Hei hei!  Nå er jeg litt sliten av å blogge for jeg driver en 24 timers videoblogg. Nei ikke til dere desverre, det skal dere være lei dere for, for den blir syyyykt spennende. Jeg har fått enerom, men er ikke alene for å si det sånn, HEHEHE.  (sykt god humor i dag... hver dag?) For jeg blir filmet, med mic! Og jeg har 28 ledninger festet til hodet. og jeg har en fin nettinglue utenpå de.  DET KLØR! Og svir... Og brenner... Tåler ikke sånn dritt de må feste det med. Men dette må jeg altså ha på i et døgn eller fler. Spørs hvor lang tid de trenger å registrere. Jeg lurte litt på om jeg skulle legge ut bilde, men fant ut at det blir litt for drøyt... Jeg ser ikke ut, haha. Jeg er veldig sliten nå. Har akkurat lagt meg i sengen etter å ha sittet oppe i 4 timer! Det er 4 timer mer enn vanlig.  Fikk en ganske god stol på det nye rommet mitt, så da kunne jeg sitte litt.  

Fikk besøk av mamma, og Helga kom også innom. Og hun hadde med seg den sykeste kurven. Dere har nok neppe sett en sånn sykegave før.Det har iallefall ikke jeg, og ikke sykepleierene heller, de kommenterer den hver gang de kommer inn. De sier de aldri har sett lignende. Det er ganske gøy. Jeg er ganske i sjokk (og litt rørt), for at hun har gått å gjort alt det for meg. Ikke at jeg ikke tror de tenker på meg, men det er likevel mye, veldig mye.  Og det er alltid godt å få bekreftet at man blir tenkt på. Jeg er såklart kjempeglad. Og jeg likte alt veeeldig godt. 


Likte pynten til Thea (regner med dette er hennes prosjekt, dere får rette på meg hvis ikke) med å pynte håndtaket med kjærligheter, er oppå og andre siden også. Fikk litt sånn katy perry feeling. 
Jeg orket ikke ta fler bilder i dag, måtte legge meg ned.  Kanskje jeg gjør det i morgen.  :)  

Den var altså fra Helga, Thea og Georg :)   Ja og hundene deres, Blizz og Bella. 
Igjen, TUSEN TAKK!  Og det var veldig hyggelig at du kom inn en tur også, Helga :)

Nå ligger jeg å ser på idol.  Jeg har begynt å få migrene tabletter og er litt bedre i hodet. Det er ubeskrivelig godt. Selvom nå har jeg en grusom brennende smerte i huden istedenfor da. 
Jeg har fortsatt vondt i hodet. Men ikke den intense smerten i øyet og hodet. Bare mer... vanlig hodepine?  

Nå er jeg veldig sliten, så tenker å slappe av litt og kanskje snart legge meg.  

Vi snakkes, god natt!  

- Hannah Emiliia. 

 

 
Hei hei! Nå skal jeg straks legge meg. Har vært på MR og fått tatt meg en dusj, så nå er jeg helt ferdig.  Kunne sikkert sovet i 3 døgn nå, om ingen vekket meg.  Men tro meg, det gjør de. Kl 7 eller noe.

Fikk blomster med bud i dag, jeg blir så glad. Hehe. De var fra bestemor og bestefar.  Jeg ble ganske overrasket og veldig glad.  De var kjempefine.   De sto også fint sammen med de jeg fikk av mamma og de. 

Tusen takk bestemor og bestefar ♥

Nå er det natt.  Sov godt alle sammen! 

- Hannah Emiliia.
Jeg har fått skikkelig fine roser av familien, de er nydelige.   Og veldig lange.  
Alle som kommer inn her kommenterer de, tilogmed mennene her, haha. Og jeg er helt enig, de er kjempe fine. 

Tuusen takk ♥

Sant de var fine?? Heheh, jeg elsker blomster. 

