Da har jeg fikset docken på macen min. vet ikke helt om det er sånn jeg vil ha den, men foreløpig er jeg fornøyd. 


Sånn ser den ut nå.  Annenhver med lilla ikoner og tegnede ikoner, og bilde av leo som "skriker bak"   
Grunnen til at jeg valgte det er fordi jeg har bare lyst til å skrike nå, og når jeg har den som bakgrunn kan jeg tenke at han skriker for meg. 
Egentlig gjesper han, men det ser ut som han skriker, og det er godt nok for meg. 


Her er nærmere bilde av docken.  

 

Hva syns dere?  
Endrer dere docken deres?
 

-Hannah Emiliia
Hei!   Som jeg sa i forrige innlegg har jeg bilder fra "prosessen" da jeg malte det ene bildet av Thea og Georg.  Så hvis det skulle interessere dere, følg med videre! 

Jeg begynte med disse to bildene : 


Så satt jeg sammen bildene i photoshop, og satt på filter, og tegnet med tegneplate over bildet.. markerte lyse og mørke steder
fikset på litt ting som filteret ødela. (Dette tar tid, men det gjør det enklere for neste step) 


Her er bildet etter jeg har satt de sammen, satt på filter og tegnet. jeg glemte å tegne inni ene øyet til georg, men det 
fikset jeg når jeg malte. 

 Så fant jeg fram lerret og en penn, og begynte å tegne.  Jeg hadde bildet på skjermen forran meg, og tegnet etter det. 
Jeg tegnet etter lys og skygge (jeg syns det er best og enklest når jeg begynner å male) jeg begynner med å tegne formen på
hodene, sånn at ting blir riktig. også fyller jeg inn med håret, øret, halsen og til slutt ansiktet. øyne, nese og munn før skyggene/lyset rundt.
(Dette er kjedelig, og tar tid.  Men jeg lover deg at det hjelper å tegne før du slår deg løs med malekosten)   


Her er jeg ferdig med å tegne opp.  Føler en skikkelig god følelse av lettelse da. 
 


Begynn alltid med øyne og munn først, da ser du hva farger (grånyanser) som skal på utifra det. mye lettere syns iallefall jeg. 
her har jeg "gjort ferdig" begynnelsen av Georg, altså han har fått farge på hele seg, men er langt ifra ferdig.  Grunnen til 
at jeg gjør håret hans mørkt er at det ikke skal skinne igjennom det hvite lerrete når jeg farger det lyst.. må være noe bak 
som får det lyse til å se levende ut.  alt på han endres etterhvert.  og på Thea der ser dere hvordan jeg starter. 

De fleste sier "start med det lyse" men jeg starter alltid med det mørkeste. 

Hva syns du?
Liker du å tegne/male? 
 

-Hannah Emiliia 
Hei! 

Tenkte jeg kunne legge ut et par tegninger og malerier nå, hvis dere vil se de?  ja dere har vel ikke noe valg hvis dere har trykket dere innpå. 


Her har jeg malt meg og mine 3 brødre. Eivind først, meg, jacob også isak :) 


Her har jeg malt Thea og Georg.   Julegave til Helga.  Jeg kan legge ut et step for step innlegg etterpå, for jeg
tok et par bilder underveis fra det øverste. 


Her har jeg tegnet Zelda, hunden min. Jeg tegnet med tegneplate i sketchbook pro 6 på mac. 
Jeg tegnet frihånd, uten å se på noe først, og så på et bilde av fjeset hennes da jeg skulle legge inn tegningene i fjeset (farge/form) for å få fram utrykket hennes. 


Denne er tegnet for hånd med blyant. 6B og HB.   Jeg vet jeg har postet denne i et tidligere innlegg, men
tok den med likevel.  

Hva syns du? 
Maler/tegner du?  


-Hannah Emiliia 


 
Heihei!  I dag har jeg veldig vondt i ansiktet, og spesielt i øynene mine.  Kjennes ut som jeg blir stukket med kniv inn fra baksiden av øyet, om og om igjen.  Ikke noe godt.  

