Hei alle sammen, nå skal jeg dele min beste dag med dere.  Det er helt sykt, jeg er så glad at jeg blir kvalm og får vondt i magen, og blir svimmel.  Ja, jeg er litt rar sånn sett.  Men det er helt herlig, lover dere.  Jeg har ventet på denne dagen LENGE!   

Hva tror dere det er som gjør dagen min så bra?   Jo det tror jeg dere vet!!    

Canon EOS 7D - Jeg er lykkelig.    

ENDELIG ER DU MIN!

Noen av dere som har dette? :)  

Jeg gleder meg iallefall VELDIG til og prøve det ut.  
Batteriet til det var heeelt tom for strøm. Så fikk ikke skru det på engang :(   
Så må vente til det har ladet seg opp.   Gleder meg!!!  Imellomtiden skal jeg kakle hull i hodet på Linn, for og få tiden til og gå!  :)  <3Linn<3


-Hannah Emiliia
Hei!   Idag måtte jeg stå opp 08:15  og det var ikke kult. Kjenner det begynner og bli en stund siden jeg gikk på skole.  Jeg følte jeg sto opp midt på natten.   Jeg skulle til hudlege, fordi jeg har en vorte under en negl,  og han fryste den, 2 ganger!  Og jeg lover dere, det kjennes ut som han har revet av meg neglen!  Det er dritvondt.. Men gleder meg til den går vekk iallefall!  Og nå har jeg lyst til og tegne, spille gitar, male, ta bilder... Ja det meste, men fingeren gjør så vondt, og er så hoven så om noe er borti den.. aaau. Og selvfølelig høyrehånden.. Nesten alltid høyresiden det går utover -.-   Så nå skal jeg sitte og se på serier og syns synd på meg selv, haha..    

Men så sitter jeg og tenker på hva jeg skal om et par mnd!  Jeg skal til yndlingsstedet mitt i mai - Kypros!  Ååh det er så herlig der, hotellet er kjempefint og vi bor i leiligheter som nesten er som små hus, 2 etasjer, og det beste - to bad! stranden ligger rett nedenfor og byen rett på andre siden, ikke langt og gå :D  Vi skal reise med Thea og gjengen i år også, det blir kjempe bra!      

Her er noen bilder fra google og startour, dere skal såklart få noen fra meg også, meen jeg finner ikke de jeg har tatt før, så dere får de når jeg er der nede :)  


Stranden


Store bassenget og volleyball bassenget, og der ser dere noen av leilighetene, men det er de små. :)
 

Og her er en av de leilighetene vi pleier og bo i. 


Her er en slags sti over en haug fra ene stranden til den andre, her pleier jeg gå tur,
og ta bilder og sånn, det er veldig fint :)  Men pass opp for grekere på ATV'er.

Jeg gleder meg!    

-Hannah Emiliia 
Da var det natt igjen, syns dagene går både sakte og fort på en gang.. Litt rart.   I dag er jeg litt gladere da, jeg har funnet fram tegnesakene mine igjen, og føler jeg får det bedre til enn på lenge, det er en god følelse, noe som også betyr at jeg begynner og bli litt bedre igjen, for før måtte jeg ha dagers pause etter en tegning siden det gjorde så vondt i hånden, men nå har jeg tegnet 3, på to dager :D    Det går opp og ned, og nå har jeg hatt en ned periode, deilig og kjenne at det går litt opp igjen!   Kanskje jeg kan prøve meg på en tur igjen snart?  bare snøen forsvinner så det går an og gå ute, jeg er ikke den mest balanserte personen på fortauet! Litt av en merkelig følelse når gamle folk med krykker og stokker går forbi meg.  Og spesielt blikkene jeg får når jeg snur etter og ha gått 100-200 meter.   

Men bare vent!   Jeg tar dere igjen!!    

Jeg er veldig sliten av og vente, vente vente...  Hadde aldri trodd at jeg skulle klare og være så tolmodig og vente så mye, jeg som er så utolmodig...  Men bare sier dere, nå er jeg tolmodig, kanskje litt for mye?
Må si det hjalp veldig egentlig da fotosiden min gikk til helvete... For da ble jeg så konsentrert med det, og måtte få fikset det, at jeg glemte alt det andre.  Ikke at jeg vil det skal skje igjen da, for det var sykt stress.. Og jeg har egentlig ikke tolmodighet til sånt heller.   Utrolig egentlig, på skolen fullførte jeg ikke en overskrift engang, mens jeg skriver side opp og side ned med html koder, pugger og lærer...   Og jeg syns det er GØY, til tider drit kjedelig også, det skal jeg ikke legge sjul på.   Men når jeg lærer selv, får jeg lære på min måte, og det funker!  Jeg er fornøyd med siden min.  Jeg fikk forresten fikset siden, så det er trygt og gå innpå!  Hvis dere ser noe gale der må dere si ifra!

www.w3schools.com er en veldig grei side, der begynte jeg.  Og da så det ut som en haug med rabbel, for og være ærlig.  Jeg så for meg læreren, og tavlen, og ikke minst skoleboken.. Og siden ble lukket FORT!   Men jeg gikk innpå igjen, og lukket siden sikkert 40 ganger før jeg tenkte "okei da, regner med det ikke kommer en lærer hoppende ut av skjermen"   Og det gjor det ikke, heldigvis.      

