fornærmet fordi jeg hadde tatt med alt, bortsett fra dager. så det er altså 16 dager.   Nå tror jeg ikke vi mangler noe, hahaha.    WIHU vi GLEDER OSS! 


-Hannah Emiliia

 
Koste meg på nattåpent med Linn og Peter i dag! Skal aldri gå med de to i undertøysbutikken igjen... Faen så kleint. Men bortsett fra det hadde vi det veldig gøy. Jeg fikk meg endel nytt, Linn kjøpte ingenting, hun var mer opptatt av og gjøre narr av hva jeg kjøpte som alltid xD og Peter var morsom og ha med. Tror ikke han kjøpte seg noe. Bortsett fra en hvit tusj på panduro :p
Jeg kjøpte noen nye armbånd, en dongeriskjorte, en bikini, 2 topper, en langermet, 2 hårkurer og en leave in kur.

Her er armbåndene, de to med nagler kjøpte jeg i dag, de andre kjøpte jeg sist meg og Linn var på senteret. Resten av tingene har jeg ikke her inne, så de har jeg ikke bilde av.

Jeg håper Linn og Peter også hadde det gøy :) de fikk iallefall en del unger og gi russekort til! :p

Jeg angrer litt på at jeg logget på dataen, for jeg hadde en veldig fin dag frem til nå. Men den måtte noen ødelegge. Glad Linn er på msn, hun får meg alltid til og le <3 :)

Håper dere får en fin helg! :)

-Hannah Emiliia.
Jeg er litt treig på oppdateringer i blandt.  Men av og til får jeg en sånn greie med at jeg ikke har lyst til og skrive noe på nettet i det hele tatt... Men det varer aldri lenge, som dere vet.  Haha.  

På tirsdag var jeg på sykehuset for og få sjekket skulderen igjen.   Den var -som jeg allerede visste-  utav ledd igjen.   Det blir ny operasjon.  Han var litt bekymret siden skulderen min går utav alle veier, mens det "vanligste" er fram og ned.   Så de må kanskje gjøre noe tilleggs greier så den ikke skal gå ut bak heller.   Jeg må si at nå som jeg har fått beskjeden om at det blir operasjon, blir jeg redd. Jeg visste jo egentlig hva han kom til og si, men jeg ble kvalm da han sa det.   Flytte bein, sener, og trekke sener og bein igjennom andre sener.. nei æsj.   Høres utrolig ekkelt ut, og vondt.   Den forrige operasjonen var utrolig smertefull, og da strammet de opp noe greier..  Mens denne blir mye større, og sikkert minst like vond.  Denne gang bør de bare drite i det jævla hjerte mitt og bedøve alt som skal bedøves!  
Jeg gruer meg kanskje aller mest til fatletiden, og opptrening.   Bare prøv folkens, og gjøre ting uten høyrearmen deres (hvis dere er høyrehendt)  eller venstre om dere er venstrehendt.   Er faen ikke lett! :P 
MEN jeg gleder meg til den sitter på plass igjen!  Det er utrolig tungt, vondt og plagsomt og bære på sin egen arm.   Jeg mister følelsene i fingrene og mister kreftene i armen.    Så jeg gleder meg til den er bra igjen!   Til etter operasjon, fatletid og opptrening, når den er ferdig! Ah, det skal bli så jævlig deilig! 

Jeg syns det er kjipt at jeg ikke får gått på skole neste år.  Jeg var jo kommet inn akkurat der jeg ville inn. Håper jeg får utsatt året, eller at jeg kommer inn når jeg søker på nytt.   Men jeg vil også inn på en annen.  Så hvis jeg kommer inn på begge sliter jeg nok med og velge!     Men nesteår går vel til og trene opp igjen armen etter operasjon, også finner jeg vel noe annet og gjøre også håper jeg.  Selvom det er slitsomt nok og gå på fysio.     

I dag skal jeg på nattåpent med Linn, og det gleder jeg meg til! Jeg hadde flaks og fikk pengene i går, siden jeg egentlig skulle ha de over helgen! Wii :D
Så se om jeg finner meg en bikini da, noe som er VANSKELIG.   Jeg pleier og kjøpe sånn skikkelig bikini på undertøysbutikk..  Meen der hadde de ingenting fint nå.  Bare til 60+ ...  
Tenkte og dra med linn til byen en dag og se der om de har noe, og der har jeg jo gavekort også.     Men i dag tror jeg vi holder oss i åsane :)     Jeg skal møte henne på senteret kl 19.  
Siden Linn ikke våknet før nå nettopp!  xD    ( hun er nesten verre enn meg :o )    

Jeg fikk enda en pakke i posten i dag også, en grønn klokke! 