Men da sa mamma at jeg skulle prøve å gå med solbriller, og jeg tenkte at det skulle finnes sollinser isteden!   Og jeg googlet det såklart og da kom det opp at nike har kommet ut med sol linser.  Dette er vel mest for de som driver med sport og sånn, der man ikke kan ha solbriller på.  Men sånne som meg, som får kjempevondt i fjeset, øynene og hodet med en gang det er litt lys.   Dette gjelder også taklamper, pc, tv, telefonen på dårlige dager.  Og da hadde det jo vært genialt å kunne dempet lyset bare for meg, uten å måtte ha briller på, som bare er iveien. Solbriller kan være greit å gå med ute på fine sommerdager, og det ser også kult ut.  Men ikke når man sitter å ser på tv, eller går ute i overskyet vær? Her er bilde av de.   Det er UV beskyttelse og farge, akkurat som solbriller.  
Jeg lurer litt på hvordan øynene ser ut med de på.. Om de bare blir litt mørkere, eller om de blir røde med de røde linsene?   hmm.  
Jeg har tenkt på det før at det burde finnes, men ikke funnet noe sted.   

Håper dette virker.   Isåfall skal jeg få kjøpt meg det når jeg finner ut hvor
de selger det. 


Har du prøvd sol linser?  
Vet du hvor det kan kjøpes, og hva det koster?
 

-Hannah Emiliia
Hei på dere!  Nå er jeg kommet hjem. Er utrolig sliten men er godt å være hjemme.
Nå har jeg plassert meg selv på sofaen, og skal bli liggende her en stund.   

Jeg hadde fått pakke da, fra Blivakker.no, som jeg bestilte for noen dager siden. 


Biosilk shampoo, balsam, leave in silke terapi og leave in spray og 2 redken hårkurer. En for slitt hår, og en for tørt hår. 
Happy happy :D  Alt kom på ca. 1000 kr.   

Da er det bare å bli bra nok til å orke å prøve de.  Haha. 

Hva anbefaler du?  
Har du prøvd noen av disse produktene?

-Hannah Emiliia
God kveld!   Her slukker de lysene kl 9 på kvelden (21 for de som er pirkete)  Og da er det liksom natt. tilogmed de gamle reagerer på at det er for tidlig.   Så jeg blir litt døgnvill her!   Nå skal jeg straks legge meg selv da, for jeg er utrolig sliten og trøtt.   

I morgen skal jeg hjem!  Også skal jeg være hjemme mens jeg venter på plass på haukeland. Jeg syns det er litt ekkelt å dra hjem, siden jeg får så mye rart, og sliter sånn med pusten.  Jeg legger ikke ut bildene av hvordan jeg ser ut under det legene kaller "annfall" , for det ser rett og slett alt for jævlig ut.  (der fikk jeg brukt rett og slett også, haha)  jeg vil ikke kalle det annfall fordi jeg er helt tilstede.   Skulle nesten ønske jeg ikke var det, for det gjør så grusomt vondt.  

Uansett.  Mamma har lovet meg honning melon og smoothie ingredienser, gleder meg.   Blir kjempegodt å komme hjem til min egen seng, og uten surrete folk rundt meg.   Blir utrolig sliten av å fortelle hvor vi er hvert 2 min, og stoppe folk fra å rote i tingene mine. 


Har lyst på frukt, og smoothie... begge :D    Favoritten min er blåbær smoothie.  Kan legge ut en dag jeg lager.

Får veldig lyst på noe friskt etter å ha sett maten her et par dager. uff. 
Raspeball middagen tok kaka, æsj.  Det så virkelig ikke ut.  

Heldigvis har jeg veldig snille foreldre som kjøper noe godt til meg her.  lever på druer og kjeks, hehehe. 

Vi snakkes i morgen mine venner <3   God natt!   

Har du vært på sykehus før? 
Hva syns du om sykehusmat?
Liker du smoothie?  