-Hannah Emiliia.
Hjelp meeeg!   Jeg får ikke pinget innleggene mine på blogglisten lenger.  Står bare at den ikke finner feeden?  og når jeg prøver å registrere den på nytt står det at den er registrert, men når jeg prøver å pinge noe finner den ikke innleggene mine.  Noen andre som har problemer med dette, som kan fortelle meg hva jeg skal gjøre?  Jeg har prøvd alt, tror jeg... syns jeg iallefall selv.   Har ikke sånn ekstrem tolmodighet når det gjelder sånt.... ARRRGHH   Please hjelp meg <3   Hater når ting ikke funker.    Det funket før... Og nå har jeg byttet design, kan det ha noe med det å gjøre?  funker forresten ikke selvom jeg bytter tilbake. haha

HJELP HJELP HJELP.     
Hei! Nå er jeg innlagt på sykehuset igjen. Trodde aldri jeg skulle si dette, men det er faktisk godt å være her. Det begynte å bli litt skummelt å være hjemme og vi hadde ikke noe som kunne hjelpe mot de sterkeste smertene mine. Og når jeg er her mens jeg har alt sammen så ser de det selv, og jeg håper jo såklart de finner ut noe. Og kan gjøre noe med det! Mamma var med meg frem til jeg fikk rom her. Så gikk hun i kiosken å kjøpte snop, iste, chips og blader til meg før hun dro. Akkurat sånn det skal være! Hun vet hvordan hun skal gjøre det mulig for meg å leve her.

Snille mamma <3

Nå venter jeg på mat. Jeg er kjempesulten. Håper det er noe ok.
Etter det skal jeg sikkert sove. Jeg er kjempetrøtt også.
Jeg føler forresten at det er kveld nå.. Sånn 9-10 tiden på kvelden. Haha! Døgnvill? Jeg sto opp litt før 7 i dag. Så har jo vært våken en stund. Men nå blir det bare babling, så nå slutter jeg. Skal lese i bladene mine og drikke iste. Nam.

Nå gleder jeg meg til mamma kommer opp igjen. Haha.

Vi snakkes!

-Hannah Emiliia.
Hei! Jeg har nå begynt å se innpå Weheartit, og nå sitter jeg å ser der hele tiden.  Er så masse bra bilder, og god inspirasjon. Både til blogging og foto.  Jeg har fått en greie for mint farger. Syns det er kjempefint og jeg får en skikkelig god vårfølelse av den.  Litt ironisk at jeg ikke har noe i mint farge. Meen jeg har ikke likt det sånn spesielt før nå, så. 


Jeg samlet sammen noen bilder.  Alle bildene er fra We♥it.  

Liker du Mint farger? 

-Hannah Emiliia
Hei! I dag gjorde jeg endelig noe med det og byttet design. Jeg er ikke i form til å lage et selv, så jeg brukte et gratis design som Katrine har laget, link på siden. 
Jeg er fornøyd med det. Syns det var fint!  Hva syns du? 
 

-Hannah Emiliia
hei hei! Idag har jeg handlet på ebay igjen. Gjør meg klar til vår og sommer. Kjøpte 3 topper, 1 kjole/topp og en hel haug med nagler i forskjellige former og størrelser. Tror det ble 1300 stk. Hehe. Gleder meg veldig til sommer. Bestilte også for noen dager siden "snorer" til å lage smykker med, i forskjellige farger. Vokset garn eller noe. 
 


Denne toppen i disse 3 fargene.  Forran ser den ut som en vanlig topp (bildet i midten) Mens ryggen er heklet. 


Likte denne. Tror den blir god å ha på i syden på stranden f.eks :) 


Her er naglene. Alle er ikke spisse engang, så er litt rart å kalle de det, men har ikke andre navn på det jeg?  Dere skjønner hva jeg mener. 
Og her er også med 2 par sånne man henger på kragen på skjorter og sånne som samler bh stroppene bakpå. 

Alt dette  -  400 kr til sammen!  

 


Her er de snorene jeg kjøpte.  hver av de er 10 meter.  Jeg kjøpte 2 av den lyseblå og svart. og 1 av de andre. 250 kr til sammen. 

Hva syns du?  

- Hannah Emiliia.

Hver gang jeg ser dette bildet, blir jeg skikkelig glad.  Dette er julaften 2006, da jeg fikk nydelige lille Zelda. 
Jeg fant igjen bildet for et par uker siden. Siden fotoknudsen er konkurs måtte jeg sjekke om det var noen av bildene innpå der jeg måtte ha ut derifra. Og da fant jeg dette. 
Haha, er litt rart at jeg bare var 13 år på bildet her.  Jeg føler ikke jeg har forandret meg så veldig mye. Bortsett fra å endre hårfarge 200 ganger. 

