God kveld! Jeg tenkte dere skulle få se et par bilder jeg tok i hagen da jeg testet de nye linsene mine! 

 

Gleder meg til det begynner og bli grønt ute, med masse blomster.. :D   
Men sneglen er vel et vårtegn det også? :)   

Er veldig fornøyd med mine nye objektiver, og gleder meg til og ta masse bilder :D 

Hva syns dere om bildene?
 

-Hannah Emiliia
Nå begynner kameravesken min og bli "komplett"  haha, jeg liker det ordet.   Jeg bestilte 3 nye objektiver for noen dager siden, og i dag kom de!  Det er jo også kjempefint vår vær ute, sol og varmt!    Så nå har jeg løpt litt rundt i hagen og tatt bilder og testet.   Jeg er kjempefornøyd. 


en 18-200, 70-300 og 50mm    
 
Hva de heter og sånn kan jeg heller skrive senere, for jeg gidder ikke sjekke, haha.    
Men de er fiine..   Skal legge ut et par testbilder senere! :D 

Jeg har jo også bestilt 4 macro filtere på ebay, men sto det tok 16-26 dager før jeg får de???  O.o  

Jeg ønsker meg også et macro objektiv, men nå må jeg spare litt.  :)     

Linn skal sove her fra lørdag til søndag, hun har bursdag, og vi skal kose oss max!  Gleder meg :D 

 

-Hannah Emiliia 
 
I dag har jeg vært hos legen, og det er ny lungebetennelse og bihulebetennelse.  Det var ikke så overraskende.   Han så også på skulderen min, og han så jo det samme som jeg ser og kjenner.  - Den er utav igjen.   Og den går ikke inn igjen heller. Den bare sklir utav leddet igjen med en gang.  Han skrev brev til sykehuset for og få de til og prioritere meg enda mer.  Jeg har time 8 mai.  Men håper jeg får komme før nå.   Det er veldig vondt.    

Jeg er egentlig mest irritert.   Jeg hadde håpet at den forrige operasjonen skulle holde den bra lenger.
Og siden jeg har kommet inn på skole til høsten gjør det meg ganske lei meg, for jeg kan ikke gå der om jeg må operere den.  Da må jeg vente til nesteår igjen med skole.  


Nå sitter jeg og spiller gitar, ser på tv, prøver og komme meg inn på tube+ for og se one tree hill og koser med hunden og katten min som ligger på hver sin side av meg og later seg :)    

Skriver mer senere, vi snakkeees :)  
Hei mine venner! 
 
I dag var jeg på fotokurset.  Jeg har egentlig ikke lyst til noe, jeg vil grave meg dypt ned i sengen min.  Men mamma fant ut hvorfor og får meg ut av huset, og det er jeg glad for. Det får meg litt opp igjen.   Og jeg er glad jeg kom meg avgårde, siden det var kjempegøy.  Ble ganske sliten, siden det er teori i 3 timer, noe som ikke pleier og være min greie, men jeg klarer det når det gjelder foto, jeg er interessert.  Også er fotografene veldig greie, og hyggelig og være rundt, og det hjelper veldig.  Jeg fikk endelig lære det jeg maaste om sist gang, og det var lysmåling! Så det er gøy :)   Jeg spurte om han kunne vise oss hvordan man tok portretter som blir svarte, hvor bare fjeset kommer ut av mørket på en måte, for det syns jeg er dritkult.   Han sa han skulle lære oss det neste gang,  så det er bra.   Det var i dag, også er det i helgen og egentlig den 28. Men ble utsatt til 10 april, etter påske.  

Jeg kan vise dere et par av bildene jeg tok i dag. Vi tok litt bilder for og prøve ut det vi lærte også, lettere og huske da! :)
Som dere sikkert skjønner, tok vi bilder av en hodeskalle ting, med horn.  
Sykt glad den ikke levde....


Og her hang jeg ut vindu og tok bilde.  Ble ganske fornøyd med dette. 


Og til slutt! -Et par bilder av søteste pusen min.


Skjedde noe rart over ene øye der :S  Bilde er ikke redigert. 
Finefine gutten <3 


Fiin? Ja såklart. 


Nå skal jeg sove! Jeg er drittrøtt og sliten.  Og kanskje må jeg opp tidlig til lege... Og jeg skal på gitar i morgen! 
Dæven, ser jo nesten ut som jeg begynner og få et liv igjen. :)  

God natt!    Ja, hva syns dere om bildene mine forresten? 
 