-Hannah Emiliia Tusen takk, de er kjempe fine! :)  


-Hannah Emiliia
Heihei !  Nå ligger jeg her å blir gransket av en gammel dame.  Hun vil veldig gjerne ha sengen min tror jeg, for hun sitter heeeelt oppi meg og har trynt over beina mine allerede 2 ganger.   Hun maser om skole og hvor mye jeg mister (nekter å høre etter når jeg sier jeg ikke går på skole)   Og hun spør hele tiden om jeg ikke skal stå opp..  Vel.... Tror det er noe hun har misforstått.. Vi ligger på sykehuset, vi er syke. GÅ OG LEGG DEG.   også har jeg virkelig fått inn hva sykehuset heter, for jeg må si det til henne hvert 5 min.   Men når hun ber meg gå å hente ting til henne osv fordi jeg er "ung og frisk" deer stopper det, for det er faktisk ikke fysisk mulig for meg å være tjeneren hennes. og kanskje jeg er ung, men hun er faen meg sprekere enn meg. Så lurer litt på hvor mange ganger jeg har forklart henne hva den gule snoren er til.... den skal du draaaa i for at noen skal komme å hjelpe deg.  "nei men kan ikke du gjøre det da?"  Nei, det kan jeg ikke.... 
Uansett, nå har hun tatt plass ved enden av sengen og der ser det ut som hun har tenkt til å bli sittende å glo på meg. Haha.  


Hahahha, jeg kom meg en liten tur bort til vindu  i går, og da så jeg hun her som marsjerte 
med store skritt og armene i kors.  No giddar eg ikkje mer. 

Nå skal jeg til fler tester, så vi snakkes! 

-Hannah Emiliia
Heihei!  Nå er jeg utroooolig sliten. Dagen har vært lang.   Men fikk veldig koselig besøk av Cecilie, som var her et par timer.  Det var hun jeg lå på haukeland med etter skulderoperasjonen, hun hadde tatt samme operasjon som meg.  Hun kom faktisk helt hit, med buss, igjennom kø OG hadde vært innom en lekebutikk og kjøpt en kjempesøt bamse til meg. Jeg ble glad, og jeg setter pris på at du kom Cecilie :)  Mamma har også vært her, hun var her til hun måtte gå. Besøkstiden er jo ferdig 8.  Fikk kjempefine roser av mamma, og regner med de var fra pappa og mine brødre også.   De får jeg ikke bilde av før i morgen for de stakk av med blomstene for natten.   


Jeg ble veldig glad for besøk, og veldig glad for at du tenker på meg, og faktisk har gått å sett
etter noe å gi meg, det er veldig koselig. Den skal få en fin plass hjemme på hyllene mine :) 
Og være med på resten av dette helvetesbesøket :) 

Jeg fikk også gått meg en tur i dag (ble lurt)   noe som var helt forferdelig.  hun sykepleieren sa at ultralyden var rett over gangen, så om jeg kunne prøve å gå.   Men rett over gangen for henne, og for meg var tydeligvis helt forskjellige verdener. det var igjennom 3 ganger + venterommet..  Jeg sliter med å gå bare til doen, og døren til doen er rett ved sengen min... 1 meter liksom.  Så når jeg gikk nedover gangen begynte jeg å se trippelt, jeg så at hun snakket men hørte ingenting annet enn en rar suselyd, mistet følelsene i beina.. Skjønte ikke på hvilke side av meg hun sto, for jeg så henne overalt.  Men det gikk heldigvis bra.  Når vi kom fram trodde jeg han hjertefyren skulle slå meg, for jeg så bare 3 armer komme fykene mot meg, men han tok bare fram armen for å hilse. jeg skjønte ikke hvilke av armene jeg så jeg skulle håndhilse.   Men når jeg fikk satt meg ned kom synet og sånt tilbake, og det ble bedre, bortsett fra de forferdelige smertene da. 

Ultralyden var også jævlig, jeg reagerte på ultralydgeleen og fikk rødt utslett med blemmer.  og det gjør veldig vondt når han presser den ultralyddingsen mot brystet mitt. gikk bedre når jeg fikk vasket vekk geleen skikkelig.   

Jeg: Er jeg hjertegod ? 
Han: Ja, det er du :)
*pause*
Han: du har en liten lekkasje i en av hjerteklaffene (jeg husker ikke om han sa venstre eller høyre)
Meg: er jeg fortsatt hjertegod?
Han: Ja, det er du.
Meg: Så bra at jeg ikke mistet det i lekkasjen da. 
Han: øøø...¨ææ... HAHAHAHA

Jeg var så fjern at jeg ikke skjønte helt hva jeg bablet om før etterpå.  