Men se så søt hun er da.  Jeg trodde mamma og pappa køddet med meg, at de bare hadde en kurv med en bamse i, for hun lå så stille og sov oppi der.  Tok jo såklart ikke lang tid før jeg skjønte at hun var ekte, men var noen sekunder der jeg lurte på det.   


Her sover hun med bamsen min, som hun først var veldig redd.  Hun bjeffet og knurret og var helt vill, haha.  
men etterhvert ble de tydeligvis venner! 


Kor e maten min då?    Hun sitter sånn ofte. Haha. Ser enda bedre ut når hun sitter sånn ved pc. 
(og ja, hun setter seg sånn helt selv.)


Her er jeg og Zelda i fjor sommer. Bah, gleder meg til å kunne gå tur igjen! 
Fine hunden min <3 


Her har jeg tegnet Zelda.  Dette tegnet jeg rett etter jeg kjøpte nytt tegneprogram til macen.  Likte det programmet veldig godt, var lett å bytte mellom penslene og det gikk fort.   Egentlig skulle dette bare være en test tegning, men ble ganske fornøyd, så jeg fullførte den.  

Mamma gikk bananas på skriveren og skrev ut mange.  HAHA.  Har faktisk en av de på veggen min.. Skikkelig fan av meg selv. 

Nei men jeg tegnet frihånd, og ble ferdig på rundt en time!  (Og bare sånn at dere vet det, jeg har tegnet henne på hennes reneste, fineste og helt fint børstet... På bildet over hadde hun badet, løpt i fjellet og i busker osv. )

Bortsett fra at hun er sykt masete og tiggete til tider oooog at hun er sykt stress å vaske og stelle,  så er hun veeeeerdens beste.  Rolig, snill, kosete og ja.. Hun er en levende bamse.  

Er igrunn ganske komisk når jeg går tur med henne.   Jeg er kjempe mørkredd, og Zelda er enda mer mørkredd, så vi kvepper av alt hele veien, løper, og ser mer bak oss enn forran oss.  Men hun er verre enn meg, helt klart.  

Jeg elsker deg Zelda, du er verdens beste <3    
 

Har du hund? 
 

-Hannah Emiliia

Hahahh, han er så rar. 


Haha instagram bilde jeg la ut for noen dager siden.  Vampyrkatten min.   
Han sover også... Med et øye åpent her.... Dritfint.  


Og dette er også et instagram bilde. langemann 


Leo har også verdens myyyykeste pels.  

(Heter HannahEmiliia på instagram btw. ) 
 

Har du katt? 
 

- Hannah Emiliia
 
Hei og hå!  Nå sitter jeg å lager ønskeliste som jeg skal sende til mamma på epost etterpå. Hehe.  Bare 1 mnd til bursdagen min!   Jeg elsker å ha bursdag, men jeg gruer meg til å bli 20. Uffuff, gammelt...  Jaja!  Uansett.   Jeg fikk en pakke fra ebay for et par dager siden, som jeg tenkte å vise dere.   Bildene er ikke så bra, men orket ikke fikse noe bedre. 

 

Dette er en mini softbox til å henge på eksternblitsen til kameraet.   (montert her, som dere ser) 
Den virker kjempebra, men har ikke prøvd den så mye enda. bare satt den på og tatt et par bilder ut i lufta.   Til nå, fornøyd! 
(softbox gjør at lyset blir mykere. Bildene blir mye finere da, enn med det skarpe blitslyset. ) 


Fikk også denne "pennen"  Det er rensesett til linsen,  en kost på ene siden og sånn man kan gnikke vekk fingeravtrykk eller andre flekker på andre siden.  

Har du prøvd mini softbox? 


-Hannah Emiliia
Hei! I dag er det som de fleste vet morsdag OG fastelavensdag.  Så det betyr altså at de mødrene som trodde de skulle få slappe av på morsdagen tok feil.  Bollebaking må til.  Iallefall her! 
Men i år fant jeg ut at jeg skulle kjøpe noe fint til mamma, fordi hun er verdensbeste.  (ikke fordi hun måtte bake, haha) Pappa pleier å kjøpe en bukett fra oss alle, men i år fikk hun en fra BAAAAREEEEE (haha) meg.  