-Hannah Emiliia
Da var bursdagen min over.  Jeg orket ikke blogge i går, var utrolig sliten når gjestene gikk.   De var her til rundt halv 2 om natten.  Men det var veldig fint at de kom, og vi hadde det gøy :)   Tankene mine var jo et annet sted mesteparten av tiden, men tror jeg klarte og være nok tilstede til at ingen merket det noe særlig.  Håper iallefall det, for det hadde ingenting med de og gjøre! :)  

Jeg fikk en gitar! Min første gitar... Nå slipper jeg og stikke av med lillebror sin. Den er veldig fin og jeg liker lyden i den veldig godt!  Spiller automatisk mer når det er MIN gitar jeg spiller på.  Hehe..   Jeg er blitt veldig glad i og spille.  Selvom jeg er helt nybegynner føler jeg at det endelig er noe jeg får til, og noe jeg kan bli god i, og det føles godt.  Jeg går hver onsdag til en gitarlærer, og da får jeg kommet meg litt ut av huset også :)    

(Jeg oppdaterer innlegget med bilde i morgen)  

Jeg fikk også nye koss (hvite), penger, sims 3 på wii, twilight breaking dawn part 1.. 

Og en ny kontorstol!  Det trengte jeg veldig og ønsket meg det masse..  Siden jeg har jo kjøpt meg mac(ja det og var bursdagsgave, fra meg selv) og den stolen jeg hadde, var ryggen løs på, så når man satt på den datt den plutselig av, og da stakk det en stang rett i ryggen på meg.. så hadde fine merker på ryggen da ja. Og den kunne ikke fikses, den var BOSS!   Og den var forresten dritvond og sitte i også. Den nye er veldig god, liker den godt!  

Også fikk jeg en fjernkontroll til macen, og 500 kr i gavekort  på app store av Thea og gjengen :)  


På onsdag skal jeg på fotokurs del 2!   Del 1 gikk jeg i november , og skulle gå del 2 i desember, men var for dårlig. Så utsatte jeg det litt videre til jeg hadde fått kjøpt meg nytt kamera. Og nå er jeg klar til og lære mer ! :)  Så gitar har blitt byttet til tordag de neste to ukene :)    

Jeg holder på og lære meg -kate voegele - counting the ways-  på  gitar, det er ikke så lett med de sidene, forstår ikke alltid hvordan jeg skal gjøre ting.. Men får endel hjelp av isak da, godt og ha en bror som kan det.. hehe. :)

Nå tenkte jeg og legge meg, i håp om og få sove, og kanskje våkne litt tidligere enn kl. 16....  
Håper jeg er bra nok til og gå en tur i morgen, for jeg begynner og bli veldig rastløs :P 

God natt! :)  


sånn så jeg forresten ut på bursdagen min :)   


-Hannah Emiliia 
Jeg så innpå bloggen til Tine, en venn av Kim isted.. Jeg leser den bloggen fast, jeg syns hun skriver bra, og hun er seg selv, og skriver mye morsomt og fint.  
MEN poenget var at hun hadde lagt ut et innlegg om Kim, og i det innlegget så sto det om når de ble kjent osv. og at det var 2 år siden han flyttet fra bergen og til henne.  Jeg unner deg den Tine, Men Kim... JEG ER FORTSATT SINT! Bare sånn at du ikke glemmer det...  

Men det er så rart, på en måte virker det som det ikke er lenge siden jeg møtte han hver dag på skolen, snakte med han i telefonen hver kveld, og sendte 10 klagemeldinger hver morgen for at han var for sein til skolen..  Eller tror egentlig ikke han hadde tenkt til og komme på skolen, men det måtte han!   Men på en annen måte.. Virker det som det er 10 år siden! Jeg savner Kim veeldig, og akkurat nå hadde det vært  veldig godt og ha han her.

(Så lenge han ikke skremmer vett av meg med den jævla spikerpistolen såklart.... )  

Tine hadde også lagt ut et bilde av Kim, det bilde jeg syns er finest av alle.  Det får virkelig fram Kim, det lyser av ansiktet hans, og jeg får skikkelig vondt inni meg av og se det bilde, for da merker jeg hvor mye jeg savner han. 
Hun skrev at alle bilder av Kim er fine, men der kan jeg ikke si meg enig.. Han dummer seg ofte på bilder, eller ser sur ut -.-   Må nesten ta bilde av han uten at han vet det !   Men pen er han!  Og på det bilde ser man Kim, sånn som han ser ut i virkeligheten.  

Nå Kim, ikke bare se den ene negative setningen jeg kom med, les resten også.  Hehe!

Forresten, du kan få lov og flytte tilbake til BERGEN! :D    

Ja nå bor forresten Kim oppi pingvinland ellerno...  Langt oppi nord.   Der har han familien sin, og jeg håper og tror at du har det bra der du er :)   Og at du har blitt god venn med pingvinene i bakhagen, heheh.   

Her er det bilde av Kim jeg skrev om: 

Glad i deg vennen :) <3 


Og nå er det god natt, eller god morgen... Jeg skal iallefall sove nå!  Vi snakkes. 