Men så måtte jeg gå hele veien tilbake... Jeg følte meg mer surrete enn de gamleste gamle her.  Jeg husket ikke hvor jeg var, hvor jeg skulle, nr på døren min, hvor det var.. ingenting. Men jeg kom på diskusjonene rundt hvor jeg skulle i går, og da kom jeg på nr på døren. til slutt.  Også kjente jeg meg igjen når jeg så inn da.   Og når 90 år gamle mennesker går forbi meg med rullator, itillegg til at de er syke.... Da burde de ikke fått meg til å gå.  Nå skal jeg ikke reise meg herfra, med mindre jeg skal på badet. Sovner vel veldig veldig snart tenker jeg, er utrolig sliten.   Problemet er at jeg har så vondt i kroppen nå, at det holder meg våken, selvom jeg er veldig veldig trøtt. 

Vi snakkes i morgen!  Ha en god natt.  Og hvis dere har litt energi til overs, kan dere godt sende litt over til meg. :) 
 

-Hannah Emiliia
Ville si god morgen, men dette er egentlig ikke en god morgen.  I natt sov jeg et par timer, til hun vedsiden av meg sovnet, hun snorket høyere enn jeg trodde var mulig. sikker på at hun vekket de som er 3 etasjer over oss, minst.  Jeg prøvde med musikk i ørene, meeen hjalp ikke.  Fikk ikke noe å sove på siden kl. var blitt 3 på natten, for det kunne ødelegge dagen etter, ved at jeg ville bli trøtt.  HAHA, jeg er trøtt uansett, og når jeg er våken og ikke spiller ikke så veldig stor rolle så lenge jeg sover på natten.  Jeg fikk et par ørepropper, men det funket veldig dårlig.   

Jeg sovnet til slutt da... men kl halv 6 kom det sterke lyset rett over tryne mitt på, for da skulle en skummel dame ta blodprøver, og hun stakk nålen i armen på meg før jeg egentlig skjønte at hun sto der. Heldigvis for henne var jeg for dårlig til å reagere.   

Litt etterpå kom en sykepleier å spurte om jeg fikk mat i går, jeg sa ja, og da sa hun, OK !  (ja, hun brølte) også gikk hun å fant mat til de andre.  Jeg fikk faktisk også til slutt, når en annen sykepleier kom. en halv tørr skive, WIHU

Legen her var faktisk grei.  Og ville finne ut noe, og skjønte at jeg er jævlig dårlig.   Sykepleierne oppfører seg som om de har vært grei å dratt inn en tilfeldig uteligger og latt meg låne en seng. 

Legen begynte iallefall med "hvordan har du det?" iforskjell til sykepleierne som sier "og her går det ikke så værst?" eller "og her går det bra?" mens de går fort forbi, de fins ikke interessert i et svar.. jævlig irriterende. Var godt å møte en lege som så at jeg er jævlig dårlig, selvom det ikke er noe svar på hva det er.   Og som har lyst til å hjelpe.  


Kald te.. mmmm

Håper jeg kan få dra hjem i dag, men tviler på det. For legen skulle visst bestille ultralyd av hjerte og sånt.  Og det kan jo ta tid.  

vi snakkes snart! 

(Jeg begynte dette innlegget kl 6 i morges... derfor det står god morgen osv.  har sovnet endel ganger underveis. ) 

-Hannah Emiliia
Heihei!   Nå er jeg innlagt på sykehuset, og er i sykt dårlig form, har brukt opp all energi og ekstra energi og alt som er, (eller ikke er?)  Uansett så er jeg veldig rastløs, selvom jeg er sinnsykt trøtt.  Men nå er jeg kommet på det rommet jeg skal sove på, så da skal jeg straks skru av her og sove, skal bli godt.  Håper de finner ut hva som er galt med meg, men må si jeg tviler sterkt på det. 

Har iallefall tatt endel prøver, blitt slått, banket og stukket, så da er jo en dag her på sykehuset komplett!