Hun var ganske sjokkert når det ringte på døren og det sto en dude der med en svær eske, blomstereske.   Hun trodde pappa hadde bestilt på nettet, og var veldig sjokkert.  Var litt redd hun skulle bli skuffet når hun så at det var fra meg og ikke pappa, men det ble hun ikke.  Hun ble veldig glad.   Og buketten var enda finere i virkeligheten.   Ga henne også en pakke med hjertesjokolader.


Isak ville også gi noe når han så hva jeg ga... så.... 


Han tok på seg esken blomstene fra meg kom i, og gikk mot mamma... 
Hva er vel bedre enn barnet i morsdagsgave?   haha

Han sa også at han eventuelt kunne være kantinedame for dagen.... 

hahaha.  

Nå har mamma bakt boller og kringle, og holder på med jordbærkremen!  NamnamnamHåper du får en fantastisk morsdag mamma!  (og litt dere andre mødre også kanskje..! ) 

Har dere fastelavens boller i dag?
Feirer dere morsdag?  

-Hannah Emiliia.
 
Hei igjen!   Nå har jeg dagens bedre øyeblikk og har fått laget meg en smoothie!   Pappa kjøpte 2 forskjellige smoothie blandinger i dag.  en med banan, mango og melon og to med banan, bringebær og blåbær. Og de skal blandes med youghurt og juice.  (slitsomt hæ? ) 

Jeg drikker nå den med banan, mango og melon.   Den er kjempegod! Også ser den så frisk ut!  ( Vet ikke om mamma vil være enig med meg i det. Hun syns smoothie ser ekkelt ut. ) 

 
Her er kroken min på rommet, som jeg liker veeeldig godt.
Og det er jo bra, siden jeg bruker ganske mye tid her.  


Og her fra litt lenger vekke, så macen min blir med.  den står andre vei til vanlig,
men jeg snur den når jeg sitter i sengen min. så jeg kan bruke den også. 
Tv min er på enden av sengen, så den ser jeg også på.  

Hva syns duuu?

-Hannah Emiliia
Hei på dere!  I dag har jeg fått pakke fra junkyard!  Den kom fort og jeg er kjempefornøyd.  

Jeg har også vært på sykehuset i dag, og spilt ps3 og quiz greier med isak, så nå er jeg ferdig! Derfor blir dette innlegget kort.  
Jeg har brukt 3-4 timer på disse bildene til dere.  Haha mulig... 


tskjorte fra björkvin, headset og ørepropper fra Wesc.HAHA, sykt imponert over denne forlengelsen til headsettet... 8-10 cm...
Veldig lurt å ha! Eller hva?

Også var det på salg også! 

Hva syns dere? 
 

-Hannah Emiliia
Hei! 

I det siste har mange spurt meg om hvordan jeg handler på ebay, om frakten er dyr, hvor mye toll det blir, hvordan jeg betaler, hvor lang tid det tar før tingene kommer osv.  

Igrunn er det litt morsomt.  At folk spør meg.  Ja. Alt er billigere der. Og de har det meste.   Ofte sitter jeg bare å ser også, er ikke alltid jeg kjøper.  
Jeg har kjøpt sminke, klær, deksler, pynt til klær, armbånd, kamerautstyr (som filtre osv)... ja.. det var det jeg kom på akkurat nå, men er sikkert mer.

Sannheten er.. - det er like lett å handle på ebay som å handle på alle andre sider.  Faktisk lettere, for jeg betaler med paypal, så jeg skriver bare inn paypal passordet mitt for å betale. ikke kortinformasjon osv. For det ligger jo på paypal.  

Frakten er det som står på hver enkelt ting.  Jeg kjøper som oftest ting med fri frakt.  Og hvis du kjøper for under 200 kr fra hver selger, er det ingen toll.  

Det tar mellom 10-30 dager før tingene kommer.  Spørs hvor du bor og hva du kjøper fra hvor.ebay <3   Det er ikke skummelt å handle på ebay.  Jeg synes iallefall ikke det.  

Hvis jeg skal si en ting som er negativt med ebay, er det at alt kommer i forskjellige pakker om du kjøper fler ting, fordi de er fra forskjellige selgere.
Så hvis du kjøper mye får du mange pakker i posten, og itillegg er det mye av det man må hente på postkontoret, og det kan bli litt pinlig etterhvert.  
Det synes iallefall pappa, som henter de fleste pakkene mine. Haha!   

Skulle av og til ønske de samlet pakkene et sted, og sendte alle i en eske. :P

Handler du på ebay?   