 
Tok bildet fra ebay, der jeg bestilte den.  Siden jeg ikke har tatt bilde av den selv enda.  
Jeg likte den, hehe!   Jeg er jo vanligvis ikke så glad i grønt, men likte den her, sterk farge. 
Gleder meg til den rosa, og den blå kommer :D    
(Hehe ja, jeg gikk litt bananas og bestilte 4 klokker, MEN 4 klokker kostet 100 kr!! Billigbillig.  Og de funker supert! ) 


Håper jeg finner noe fint på nattåpent i dag, og at de har masse salg :D  Wii  

Skal noen av dere på nattåpent i dag? :)   
Har dere handlet på ebay? 

Ha en fin dag! 


-Hannah Emiliia. 
Jaa dere har jo sikkert hørt om min ebay shopping.. Og når alle tingene kommer i forskjellige pakker ser det litt galskap ut. Pappa kom inn i dag og lurte på hva i helsikken jeg egentlig driver med, for da var det 8 pakker til meg i postkassen! xD wihuu, jeg liker pakker.

Her var det jeg fikk i dag. Alt er fra ebay bortsett fra kossene, de fikk vi byttet siden mine var blitt ødelagt. Liker evighetsgaranti! :) er veldig fornøyd! Elsker den hvite klokken :D og vi er nok ikke ferdig enda, fortsatt masse som ikke er kommet xD
Har også kommet en pakke til meg fra smartguy.no har bestilt noen tskjorter derfra. Men den må jeg hente på posten, så venter til pappa kommer hjem. Gleder meg :D

-Hannah Emiliia
Ja sånn ser det ut utenfor nå. Det snør!!! 5 mai!! Liker ikke. Nå blir jeg skikkelig glad jeg skal til syden i slutten av mnd. Hehe. Som dere har fått med dere var det sykt kaldt ute i går, og nå snør det.. Neineinei!! Vil ha SOMMER!!

Men det snur fort da, for mens jeg skrev dette har det blitt blå himmel og sol ute.. Kan det ikke bare være sol hele tiden? :)

-Hannah Emiliia
Jeg lover dere.. JEG FRYSER SÅ JÆVLIG!     Jeg har vært ute med Cecilie, Tor, Linn og Peter fra 8 tiden til 2 i natt, og når jeg kom hjem var jeg så kald at jeg ikke kjente kroppen min.   Og da gikk jeg og tok sol i 20 min, da begynte jeg såvidt og kjenne prikking i huden, men huden var fortsatt iskald.. er det mulig?  Jeg hadde tilogmed slått AV viften, så det var full varme inni der...   Nå ligger jeg under dyne og teppe og prøver og få opp varmen, noe som ser ut til og funke dårlig.   Noen tips?!  jeg fryser ihjel her.    

Jeg har hatt det gøy da, er gøy og være litt ute igjen!  (og jeg tror ikke jeg var den eneste som frøs)  

Jeg lurer litt på hva man skal med natteravner når man har linn, for hun passer mer på enn de altså, hun fulgte tilogmed peter helt hjem på døren fordi han var litt sjanglete.  
Ja, når vi hadde stått der litt kom det politi, natteravn og MCravn bort til oss på 15 min..   Sånn går det når man henger med statoil russen.    

(Ja, statoilrussen er de russene som hang på statoil i 8timer++ forrige helg.   Noen av de var der faktisk i 12 timer, haha! Så fant vi ut at de var statoilrussen 2012. )

 Uff, jeg gruer meg skikkelig til i morgen altså!   For kroppen min reagerer veldig på kulde, så imorgen blir ingen god dag.  

På tirsdag er det sykehuset, med skulderen.  Og jeg gleder meg til og få et svar på hva de kan gjøre med den! Og hva som skjer til høsten osv.

Nå har jeg nettopp hatt tidenes rareste telefonsamtale, med en jeg ikke vet hvem er.  Eller jeg vet hvem han er han som eier telefonen, men ikke han som snakket.
og han sa faen meg mye rart, men var ganske morsomt da.   Først ringte han og spurte hvem jeg er, også sa han at han ringte feil og la på.  Så ringte han opp igjen og spurte hvem jeg er, og da var det plutselig meg han skulle snakke med, og snakket med meg i 22 min, haha!   Jaja, nattens humor.  