 Nå orker jeg ikke skrive mer, så dette blir et kort innlegg.   Må bare legge til at maten her er grusom.  Hvem lager seg en tørr skive med ost, mandariner, sylteagurker, tomat og MANGO?   Ja, alt dette på en skive.  Eller.. faktisk en halv skive.  og med myyyye smør.  Men fikk druer av pappa og sjokolade av mamma, så jeg overlever!    


De tok faktisk med hele navnet mitt. og riktig skrevet :o

Bilde av tryne mitt vil dere ikke se, god natt! 

Snakkes i morgen ♥

-Hannah Emiliia 
Ja, jeg har fått pakken fra riogrande.com og et par pakker fra ebay (såklart)   Jeg fikk jo iphone 5 til jul, sååå trengte jo noen deksler!   

Riogrande pakken : 


Pakker inni pakker sier du?  haha. Var sykt godt pakket inn og tapet -.-


2 metal clay bøker.  


Elsker disse fargene!  "artistic wire"  Det er til å lage jump rings med, få litt farger i smykkene :) 
det er sølv som er farget :)


en sånn skjerm til tryne, og gass maske respirator greie, men glemte såklart
å bestille med luft filterene, for de trodde jeg fulgte med. 


utstyr til å lage jump rings og til å surre sammen forskjellige farger, ovale og runde :) 
 


brannsikkert forkle med lommer, spade "fork" ting til å ta ut ting fra ovnen,
2 par ovn briller  (Sikkerheten kommer først vettu, haha) 


pinsett sett, forksjellige lengder og type spisser.  2 farger (black og tulip red)
til å farge sølv, og 5 "pensler" med gummitupp, til å forme osv :) 
 

ebay pakkene :  


200 nagler, firkantede flate.  Til å pynte klær osv når sommeren nærmer seg
og til scrapbooking.  Hehe :) 
 


1 mini kamera stativ, støtte på små steder, sammenleggbar. 
3 iphone 5 deksler, hvit, rosa og blå. og 5 skjerm beskyttelsefilmer forran og bak. 


En liten haug med blanke deksler.


Hahaha, ja.  også et rosa deksel... VELDIG rosa.  
Også måtte jeg bare velge dette fantastiske bildet.  Fikk en finger med på kjøpet. 

 Hva syns du ?? :)


-Hannah Emiliia 

( Skrev dette innlegget for et par dager siden, men har glemt å publisere det. ) 
GOD morgen, not.   Jeg har faktisk hatt en vanlig døgnrytme i 3 dager nå, klappklapp.  Det vil si.. Den er egentlig ikke så vanlig.  Jeg sovner i 7-8 tiden på kvelden og står opp i 10 tiden på morningen. Itillegg sover jeg på dagen. Så jeg sover i 14-18 timer i døgnet ca.  så det jeg mente med normalt er at jeg sover om natten.  haha.  

Nå tripper Leo fram og tilbake her i stuen, fordi han nettopp var ute å sloss med en katt, og Zelda tok helt av for å beskytte pølsa (Leo)  så nå løper (tripper) han frem og tilbake her og hopper opp å ser ut vindu. De er så rare. 


Hahahaha pølsa!  

Snakkes senere! 

 

-Hannah Emiliia. 
Hei!  

Nå har jeg skrevet ca. 4 innlegg her, men ingenting blir ferdig før jeg sletter det.   Jeg har lyst til å blogge, jeg har bare ikke noe særlig å skrive. De andre innleggene jeg skrev var for å få ut litt frustrasjon, om hvordan jeg har det nå.  Og det hjalp faktisk litt å skrive de.  Men jeg velger å ikke poste de.  

Bloggen min skal stort sett handle om det positive.   Det er en hverdagsblogg uten særlig mye hverdag. 
Jeg vil bli glad av bloggen min, og jeg vil dele det som gjør meg glad.


Jeg elsker denne.   Haha

 

Hva gjør deg glad?

