Hei mine venner!  Nå sitter jeg å rydder i musikken på telefonen og leser 2 bøker om metal clay. De er gøy å lese i.  Det ser så utrolig lett ut å lage ting, men det er det ikke.  Jeg lagde 2 ringer i dag. De er ikke stekt enda, så jeg er jo ikke ferdig.  Så gleder meg litt til å steke de, for da skal jeg bruke min nye ovn. Jeg kjøpte den i desember, men har ikke prøvd den enda. Håååper den funker som den skal ! 

Etterhvert når jeg får det bedre til, og gjør det raskere, skal jeg prøve å lage mer avanserte ringer/smykker.  Med diamanter og skrift osv..  Jeg har iallefall utstyret jeg trenger nå, så da er det bare å øve! 
Men nå først lager jeg bare vanlige ringer uten pynt.  



Dette er instagram bilde fra før i dag.   Er ganske rart at leiren er sølv.   Når jeg steker den forsvinner all leiren ut av den og det er bare ren sølv igjen. Leiren ligger bare i et tynt lag rundt ringen, som jeg må pusse vekk.   Så jeg er omtrent halvveis.  Håper de blir bra! 

Legger ut bilder av de når de er ferdig, hvis de blir bra! 

Nå skal jeg legge meg.   Så plutselig at neste dag egentlig har begynt, haha.  
Når jeg kjenner etter er jeg igrunn veldig trøtt også. 

God natt!  

- Hannah Emiliia
 




Hei og hallo!   I går var jeg med Linn. Vi dro til byn for å spise kinamat og shoppe. Vi shoppet litt først, så spiste vi (maten var kjeeempegod. med rar dessert. haha) også shoppet vi litt mer etterpå! 
Rundt halv 9 gikk vi til bussen, og ventet. Det var utroooolig kaldt. Heldigvis måtte vi ikke vente så veldig lenge. Når vi kom fram gikk vi innom butikken, og der fant vi den nye twilight filmen, som jeg ikke hadde sett enda, så jeg kjøpte den.  Vi gikk opp til Linn og så paradise først, også så vi twilight etterpå.  i 2 tiden i natt tok jeg en taxi hjem. Da var jeg veldig sliten.

Formen i dag er overraskende god.  Det vil si, jeg kan stå på beina og gå ganske normalt. Jeg har vondt i kroppen, men ikke så mye som jeg forventet.

Jeg skal selvfølgelig vise dere litt innkjøp.


Her er hele bunken.  

 • 11 topper
 • 1 skjorte
 • 3 bukser
 • nyeste twilight filmen
 • undertøy og sokker
 • håndkrem og mascara


Neon rosa - svart - lys mintgrønn



"Love is all you need" militærgrønn - Hvit med hodeskalle


Blå - Lyseblå


Mørk grå - Neon rosa


Lys denim skjorte - Neon gul/grønn treningstopp (den knæsje fargen kom desverre ikke helt frem på bilde)


4 vanlige tskjorter. 2 hvite, 1 blå og 1 svart. 


hvite sokker, svarte sokker, undertøy, film, mascara og håndkrem.

Jeg er kjempefornøyd!  Og det var veldig gøy å være med Linn. Håper ikke det er alt for lenge til hun kommer hjem på besøk igjen! 

Hva syns dere ? 
 

-Hannah Emiliia




Hei!   I går hadde jeg besøk av Linn, det var koselig. Vi pratet, så på serier og tok bilder med polaroid kameraet mitt! Det var litt kult ,for jeg har ikke prøvd det skikkelig enda! 
Også lærte jeg henne å lage makramé armbånd. Hun fikk det bra til, selvom hun er veldig overnøye, haha. 
Og Linn har bursdag i dag!  Hipp hurraa!  Gratulerer med dagen :) 


Fikk ikke heelt til fokusen når vi ikke kunne se på skjermen, haha.



I går var det også earth hour, så når Linn kom på besøk var det helt mørkt i huset.  Jeg tente noen stearinlys så det skulle være noe lys på rommet. 
Også satt vi å pratet i mørket, haha.   

(Glemte å poste innlegget, så det er altså skrevet 24 mars)


Deltok du i earth hour? 


- Hannah Emiliia




Hei!   Jeg har tatt noen bilder av meg selv igjen.  Det er gøy å øve på selvportretter, selvom det er mye vanskeligere enn å ta bilde av andre, syns jeg. Tror de ble ok. Fikk iallefall mange flere likes på facebook enn jeg pleier, haha. 

Hva syns dere? 
Og hvilket likte dere best? 

-Hannah Emiliia




Hei hei!  Jeg satt å så igjennom bildene mine da jeg fant noen fra bursdagen min.  Jeg hadde nesten glemt å vise dere den fantastiske gaven fra Isak! Oi oi oi, krise. 


Ja, dette er da en blomsterpotte med vissen lyng i....   Det var en intern spøk her i huset, de er det forsåvidt mange av. At Isak skulle stå for hoved ansvaret for å kjøpe gaver....
Her ser dere hvordan det ville gått. Det var dritmorsomt.