Nå tror jeg at jeg skal prøve og sove, skal iallefall prøve og få opp varmen og slappe av litt :P    

Håper dere får en fin helg folkens!  Noen planer? :)  


-Hannah Emiliia. 
Hei og god kveld/natt!   I dag har vært noe dere fleste ville kalt en slapp dag.  Jeg sov lenge, har sittet og spilt gitar, sett på tv og slappet av.  Men jeg er kjeeempe sliten.  Vanskelig og få til 2 av de grepene, men skal nok gå til slutt.  Jeg liker sangen, så det hjelper jo.   Jeg fikk pakke i posten i dag også! jeg elsker pakker.  jeg fikk faktisk 2, når jeg tenker meg om.   Jeg har bestilt en haug med ting fra ebay, som jeg sikkert har fortalt dere før. men jeg trodde det ville bli samlet og sendt i en pakke til meg.  MEn jeg får i posten sånn en og en ting, haha.   bra jeg ikke må hente en og en ting på posten iallefall, det ville vært flaut.  Men i dag fikk jeg en rosa ipad lader.  Love it.  Og en grå topp fra motehus.no.   har faktisk ikke prøvd den enda, men den ser fin ut :D håper den ikke er for stor rundt meg, siden det er tupetopp. Prøver den vel i morgen.   Jeg er veldig dårlig på og ta bilder av klærne og tingene jeg kjøper..  Litt rart igrunn, for og ta bilder er det jeg er mest glad i. Men og ta bilder av klær og sånn liker jeg ikke, for bildene blir bare dumme, og enten må jeg ha de på meg og ta bilde av meg med de, eller ta bilde av de bare, når de ligger, og sånne bilder blir som oftest dårlig, og man får ikke med seg hva jeg prøver og vise. sååå det blir som oftest ikke noe av.  Men om noen har VELDIG lyst, skal jeg heller prøve.  :P   Nå sitter jeg og snakker med linn og et par andre og tegner, jeg har begynt og tegne endel igjen, og jeg føler jeg får det til for tiden også. går litt i perioder det der.  Planlegger også og male.  Men jeg har ikke så mange lerreter, og jeg får liksom aldri begynt. siden jeg er usikker på hva jeg skal male.. jeg har 4 små lerreter jeg tenkte og enten male oss 4 søsken på, i matchene stil så de går sammen liksom.  eller blomster -med ganske mye farger.  tenkte en stor blomst på hver, i forskjellige farger og en bakgrunn som får de til og henge sammen.  Haha, så igrunn rart ut at det var de to tingene jeg vurderer, for det var jo to helt forskjellige ting.  Jaja..  Forslag?   

Er godt og være litt bedre, føler macen min har vært litt ensom i noen dager nå. Så nå orket jeg og komme meg helt fra sengen og bort i stolen og sitte en liten stund. :)  
Har også gått en tur i dag, det var godt og komme seg ut, men ble utrolig svimmel og tungpustet.   Kom faktisk hjem 21:30 akkurat, selvom jeg ikke så på klokken. PERFEKT! Da rakk jeg paradise!  
Og Kristin gikk ut, noe jeg er VELDIG fornøyd med.  Nå er iallefall halvparten av mobberne ute.   Christina er det litt vanskeligere med, for jeg liker ikke at hun er med på det gruppe greiene, og at hun mobber. Men samtidig er hun ganske morsom. I starten likte jeg henne godt, men nå mye mindre, mobbing er ikke ok.   Andreas og Camilla må gjerne gå ut de også!    Jeg liker Miguel, for han sier og gjør det ingen andre tørr.  Han er tøff.  Spesielt siden han ble så dårlig tatt imot, og ble mobbet der inne.  Jeg liker måten han tar det på, og at han hiver de ut.  :)  

Nå tenkte jeg og legge meg, men om jeg kommer så langt blir spennende og se!  


-Hannah Emiliia. 
Hei!
Idag har jeg vært på gitar, senteret med Linn og hjemme hos Linn og så paradise! Sprek dag! Ja, iallefall for meg. Men det har vært en veldig fin dag. nå er jeg utrolig sliten og det skal bli godt og sove. Først nå når jeg skrev det så jeg hva klokken var blitt!

På gitar begynte vi på en ny sang.
Eric Clapton - Tears in heaven
Heter den. Veldig fin sang, men vanskelig og lære. Første gangen jeg prøvde kom det ikke en eneste lyd.. Men er blitt litt bedre, og jeg skal få den til, tilslutt. Hehe. Gleder meg til den sitter, det blir bra!

På senteret skulle jeg se etter sandaler og bikini. De hadde ingen fine bikinier på undertøysbutikken, så ble ingen bikini. Meg og Linn skal til byen en dag og finne, itillegg til og se litt rundt :)
Men ble 2 par sandaler, 2 topper, 1 tskjorte, 1 dongeri vest, 1 knallrosa bh, 2 armbånd og et naglebelte. (elsket det belte!) så er veldig fornøyd.
Kom skjermbeskytter til iPaden min i posten i dag. Har kommet 2 av tingene jeg bestilte på ebay nå. Håper resten kommer fort :D !

Så var det hjem til Linn og se paradise hotel. Er alltid like morsomt og se på sånt der! Haha.

Har iallefall hatt en fin dag. Det håper jeg dere har hatt også!
God natt og sov godt. Det skal iallefall jeg! :)

-Hannah Emiliia.

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - mai 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.