-Hannah Emiliia
Hei!  

Jeg blir veldig glad når jeg ser at jeg har 10-20 lesere hver dag de dagene jeg IKKE har blogget.  Mange tenker vel at det ikke er så mye, men det er mye for meg. spesielt når jeg ikke har skrevet noe. Jeg kan ikke love dere noe akkurat nå, siden grunnen til at jeg er en dårlig blogger er at jeg er for dårlig.

MEn jeg er klar for bedre tider jeg, er dere???   Send meg en mirakelkur!  Jeg tar den imot med gleeede. 

Uansett. i dag våknet jeg seint... 14:30 da mamma vekket meg med frokost.   og siden har jeg bare ligget her.   Migrenen er litt bedre akkurat nå, så håper det holder seg sånn en liten stund. 

Jeg har nå sett filmen LOL,  jeg syns den var bra.  Sånn typisk jentefilm, sånn jeg liker det. 

Her er cover bildet.  Jeg fikk det ikke større. 

Nå skal jeg sitte å snakke med Linn resten av kvelden og lage meg en kopp te hvis jeg kommer meg så langt.  

Ha en fin kveld dere der ute!   Og tusen takk til dere som kommenterer!  Blir veldig glad :)


- Hannah Emiliia
Hei og god kveld!  

I dag har jeg vært litt bedre, så jeg har sittet å sett i nettbutikker og oppdaget salget. hehe.  Bestilte meg en pakke fra junkyard jeg gleder meg til å få!  Og et par ting fra ebay (*surprice*)
Ja jeg gleder meg!  Nå er jeg utrolig sliten.  Så ja, det var den gode formen, jeg orket å se litt i nettbutikker.  Uansett, det er noe!   Og jeg endte opp med en fin pakke jeg gleder meg til kommer fram.

Kan vise dere noen av tingene jeg har kjøpt. 


Dette headsettet, jeg elsker det.   Hadde et lignende før, som ikke virker lenger.  Men det var helt hvitt
dette er svart og hvitt, for dere som ikke så det.. oog mye "renere" i stilen.  Gleder meg til det kommer. 
resten fra junkyard pakken får dere se når den kommer. 


på ebay kjøpte jeg bl.a. denne tightsen. Jeg syns den var kjempekul.  40 kr.  Wii 


Og denne, som er lik bare med matt skinnimitasjon over hele. :) 60 kr for denne.

Resten får dere se etterhvert som det kommer.  
(Det eneste negative med ebay... Det kommer i 1000 pakker... skulle nesten ønske de samlet det et sted å puttet i en eske. haha) 

Hva syns dere?
 

-Hannah Emiliia    

 
Hm.   Jeg HÅPER at dette er et tegn på at jeg blir bedre.   Jeg har lyst til så mye.  Og jeg blir inspirert av ALT.    Jeg vil tegne, male, lage smykker, prøve den nye ovnen min, lage klær, redesigne, ta bilder, redigere.. Jeg vil sminke meg, fikse meg, ta på meg fiine klær.. Jeg vil SHOPPE.  ÅÅÅH. (ikke at jeg ikke allerede gjør det da men)  Men jeg vil på senteret... og GÅ i butikkene.  Høres ganske crazy ut ja?  UT av huset? omg.  Ja.  Jeg ser en sentertur i min framtid, ganske sykt.  


Foto: Google

Og nå når jeg ser solen ute, får jeg en sånn god vår følelse.  og hvem får vel ikke lyst til å shoppe da?   I min nærmeste framtid går det nok i nettshopping, som er helt genialt.  Men jeg håper at jeg orker en dag å gå ut igjen.   Jeg skal ut igjen.   

Nå sitter jeg såklart på nettsider å ser på klær, snakker med folk og blogger... og leser et par blogger.   

Formen i dag er faktisk et hint av en mulig bedring, håper jeg.   tror jeg.  hehehe.
 

- Hannah Emiliia 
Haha, kom over dette bildet forrige dagen.  Det var ganske så genialt.  Stemmer iallefall godt her i huset.   

 

Hahaha.  Syns kanskje ikke den fylte ut helt hvor mye jeg spør mamma om ting, men poenget stemmer.
 "..." går vel for resten av spørsmålene.  

Er det sånn hjemme hos dere også? 

-Hannah Emiliia


Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - februar 2013


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.