Tusen takk Isak, veldig vakker. Haha.  

- Hannah Emiliia 




Heihei!  Nå sitter jeg å spiller sims, skriver dette innlegget og snakker med noen venninner.   Jeg ble veldig glad for at så mange kommenterte på mitt forrige innlegg!  Tusen takk.  
Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg fikk til bursdagen.  Jeg har ikke orket å ta bilder, så jeg bruker forskjellige nettsider sine bilder.  Håper dere tilgir meg for det, hehe. 

 

 • Time capsule


Den kan fåes HER.  Jeg har den med 3 tb


 • Minnekort


Kan fåes kjøpt på de fleste elektronikk butikker.  Jeg fant bare bilde på google. Jeg fikk 2 stk, 16 gb. 


 • Sims 3 Studentliv


Det er kjempe gøy! Syns jeg. De har tilogmed fått smart telefoner, wihu.  Så nå blogger jeg på sims også. 


 • Genser


Lys mintgrønn, fåes kjøpt HER


 • Shorts




Svart, fåes kjøpt HER


 • Jakke


Lys kakigrønn, fåes kjøpt HER


 • Cargobukse


Mørk kakigrønn, fåes kjøpt HER


 • Vest


Naturhvit melert, Fåes kjøpt HER


 • Topp


Svart, fåes kjøpt HER


 • Penger


Google bilde, altså.  hehe. 


Er kjempeglad og fornøyd! Og en stor takk til de som gjorde dagen min bra! 

Og til Ruben som kommenterte det andre bursdagsinnlegget, du har helt rett.  Det er en gave i seg selv at Eivind var hjemme ♥ Verdens beste storebror.

-Hannah Emiliia




Hei og hallo!   Nå har jeg akkurat gjort ferdig mitt første selvportrett.  Må bare si at det er utrolig kleint å stå forran kamera, spesielt når det ikke står noen bak.  Haha. Bortkommen fotograf. Jaja, uansett. Jeg tror det ble ok!  Dere skal få hjelpe meg å bedømme det.  Så jeg blir veldig glad om dere kommenterer deres mening. 


Sånn ble det!  Og håret mitt har begynt å bli langt, wiii. 

Hva syns dere? 

-Hannah Emiliia. 




Hei!   I går hadde jeg bursdag, så nå er jeg hele 20 år!  oi oi oi...  Not good.  Men ja, hadde en kjempefin bursdag her hjemme, og fikk mye fint!   
Eivind var også hjemme, men måtte reise ut igjen til skolen senere på dagen.  :)  


Nammm...  Mamma bakte vanlige boller og skillingsboller og lagde brownies! :)


Bursdagsklem fra min vakre pus, Leo :)  

Kan legge ut hva jeg har fått i morgen eller noe :) 

- Hannah Emiliia.




Heihei!  Nå skal jeg vise dere litt av mine ønsker for våren.  Ja litt av, for jeg har veldig mange. Haha.  Som nr. 1 ligger såklart en bærbar mac, men det blir det nok ikke noe av på en stund. Jeg må spare sånn at jeg har penger til macen, og penger igjen etterpå. Men det haster jo ikke. Er bare jeg som har veldig lyst på. 

Men i dette innlegget skal jeg vise dere hva jeg ønsker meg fra ellos.  Det andre kommer etterhvert, litt og litt. Hehe.


Kjenner jeg virkelig gleder meg til sol og sommer nå!  

Likte du noe av dette? 
Gleder du deg til vår/sommer? 

- Hannah Emiliia




Hei! 

Nå skal jeg til å legge meg, men først tok jeg en dusj og prøvde ene hårkuren jeg har kjøpt.   Og den var utrooolig god.   Jeg pleier å komme ut av dusjen som et kråkereir, alt håret står bare oppå hodet som en eneste stor floke.  Og det er ikke bra når håret skal vokse!   Dessuten er det veldig stress å få ut flokene.  

Når jeg hadde tatt hårkuren i, og en "nydelig" ansiktsmaske i tryne... - Da banker det på døren.  For da var det plutselig fler som skulle ha badet... Jeg som trodde jeg hadde god tid.. æsj. 

Så ble litt stressa, men når jeg hadde skylt den ut, var det ingen floker i håret!  Wow.   Jeg håper håret er fint når det tørker, at det ikke blir tungt.  Og om det ikke blir tungt, er dette verdens beste hårkur.  


Her er den!   

Nå er det natt her.  Sov godt alle sammen!  

 



- Hannah Emiliia.




Hei! I går var den beste dagen min på lenge.