-Hannah Emiliia.
Holdt nesten på og glemme og fortelle dere at jeg har kjøpt meg iMac 27" !  Eller, helt ærlig trodde jeg at jeg hadde gjort det.  Den er så fiiin!  Sminkebordet mitt er blitt et minikontor, og jeg smiler samme smilet som da jeg får nytt extension, det vil dere kanskje ikke skjønne, siden en iMac er mye dyrere og ja...  Det er noe helt annet.   Men hårsmilet, det kommer når jeg er veldig veldig glad, og det blir kalt for hårsmilet, siden jeg gikk og gliste et par uker i strekk da Eivind kjøpte mitt første extension til meg. Og det er IKKE et vanlig smil, det er et hårsmil!   Skulle ønske jeg kunne ta bilde til dere, men det kan jeg ikke.  Er bare ikke sånn det fungerer!  

Ja, nok om hår, for det var ikke hår jeg ville prate med dere om.   Jeg ville fortelle om min fine, fantastiske nye venn.   Den og kameraet mitt, er en god match (håper jeg) !     Jeg må skaffe meg photoshop og dreamweaver. - OG en ny kropp.  SÅ kan jeg begynne arbeidet.   Siden min skal fikses på, nye bilder skal bli tatt og legges inn...   Og guud som jeg gleder meg til jeg orker det igjen.  Kameraet mitt ligger der, og venter på og bli brukt.. Tegnebrettet mitt, macen.. åå..   Min drøm akkurat nå, er og bli bra nok til det, til og ta bilder, redigere bilder, fikse siden...   Dere tenker kanskje at det ikke er noe stress, og at og gå ut i hagen og ta noen bilder forså og sitte på dataen og nerde er ingenting... Men for meg, er det som og løpe Bergen - Oslo og tilbake på 5timer.   Men jeg er i en dårlig periode, og jeg kommer sterkere tilbake, og jeg har tro på at jeg snart vil få en god periode igjen, og vil klare og gjøre masse av det jeg har lyst til!  Akkurat nå, er målet mitt og klare og gå en tur hver dag, og når jeg klarer det, ja da er jeg tilbake!  

Dere skal få se et bilde av iMacen min, som er veldig fin!


Fiine "kofferten" som kom på døren, den var svær, hehhe. Skulle hatt 
Mamma sin sånn og sette ved sidenav, da hadde dere sett hvor stor den er.Her hadde jeg akkurat fått den opp..  Jeg er skikkelig stolt, hehe.. 
 


Mitt lille "kontor"  Den bærbare kjøpte jeg for og få en stor skjerm.... Nå er 
den plutselig liten! 
Og som dere ser er jeg ikke så flink til og ta vare på simmene
mine på sims... Se humørmåleren...
 
Og ja, dere kan si jeg skryter, har hørt det mange ganger....   MEN JA DET ER JO DET JEG DRIVER MED.  Jeg er stolt, og jeg vil skryte!  Den er jo noe og skryte av da, se på den!  Og siden jeg bestemte selv hvordan den skulle være inni, ble den ganske så dyr.   Folk blir så...  stille.  Meningen er at dere skal si WOW, KULT, FANCY, SKULLE ØNSKE DET VAR MIN, osv.   Men folk sier... ingenting?    Men jeg skjønner dere... Hadde vært litt sjalu selv, om det var noen andre som fikk den på sminkepulten sin...  :):)

BTW. Bilde av meg bak der, med den fine panneluggen... Mamma sier alltid at jeg klipte den selv, tror ikke hun vil ha på seg at hun er så flink til og klippe, så det er greit.   Så hvis dere trenger en klipp, dere vet hvor jeg bor!  Jeg er ekstra flink på pannelugger, og potteklipper..... :)

Hvis dere leste helt hit, blir jeg stolt av dere!  For det har jeg ikke gjort selv engang... Jeg bare skriver, noe dere kanskje merker når dere leser.  Det er sånn det er, når det kommer utav mitt rotehode.  

God natt alle sammen!    

(Forresten... Nå er det meningen at dere skal kommentere at iMacen min er nydelig, fin, stilig, flott, kul... OSV. )  

-Hannah Emiliia. 
Jeg gleder meg, jeg er spent og... Ja, jeg føler meg heldig akkurat nå!  Kan ikke si jeg har det så bra for tiden, mye er trist og fælt i mitt liv akkurat nå.  Men det er noenting som holder meg oppe også.   Bare jeg kan bli litt bedre, så kan jeg gå ut og prøve mitt nye kamera, det gleder jeg meg veldig til.   Håper jeg blir bedre iløpet av helgen siden det skal være ok vær!   Har kjøpt meg en ekstern blits også, og er veldig fornøyd med den! 

Canon Speedlite 430 EX II 

        Canon Speedlite 430 EX II 

Også er det en annen ting, som får meg såå glad, jeg har ventet lenge på dette!   Jeg skal holde spenningen oppe, og holde det hemmelig litt lenger!  Men det blir bra, det blir så bra!

Meen nå, tror jeg at jeg skal legge meg faktisk!  Er veldig sliten.   Så god natt folkens, vi snakkes!    

-Hannah Emiliia 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - mars 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.