Nå blir innlegget mer og mer rotete jo mer jeg skriver, dere aner ikke hvor mye rart jeg har oppi hodet mitt nå som jeg ikke orker og gå tur, rastløsheten setter seg i hodet på meg, og det kommer det av og til litt mye rart utav, men det skal dere slippe og få være en del av i natt.    

God natt folkens! Vi snakkes nok snart.  Og hvis dere har tenkt til og sitte våken, så kan dere få gå inn på siden min såklart :D hehe.    www.wiesefoto.com  

-Hannah Emiliia
Hei!   Nå har jeg sittet i noen timer på japanfoto... noe jeg gjør ganske ofte for tiden.   Jeg har så lyst på nytt kamera at jeg nesten ikke tar bilder lenger, fordi jeg er i "ventemodus"   Heheh, har tatt noen da!  

JA! Jeg klarte forresten og slette noe, som gjorde at INGEN av albumene funket lenger...  jeg skulle rydde opp, for ting som ikke trengte og være der, som tok plass... Det skal jeg ikke gjøre igjen, for det var litt av et stress og få de til og funke igjen.  Da jeg trodde jeg hadde klart det sier lillebroren min at det bare står "forbidden" altså at bare administrator hadde adgang.. Hva hjelper vel det, siden er der jo ikke for at JEG skal se på bildene, den er der jo for og dele med dere.    Men til slutt fikk jeg det til, og da endret jeg litt på designet på albumene mens jeg var i gang.  Dere kan jo gå inn og se, hvis dere vil! 

 


Trykk  HER for og komme til WieseFoto! 

Tilbake til japanfoto!   Der har jeg siklet etter dette kameraet : 

  

Canon eos 7D !   Hvis dere vil lese om det, trykk HER
Jeg har ikke råd til det helt enda, og jeg har ikke holdt i det, men jeg er ganske sikker på at det er det det blir når jeg kjøper nytt!  Dagen jeg har råd til denne skjønnheten, er jeg på japanfoto i byen!   Får nesten en sånn forelsket følelse...   Jeg blir så glad om jeg får kjøpt meg dette...   *drømdrøm*   

Jeg ryddet også forresten i klesskapet mitt i går.. så nå er det nesten ingenting igjen!  
Noen nye klær hadde gjort seg!    Men kamera først, helt klart!  

Nå er det natta her, så håper dere (nesten) alle har en kjempefin helg, og koser dere masse :)
Vi snakkes!

-Hannah Emiliia.
Hei bloggen, det var lenge siden!   Nå sitter jeg på sykehuset, noe som ikke var helt etter min plan.  Jeg skulle på gitar i dag.  Jeg fikk ikke gått forrige gang siden jeg var syk.  Så skulle jeg til legen først siden jeg har så utrolig vondt i leggen +++ og da ble jeg sendt til sykehuset.   Så nå har jeg tatt blodprøver og sånn, og venter på svarene fra de.  Så må jeg ta ultralyd av leggen.  Jeg syns det hørtes rart ut...   Og jeg gruer meg, for jeg klarer såvidt og være ani leggen selv.   Vi får se hvordan det går.. Ser dere noen leger med blåveiser så slapp av! Er bare jeg som har spent de da de trykket på leggen min...  neida..   HÅPER JEG FÅR KOMME HJEM I KVELD..  Eller det har jeg egentlig bestemmt meg for, hvis ikke rømmer jeg.   Haha.   Jeg og mamma satt på et 2 manns rom alene, og det var ganske greit, men så kom det en teit dame og flyttet oss inn på et MINI venterom med 3-4 andre...  Ganske trangt, jeg sitter i en stol inni et gjørne, føler jeg prøver og gjemme meg, hahha...   Ventetiden er utrolig kjedelig.    Ja og hun legen som kom for og hilse og spørre spørsmål og sånn, hun har jeg hatt en gang før! og da var hun dritforbanna på meg og oppførte seg skikkelig bitch.  Men denne gangen var hun sså grei at hun kom opp på topp 10 av greie leger.  Tror hun blir nr 2-3 siden det fins nok ikke hele 10 greie leger...   Og hun trykket ikke når jeg sa hun ikke skulle... LYKKE. Men må nok møte fler desverre :(    LINN LOGGET PÅ!!! Wow, dagen er reddet, håper hun er pratsom i dag.!  

Jeg tror jeg oppdaterer igjen litt senere, dere har nok rot og lese på over...   ble ikke så ryddig nei, hahah.. 

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits  MALEREN - INNLEGG hwt93 - februar 2012


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r


blogg.no
Wiesefoto

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.