 

-Hannah Emiliia 

 

 
Hei hei!  Nå er jeg utrolig sliten.  Jeg har vært første gang hos ny fysioterapaut i dag. I en gruppe med fler i.   Jeg gruet meg egentlig skikkelig, for jeg liker ikke å komme inn et sted der jeg ikke kjenner noen, og itillegg skal trene forran folk.  Men alle der har jo noe de sliter med, og har ganske like trenings program egentlig, selvom de er kommet mye lengre enn meg da. Og de var opptatt av sitt eget istedenfor å stirre på hva de andre drev med, og det likte jeg.   Avspennings greiene på slutten var veldig godt og hjalp mye.      Og fysioterapauten er veldig grei, og forklarer ting på en grei måte :) 

Sånn bortsett fra taxien dit, gikk alt veldig fint :)     For en dust.  stedet jeg skal av er liksom midt i veien, så han må stoppe langs veien så jeg kan gå av. men han kjørte forbi det fram og tilbake utrolig mange ganger. og jeg sa vi kunne stoppe i en luke, så jeg kunne betale og skrive under, også kunne han kjøre bort og slippe meg fort av i veien der.  Men neida, fram og tilbake, han skulle finne en annen vei inn. så  ville han sette meg av på en annen parkeringsplass lengre vekke. Men hallo, hvorfor tror han jeg tar taxi ?  er jo fordi jeg ikke orker å gå. Mens han kjører fram og tilbake og ikke slipper meg av, kjefter han samtidig på meg for at han har dårlig tid.  Som om jeg dro ut tiden hans.   Hadde gått veldig mye fortere om han hadde hørt på meg. og satt meg av.  Til slutt kjørte han meg til baksiden, der jeg må gå en lang tung trapp også igjennom noen ganger for å komme fram.  Utrolig irriterende.     Jaja. Jeg ble hentet på riktig sted da iallefall. :)  

Nå skal jeg slappe heeeeelt av i den store saccosekk puten min, drikke smoothie og se home and away.   Og snakke med Linn da såklart . hehe.

 
Bare følte for å legge til et bilde fra min litt mer sporty periode.   Syden ♥'

Jeg skal bli bedre igjen, jeg skal det :)    

Går du til fysioterapaut / trener? 
Syns du det er skummelt å møte nye folk på nye steder?
 

-Hannah Emiliia
God kveld!  Nå sitter jeg her med en kopp kakao og en god dose migrene. tror jeg snart må slukke lys å legge meg.

Jeg ser på home and away og klarer ikke heeelt å slutte. For det er noen episoder jeg har lett etter veldig lenge som Jarle fant til meg i går, og når man har lett etter noe, forså får det... daaa er det ikke lett å avslutte å legge seg!  tusen takk for at du gadd å finne de :D 

 

Eneste som er irriterende er at det hakker så jævlig...   internettet vårt klarer det tydeligvis ikke.  den stopper heeeele tiden -.-
Men jeg ser på likevel. haha.
 

 Ser noen av dere på Home and away? 

-Hannah Emiliia.
Hei!  Jeg har vært med Linn i dag.  Vi var på mc donalds og hos henne å så film.  Istid 4.  Den var kjempemorsom, jeg hadde ikke sett den enda, og ante ikke at sid hadde en bestemor, haha. Hun var utrolig morsom. Digger henne. 


Hahahha


Digget dette.   Sid ber henne komme seg opp, hun nekter fordi hun ikke har badet på eeevigheter og da sier tigern "ser dette." 
og haien dør.  hahah æsj. 

Det var gøy å være med henne igjen :) 


prøvde denne, "eat natural"  Den var faktisk veldig god.   :D 


Fikk disse søte magnetene av Linn i dag!  De har fått plass på magnettavlene på veggen <3  

Ingen nye bilder av meg og Linn denne gangen heller.  Hehehe.  

- Hannah Emiliia
For et par dager siden fant jeg ut at jeg skulle tegne litt.  Jeg har ikke tegnet på veldig lenge så jeg var litt redd for at jeg ikke kunne det lenger.  

Jeg valgte å tegne 2 hender som er bundet sammen. Hva syns du? 