Jeg var oppe hele dagen. (Det vil si, jeg lå ikke i sengen i mørket hele døgnet)
Jeg orket å ta på meg sminke, for første gang siden nyttårsaften.
Jeg gikk turen min (dere ville nok ikke kalt det en tur. Men det er en god start for meg)
Jeg fikk pakken min fra riogrande, og jeg orket å åpne den, og prøve på meg all sikkerhetsutstyret jeg har til dette. Det var igrunn ganske morsomt.  
Jeg ryddet rommet mitt, tørket støv og vasket. 
Oog jeg sorterte smykketingene mine, sånn at det ikke ligger overalt.  

Dagen i dag er ikke så bra, så derfor snakker vi ikke om den. Men jeg har gått en tur i dag også. :)  

Nå begynte jeg å rydde i bildene mine, men kjente at motet sviktet fort der, helsikken for et rot. Heldigvis er det ryddig på macen. 


Tommel opp. 

Jeg håper det begynner å komme ok dager litt oftere. 
 

-Hannah Emiliia

 




Hei!  

Jeg har tatt et par bilder,  eller egentlig satt jeg bare å lekte med innstillingene, så jeg ikke glemmer de nå i min dårlige periode.  Jeg har ikke tatt bilder siden i sommer.  Jeg savner det veldig, men tenker ikke så mye over det siden jeg er egentlig for dårlig til å tenke på det også.   Men ble et par OK bilder utav testingen min.   Jeg prøvde først canon kameraet mitt, men det måtte jeg fort legge fra meg, for jeg klarte ikke holde det.  Så fant Nikon kameraet mitt istedenfor, som er mye lettere.  Og det har jeg jo faktisk ikke prøvd enda!  Kjøpte det i desember. 





Jeg klarer ikke helt å bli enig med meg selv hvilke av de som ble best.  For jeg likte vinkelen på hånden best på det øverste, mens steinene kom best fram på det nederste.. hmm.
Eller... Jeg er ganske sikker på at jeg liker det øverste best, når jeg ser etter. 

Hvis dere lurer på hvorfor jeg har kjøpt de, så er de til smykkelagingen.  Har en plan om å sette diamanter i også, når jeg blir litt flinkere.  Men aller først må jeg jo bli frisk nok til å øve.
Ganske irriterende at nå når jeg har fått kjøpt ovnen, som jeg ønsket meg. Sååå kan jeg ikke bruke den.  Haha. Men den venter på meg den!  

Likte du bildene? 
Hvilket likte du best?  

-Hannah Emiliia




Heihei!  I dag har jeg vært på sykehuset igjen, måtte opp halv 9!! Og jeg har ikke sovet etterpå, så jeg er veeeldig trøtt og sliten nå.  Dagen i dag har gått ganske ok. Jeg har orket å gjøre noen ting, og det er veldig veldig fint :D  Jeg har laget 4 armbånd, til nå.  Og et mislykket.  Jeg klippet for korte tråder.  Det er skikkelig gøy når man nærmer seg ferdig, også finner man ut at tråden ikke er lang nok.  Fiiiiint.  Men ja, da var jeg sliten.  

Sitter på ebay (sjokk) nå og ser på perler.  For jeg har bare sånne med små hull, og de går ikke innpå makramé trådene. for da skal jo 2 tråder igjennom. Såå må kanskje bestille noen nye :D 
Irriterer meg at mange av de fine er bare i pakker med 5 stk f.eks.  Å bestille 5 perler fra hong kong er litt teit, syns jeg.  Må være litt mer i pakken. Eller kjøpe fler pakker da, det går jo også an.

Akkurat nå orker jeg ikke ta bilde, men kan prøve å få ordnet det i morgen! :)

 God natt !  

- Hannah Emiliia 




Hei!
Lager et lite innlegg fra mobilen siden jeg våknet isted og ikke får sove mer.
I dag, eller i går blir det vel nå. Fikk jeg snorene jeg hadde bestilt. Sånne jeg skal flette armbånd av. Gleder meg til å flette noen armbånd. Men mangler perler. Så lurer på om jeg skal bestille noen. Uansett, her er bilde av haugen med snorer. Hver av de er 10meter.

Her er bunkene. Kjempeglad :D

Det er F.eks sånne jeg skal lage med det.

Nå skal jeg legge meg til å sove igjen. Natta!

Fletter du sommer armbåndene selv?
Liker du å lage ting?

-Hannah Emiliia.




Heihei!   I går fikk jeg pakke fra ebay (fikk en i dag også faktisk)  meeen ja, den jeg fikk i går var briller!  Solbriller altså. et paar par.  5, faktisk.   Forskjellige farger vettu.  Kun Amalie skjønte hvorfor jeg hadde kjøpt så mange.  Haha digger deg!  


Kjempeglad! 


Og denne toppen fikk jeg i dag.  fikk skikkelig sommerfølelse av den, og den var enda finere i virkeligheten enn på bildet der jeg bestilte den. (tok bildet fra ebay siden)  og hun jenten der må være mini, for utringningen er helt vanlig.. ikke sånn som det der, heheh

Hva syns du? 


-Hannah Emiliia 





Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits MALEREN - INNLEGG hwt93 - mars 2013


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.