-Hannah Emiliia.
Hei!   I går ryddet jeg rommet mitt.  Og i alle kassene i den hyllen med skrivebordet mitt.   Og fjernet en kasse, så jeg fikk plass til ovnen min.   Ja for den er kommet :D   Wiii ! Tok en mnd å få de til å sende den, og nå har jeg fått den, og alt er riktig!  De gjorde den om til 230 volt, så jeg slapp omformer og sånt.  Sparte endel penger på det :) Også kjøpte jeg den svart.  Mye finere enn den vanlige blå.   Har bestilt ekstra utstyret jeg trenger, som briller osv.  ++  og det ble sendt i natt fikk jeg epost om :)  Gleder meg masse.  De hadde ikke fler panner igjen i liten str. så jeg må vente med å begynne med bronse.  Men sølvet kan jeg begynne med når jeg får de ekstra tingene.  som kommer om 4-7 dager sto det.


Her er den, plassert i hyllen.   Den er større enn jeg trodde den skulle være. 
Men den fikk plass inni hyllen, så da går det helt fint :D 

Veldig glad :D   
 

-Hannah Emiliia
Hei!   I dag har jeg vært på sykehuset å snakket med legen som opererte meg.  Så på flotte bilder av innholdet i skulderen min å greier.   Han er veldig veldig fornøyd!  Og jeg er utrolig lettet.  
Skulderen har grodd akkurat som den skal og nå er det ikke lenger begrensninger til hva jeg kan gjøre med den.  Jeg var egentlig veldig sikker på at den var fin, men er likevel godt å høre.  

Han var så fornøyd at han ikke satt opp ny kontrolltime!  Så satser på at jeg ikke skal opp der på en stund.  venstreskulderen må holde seg på "plass" et par år til.  Det vil si. ikke bli løsere enn den er blitt. For nå som jeg bare har brukt den, er den blitt ganske løs.     Men akkurat nå vil jeg ikke tenke på det, for nå vil jeg tenke på at høyreskulderen min faktisk er fikset! :D  

Jeg har aldri hatt et så bra ledd før!   :D

 Han var også fornøyd med arret.    


For det ser jo heeelt fantastisk ut.  haha not.   Men det kunne vært MYE verre :)
Som dere sikkert skjønner er det det rødeste største arret som er det siste.  

Jeg er veldig glad for gode nyheter!! :D  

 

-Hannah Emiliia
Jeg hater deg, jeg hater deg, jeg hater deg!!  Hvorfor?  JO!  Fordi at 2 gang jeg får deg tilbake er du faen ikke fikset da heller!  Du er en dritt, en skikkelig stor og dum drittsekk er du!  ARRGGHHH 

Jeg snakker btw. ikke om en person men om min "flotte" pc.   

Den tuller og tuller enda.  svart skjerm, blåskjerm, blinkende skjerm, skru seg av "uventet"  blæ.    Er utrolig kjedelig at de gjør det så stress å få sendt inn pc, også får man den tilbake like dritt.  Vel, den går på.  Men det er samme problemet som FØR den krasjer helt.   De har heller ikke fikset usb'en jeg liksom skal betale 600 kr for.    Akkurat nå liker jeg deg veldig lite acer. 

Hate you.   

Arrrghhh så utrolig irriterende!   Takk til mamma som tar telefonene for meg ang. den og det meste annet ♥ hehehe

 

-Hannah Emiliia.

Hei! Mitt navn er Hannah, 20 år og kommer fra bergen. Mine interesser er Foto, tegning, maling, lage smykker.. ++. Her på bloggen kommer jeg til å skrive akkurat det jeg har lyst til. Dette er en hverdagsblogg (uten særlig mye hverdag) Hvis dere lurer på noe er det bare å spørre. Og jeg blir veldig glad for kommentarer :)

Legg meg til som venn


A r k i v


Desember 2013
Oktober 2013
September 2013
August 2013
Juli 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011


K a t e g o r i e r


Blogg

L i n k e r • D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG hwt93 - januar 2013


  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

  Legg meg til som venn


  A r k i v


  Desember 2013
  Oktober 2013
  September 2013
  August 2013
  Juli 2013
  Juni 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Februar 2013
  Januar 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011


  K a t e g o r i e r


  Blogg

  L i n k e r • D e s i g n


  Designet er laget av Katrine.